View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 98 of 163 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148 ... LastLast
Results 2,426 to 2,450 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

A kakva je kampanja gazde lucke?
    Oce li bit 40k radnoh mjesta, povecanje bruto nacionalnog dohodka?
    Znas i sam sta se desava odmah nakon izbora, naknade na nesto, povecanje svega i svacega jer tad opada moral u narod.
    Kako za sebe govoris da imas razloge svoje a da nemas nikakvu korist molim te pojasni mi sta konkretno ti se svidja u sledecem:
    -komrumpirano sudstvo, policija
    -ogroman broj kamatasa
    -bombe i paljenje kola svako drugo vece
    -osiguranje radnika na minimalac, plate vecinom od 200-300e
    -sjever opustosen, bio sam prisutan kada je momak placao vise tura u plavu jer je dobio posao u kladionicu. Da napomenem da mu zena ne radi a on nije imao posao 5 godina.
    -sve fabrike u CG unistene, nema jedne prozivodne grane, sve predato tajkunima-
    -Mozda ti se svidja placanje poreza i nametanje jaceg pdva a tamo neki vektra i slicni ne placaju
    -mozda ti je ipak ljepse sto imamo stotine miliona garancija evropskim bankama za kredite koji su dignuti drugarima da se nasklapaju
    -racun za struju i subvencije za male proizvodjace
    -mozda ti je drag ovaj dug od tri milijarde koji imamo i ovo zaduzenje novo od 500m eura
    -mozda vise volis da vidis kako katnic, srkulic, pomada i slicni tuze drzavu i uzimaju po 50k eura
    -mozda je tebi drago sto se sveto nakrao i na kraju opet ppstao srbin

Lucke do sjutra moze da se nabraja, u svakom scenariju crna gora propada za nekoliko godina i ti to znas samo je pitanje zasto i koga branis, podrzacas i ocigledno volis
    Ne samo ti nego svih 160k ljudi, a pogotovo ovi koji rade u drzavne upravr. Pa zar je san plata od 450e i zar se sa njom u danasnje vrijeme moze.

DPS nam je obezbijedio izumiranje nacije, pogledaj oko sebe ja imam desetak bliakih osoba koje imaju oko 35 godina i nemaju djecu jer znaju da nemaju od cega da ih drze. A nije vise kao nekad jer vise nema sjevera pa da posalje neka baba makar sira i mlijeka i malo mesa da se prehrane.
    E i tu dolaze tvoji pa nam donesu neku piletinu iz brazila da se nakrkamo

Srecno lucke i tebi i meni

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakvi su ovo izbori nikakve kampanje nema. Do sad jedino vidjeh autobus Milacica. Ovi drugi ka da ne ucestvuju

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Zna se u 100 glasova kako ce se glasati pa se niko ne uzbudjuje previse.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

Sit gladnom ne vjeruje. Lucke nikad nije iskusio to što pola Crne Gore jeste tako da može samo da teoretiše. Ne treba zaboravit da za drugačije ne zna, rođen je za vrijeme vladavine dps-a i to ne na njenoj "pogrešnoj" strani. Neđe je ćerka jednog od ovih dpsovskih gamadi, Žugića, čini mi se, izjavila kako ima posla za onoga ko oće da radi, evo kako ona radila to, to i to, no ovi drugi lijeni i neće da rade. To vam je, drage kolege forumaši, moderna verzija Marije Antoanete koja veli da narod treba da jede kolače, ako nema ljeba. Jer tako i oni na dvoru radili. No je njena glava pod giljotinu otišla, a koja bi današnja paralela tome bila, bojim se da ćemo viđet u bliskoj budućnosti. Doduše, u današnje doba je mnogo lakše pobjeć iz zemlje nego u doba francuske revolucije.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Sit gladnom ne vjeruje. Lucke nikad nije iskusio to što pola Crne Gore jeste tako da može samo da teoretiše. Ne treba zaboravit da za drugačije ne zna, rođen je za vrijeme vladavine dps-a i to ne na njenoj "pogrešnoj" strani.
    Oprosti znamo li se? Ne naravno! Odakle ti znas odakle ja poticem, sta sam imao i koliko i od kad?!

Moja prica je daaaleko od toga sto ti pricas u ovom postu! to dje sam danas, i sta je stvorila moja porodica i ja je doslo iz vjerovao ili ne, gole NULE i samog dna, a rodjen sam u porodici koji su tada bili podstanari i obicni radnici.... roditelji, a kasnije i ja smo svojim mukotrpnim radom stvorili to sto danas imamo, sto opet nije nista bog zna sta, rekao bih neka zlatna sredina, nista nam ne fali a i ne razbacujemo se.... ako te vec zanima toliko moj zivot pa dajes SEBI ZA PRAVO da komentarises moj zivot, raspitaj se po forumu i gradu, mala je PG svi se znamo....

tako da te zamolim pricaj u svoje ime, a mene ne uzimaj u usta !
    Last edited by lucke91; 24-03-18 at 09:19.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ja ću umjesto Rakuna odgovoriti, neće on zamjeriti, poznat je kao tolerantan sagovornik.

što nas briga što se radi u Srbiji, to je druga država poSSrbice jedna.
    Mi ćemo kod nas raditi kako mi hoćemo, to nam je naša borba dala da imamo M za maršala.
    :lolblue:

A ne može reputacija, đaoli je ponijeli, ali to je taj duh
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

@lucke

Ili sam pobrkao nešto, ili si se sam hvalio stricem, petostrukim dps ministrom. A nešto ne vidim da iko od njihovih porodica sjedi po birou, prima po 200 eura ili tako nešto. I budi siguran da su skoro svi današnji dps funkcioneri, biznismeni i tako dalje počeli kao podstanari, držači tezgi na pijacama, kondukteri, pisari...

Što se tiče nesvjesnoti o onome što pišeš, pa samo čitam šta pišeš. Osim ako nemaš rezervu za kucanje kad nemaš vremena da sjedneš ispred tastature.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Milo Đukanović ne smije izgubiti, tako da će zadnjih deset dana kampanje biti... beskrupulozno, i što manje realnosti, jer realnost (ovo što nas okružuje, ovo opipljivo) mu ne ide u korist.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    91
    Thanked in
    43 Posts

AHAHAHA ono kad se dps kadar postavlja kao moralna gromada u bilo kom kontekstu.
    Iskljucenje mozga samo osta.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

Ih, što je neko nervozan. Ako ti je u nazivu nicka godište, onda ne pamtiš ni rat, ni hiperinflaciju, ni dnevnike sa spiskovima poginulih vojnika pa čitaš da vidiš da nije neko tvoj poginuo. Tetka mi je provela cijeli rat u Bosni, jednom je prošla cijela godina da je nismo čuli, a zadnji put kad smo pozvali njen broj, javile se Zenge i rekle da su je ubili. Navrh godinu ipak saznamo da nisu. O životu sa platom od dvije marke ili sa današnjih 250€, o tome nećemo jer se nećemo sporazumjet. Sve je to rezime dps-a koji ti ne pamtiš.

Možda si ti sve sam stekao, svaka čast, evo tebe ćemo za predsjednika, neka bude on-topic. A da ne znaš šta pričaš, to i dalje stoji. Da znaš, ne bi gospodara u nebo dizao. A to je skroz na temu, e je Milo kandidat.

EDIT: Slobodno za mene ban ako je sve ovo uvredljivo i spamovanje. Neću se ni naljutit.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Oni koji su natovarili bedu na Crnu Goru, koji su je uveli u sankcije, koji su je razorili ekonomski imaju ime i prezime.
    Evo ga sastav vlade koji nas je uveo u sankcije:
    Milo Đukanović - premijer
    Zoran Žižić - potpredsjednik
    Momčilo Knežević - ministar pravosuđa
    Pavle Bulatović - ministar unutrašnjih poslova
    Božidar Babić - ministar narodne odbrane
    Božidar Gazivoda - ministar finansija
    Nikola Samardžić - ministar inostranih poslova
    Đorđije Pribilović - ministar urbanizma, građevinarstva, stambenih i komunalnih poslova
    Miodrag Gomilanović - ministar industrije, energetike, rudarstva i saobraćaja
    Vojin Đukanović - ministar privrede
    Miomir Mugoša - ministarstvo zdravlja i zaštite životne sredine
    Predraga Obradović - ministar prosvjete i nauke
    Milivoje Jauković - ministar rada i socijalnih pitanja
    Ilija Lakušić - ministar kulture i fizičke kulture
    Branko Abramović - ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede
    Nebojša Zeković - ministar turizma i trgovine
    Predrag Goranović, Jusuf Fetahović, Drago Šofranac, Vuk Ognjenović, Blagojevich Lučić - ministri bez portfelja

Predsjednik je bio Momir Bulatović

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Standardna zackoljica napretka CG i drustva uopste, opozicionari zdusno demonizuju svakog clana DPS-a, a DPS clanovi imaju selektivnu amneziju i ne vide dalje od svog jadnog interesa..
    A u sustini su sve to isti ljudi, DPS, URA, SDP, SNP, Demokrate, Demos, sve manjinske stranke...Sve isti požmirepi, najgore sto je isplivalo na površinu i otimaju se oko sve manjeg i manjeg kolaca....dok na kraju ne ostani nista ni za koga....Izdvojio bih jedino DF i njihove pristalice, tu već nauka treba da da odgovor, kad običan um zakaze..
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Tokom dana ide anketa.
    Moze jedan predlog u vezi ankete? Da pitanje u poll-u bude: "Za koga navijate na predsjednickim izborima?" Jer u slucaju da pitanje bude ko mislimo da ce pobijediti, skoro svi cemo odgovoriti "Milo Djukanovic", jer to je realnost. A onda nece biti interesantno, jer je to nesto sto vec svi u Crnoj Gori znamo. On je favorit i ima najvece sanse za pobjedu. Ali javni poll u kom se vidi ko za koga navija je vec interesantan poll. To je neko moje misljenje..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    77
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    35 Posts

Kako se nakotilo botova po vijestima i drugim portalima, maksimalno se pljuje i omalovazava Bojanic ne bi li se demotivisali opozicioni biraci.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Moze jedan predlog u vezi ankete? Da pitanje u poll-u bude: "Za koga navijate na predsjednickim izborima?" Jer u slucaju da pitanje bude ko mislimo da ce pobijediti, skoro svi cemo odgovoriti "Milo Djukanovic", jer to je realnost. A onda nece biti interesantno, jer je to nesto sto vec svi u Crnoj Gori znamo. On je favorit i ima najvece sanse za pobjedu. Ali javni poll u kom se vidi ko za koga navija je vec interesantan poll. To je neko moje misljenje..
    Valjda pitanje treba da bude ``Koga cete podrzati na predsjedcnickim izborima?`` ili ``Za koga cete glasati na predstojecim izborima?`` ... anketa ce naravno biti anonimna, jer samo tako ce svako iznijeti misljenje bez ustezanja jer niko nece znati ko je koga podrzao osim administratora....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

- Predjednički izbori 1997 godine:

I - krug
    Milo: 145.348 glasova
    Momo:
    147.610
    Ukupno izašlih:
    306.492

II - krug
    Milo: 174.745
    Momo: 169.257
    Ukupno izašlih: 344.002

- Predjednički izbori 2003 godine:

Vujanović: 139,620
    Živković: 68,133
    Ukupno izašlih: 221,497

- Predjednički izbori 2013 godine:

Vujanović: 161,940
    Lekić: 154,290
    Ukupno izašlih: 326,793

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Valjda pitanje treba da bude ``Koga cete podrzati na predsjedcnickim izborima?`` ili ``Za koga cete glasati na predstojecim izborima?`` ... anketa ce naravno biti anonimna, jer samo tako ce svako iznijeti misljenje bez ustezanja jer niko nece znati ko je koga podrzao osim administratora....
    Pa ok, slazemo se u vezi formulacije pitanja, to je to.. A ovo da anketa bude anonimna, nisam siguran da je to dobro, jer se time otvara mogucnost da rezultat bude "nabildovan" novim userima ili cak cijelom novom armijom usera. Kad je javni poll, lako ti je vidjeti gdje dominiraju seniori forumasi, a koju opciju su preplavili anonimusi koji su namjenski isplivali samo zarad ove teme i ovih izbora. A to da ce ljudi slobodno glasati u slucaju da poll bude anoniman, mislim da ne pije vodu, jer se svakako ne stidimo odje da pljujemo po rezimu. Bez ako nisi mislio na glasace DPS-a, koji se stide da javno to i priznaju.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Pa ok, slazemo se u vezi formulacije pitanja, to je to.. A ovo da anketa bude anonimna, nisam siguran da je to dobro, jer se time otvara mogucnost da rezultat bude "nabildovan" novim userima ili cak cijelom novom armijom usera. Kad je javni poll, lako ti je vidjeti gdje dominiraju seniori forumasi, a koju opciju su preplavili anonimusi koji su namjenski isplivali samo zarad ove teme i ovih izbora. A to da ce ljudi slobodno glasati u slucaju da poll bude anoniman, mislim da ne pije vodu, jer se svakako ne stidimo odje da pljujemo po rezimu. Bez ako nisi mislio na glasace DPS-a, koji se stide da javno to i priznaju.
    Ako nas je nesto naucilo u vezi anketa na forumu, kada su bili javni uvijek je rezultat bio dominantno u korist opozicije, a kada je na nekim proslim izborima bio tajan bio je mnogo realniji rezultat i priblizan realnom stanju iako je opet opozicija dominirala.....

Naravno slazem se sa tobom da ima DPS glasaca koji nece da se izjasnjavaju na forumu da su za DPS, ali isto tako mozda ima i opozicionih glasaca koji nece da podrze ovdje opoziciju jer se plase da se ne sazna da su protiv DPS-a jer se mozda moze saznati identitet njihov iza nika..... tako da bice tajna anketa pa kako bude, mislim da je u korist svima...
    racunam na administratore da ce iskontrolisati nove forumase ako ih bude, mada iskreno ja ne znam ko ima zivota da radi o tome, jer bas nikakvog interesa ni jedna partija ne moze imati od ovog foruma, niti ovaj forum ima bilo kakav uticaj po pitanju tih anketa jer kao sto rekoh ranije je uvijek ovdje opozicija dominanta bila a dps osvajao vlast tako da nije nekog uticaja bilo
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ako uzmemo rezultate parlamentarnih izbora 2016 godine gdje je glasalo 388220 građana, onda bi to izgledalo ovako:

DPS: 158.490 + SD: 12.472 + BS: 12.089 + HGI: 1.802 + ALB 4.854 = 177.618
    DF: 77.784 + Demos, SNP, URA: 42.295 + SDP: 20.011 = 140.090

Milo: 177.618
    Bojanić: 140.090

Ako sam neđe pogriješio, ispravite me.
    Last edited by McS; 24-03-18 at 10:57.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ako nas je nesto naucilo u vezi anketa na forumu, kada su bili javni uvijek je rezultat bio dominantno u korist opozicije, a kada je na nekim proslim izborima bio tajan bio je mnogo realniji rezultat i priblizan realnom stanju iako je opet opozicija dominirala.....

Naravno slazem se sa tobom da ima DPS glasaca koji nece da se izjasnjavaju na forumu da su za DPS, ali isto tako mozda ima i opozicionih glasaca koji nece da podrze ovdje opoziciju jer se plase da se ne sazna da su protiv DPS-a jer se mozda moze saznati identitet njihov iza nika..... tako da bice tajna anketa pa kako bude, mislim da je u korist svima...
    racunam na administratore da ce iskontrolisati nove forumase ako ih bude, mada iskreno ja ne znam ko ima zivota da radi o tome, jer bas nikakvog interesa ni jedna partija ne moze imati od ovog foruma, niti ovaj forum ima bilo kakav uticaj po pitanju tih anketa jer kao sto rekoh ranije je uvijek ovdje opozicija dominanta bila a dps osvajao vlast tako da nije nekog uticaja bilo
    Sve bi to imalo smisla kad bi postojao neki uslov da, recimo, na poll-u ne moze da glasa junior member. Ovako, bice invazija juniora i totalno ce se obesmisliti. Mislim da je prenaglasena ta "frka" od eksponiranja, bar na ovom forumu, to smo davno prezvakali i odavno su pale maske ko je za koga. Ali totalno mi je nerealna logika da u jednoj Crnoj Gori, na najpopularnijem forumu, redovno dominira opozicija na anketama, ali kad je tajno glasanje - DPS razbija. Mislim.. obesmisljavamo poll time, no kako god...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

Svakako su rezultati ankete nebitni jer ne predstavljaju nikakav reprezentativan uzorak. Što se tiče anonimnosti i straha iz ovog ili onog razloga, ako se već misli da je forum dpsovski, da su admini dpsovski, onda ni anonimna anketa neće nikoga zaštitit. Ionako pišem pod pretpostavkom da svako zna ko sam ili da može da sazna ako se potrudi, tako da je anonimnost opciona, što se mene lično tiče. Mada ni meni nije jasno botovanje naloga na forumskom glasanju. Da bilo koja partija maše tim rezultatima ankete kao nekim argumentom za popularnost, pa da i shvatim nekako.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

ANKETA JE POSTAVLJENA !!

GLASAJTE !

GLASAJTE !

GLASAJTE
    !

Anketa je anonimna.

Anketa ce se zatvoriti automatski dan nakon izbora.

Redosljed imena sam stavio po redosljedu dostavljanja potpisa kandidature da ne cekamo zvanicni zrijeb brojeva.

Izvolite.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

U DIK je javno a na forum anonimno ???
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    U DIK je javno a na forum anonimno ???
    U dik je svojevoljno ko hoce, a ne svi.

Vec smo i ovdje pricali o anonimnosti, i na mnogim ranijim topicima, dajte da ne spamujemo temu opet o tome, ne moze se promijeniti.

GLasanje je po zakonu tajno uostalom, tako da mozemo i ovdje primijeniti zakon iako ne moramo
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Page 98 of 163 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)