Da li mi treba pasos za bebu od 5 mjeseci za ulazak u Srbiju ili je dovoljan izvod iz knjige rodjenih?
Tripuješ, imam dvoje Maxerica uzetih kod njega, eo treća godina čule nisu. I to ih masu puta sazujem bez odvezivanje pertli, izgledaju 10/10 što se veli. Nike su ubedljivo najkvalitetnije patike...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Da li mi treba pasos za bebu od 5 mjeseci za ulazak u Srbiju ili je dovoljan izvod iz knjige rodjenih?
Treba ti saglasnost oba roditelja overena od strane notara. Onda može izvod na kojem su roditelji
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Mora saglasnost iako svi putujemo?? Dakle ja, supruga i njih dvije?
Izvod i zdravstvena knjižica djeteta.
Ljudi, dje je najeftinije uzeti sadnici za zivu ogradu? Konkretno lovorov list i fotinija.
Stalno kupujem limenke..i primjetim zadnjih 20dana deklaraciju ..I gledam "poljska" koka kola.Koja caka ?.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
To je svjetska mega giga korporacija. Nema druge cake osim sto vece mlacenje para.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
za hellenic cg je veza iz poljske, da ne kažem da su oni zaduženi za nas. samo nisam znala da postoji još uvoznika pored ovako velikog.
edit: i bugarska.
Last edited by goozica; 23-03-18 at 23:35.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pozdrav ljudi.
Da li neko ima informaciju koliko se kreće cijena održavanja stranica na društvenim mrežama (facebook i instagram page).
Hvala unaprijed![]()
Mjesečni budžet za oglašavanje + minimum 100e preko, ako ćeš agencijski... Privatno ih ima koji rade i za manje, ali koliko para toliko muzike...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Koja je razlika izmedju samsunga j5 i j510, tako nesto, ovaj drugi navodno ima za 0.2 inca veci ekran a ja jedino to trazim, da gledam ove ribice po mreza drustvenih...
Imam a3 samsung vec dvije tri godine, nikakvih problema nije bilo, oce da mi daju za njega 50-60 eura, vrijedi li vise od toga
znaci li ovo da u petak ne rade institucije zbog katolickog praznika? https://www.cdm.me/drustvo/neradni-d...snje-praznike/ nista mi jasno nije
Valjda rade državne ustanove i za katolički i za pravoslavni uskrs, samo što u zavisnosti od pripadnosti, jedni ili drugi idu na posao.![]()
Last edited by BiTrAtE; 26-03-18 at 13:38.
aaaa Fala ti. nisam uzela terapiju ove nedelje pa sam usporena..
Đe se tačno nalazi vinski podrum u Tološe? Gledam neke oglase za placeve i malo-malo pa na neki piše da je u blizini pmenutog, a na Google ga ne nalazim.
Kad ides kroz tolose, dodjes do raskrsca dje je oznaka za Ekoplant, skrenes lijevo, na onaj put sto izlazi na niksicku magistralu, uz sami put je. Ako se ne varam
https://www.google.com/maps/@42.4482.../data=!3m1!1e3
Last edited by mexiko; 28-03-18 at 13:20.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ajte Nikšićani da mi rečete nešto više o restoranu/kafiću Jerry?
To bješe iz pravca PG gledano neđe kod 2 kružnog toka na bulevar.
Čuh da gazda otvora još jedan lokal ili je već otvoren?
Prije kruznog sa lijeve strane (ako dolazis iz pg)
Nove one zgrade, fin kafic![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks