SDP učestvuje u trci![]()
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
SDP učestvuje u trci![]()
deuscroix
Moja procjena za prvi krug:
Lomi ~45%
Draginja 5-7%
Milačić 3-4%
Bojanić 40%
Miličković 1-2%
Kalač 1-2%
Potpisujem.
Ko je ova gore?
Kandidatura najaceg kandidata DPS dodatno ujedinjuje opoziciono biracko tijelo, sto uoci nastupajucih lokalnih izbora moze donijeti samo dobro. Bice zanimljivo koga ce u drugom krugu (ako ga bude) podrzati Draginja. Moci ce tada Mitric sa Sekspira da se baci na psihologiju i Edipov kompleks.
Bojanić 40% ?!
She is only here to annoy herself!
Meni je i dalje nejasno ko će da glasa za Milačića.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ti i dalje peckaj peckalicama, a ja ću i dalje da pišem činjenice
Da li više boli istina ili sprdačina ?
Ako iko može da ima nečistu savjest to je imate u najvećoj mjeri upravo VI nekadašnji glasači DPSa
Vi ste ti koji su držali DPS silu na sramotu,
Vi ste ti koji ste im omogućili najbezočniju krađu
VI ste ti koji ste postavljali barikade jedinoj Opoziciji koju je ova zemlja imala. I ako Ga danas hvalite sjutra bi mu opet barikade dizali
I što je najgore vi ste krivi za izgubljenu crnogorsku mladost u vašim ratovima i izgubljenu mladost moje generacije koja je rasla pod vašim sankcijama
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Hahahahaha, jedina "opozicija" spasavala dupe Milasu kad god je trebalo i ustolicila ga tu dje jes :loyal:
Trsteno.
Po svemu sudeci Milačić i Miličković zajedno nece imati više od 3%. I to su pro Srpski glasovi koji iz nekog razloga nisu mogli ići Bojaniću koji ide na 39-40%. Draginja kida pro Crnogorsko biracko tijelo DPS-u 3-4%, Kalač 1%. DPS 40-41%.
Najveću ulogu ima izlaznost, drugi krug izvjestan.
Last edited by McS; 22-03-18 at 16:51.
Draginja gospođa,u svakom pogledu!Da nismo pećinski ljudi,birali bi između nje i Hajdukovića,sa ponosom.Čekaćemo mi slobodu još dugo
Sent from my LEX722 using Tapatalk
Evo jos tebi da odgovorim, izvinjavam se.
Kako moze bit tolika gospodja kad lijeze sa ivicom stankovicem?
Samo mi to objasni prije no sto mi obrisu komentar?
Za hajdukovica se slazem
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ne bih mogao procijenim politički profil, ali mislim da će njegovo biračko tijelo uglavnom činiti stariji (60+).
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Kako se kaže muška prva dama?
http://www.novosti.rs/upload/images/...-stankovic.jpg
A mogu li glavni takmaci doći do te cifre @norise čače, s obzirom da je malo vremena za pravu kampanju? Doduše iza oba kandidata stoje mašinerije ali mislim da je premalo vremena za tako velike cifre, makar u prvom krugu?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne znam kako je mnogima to promaklo, ali Vuksanović Draginja ima potpunu fizionomiju jedne neurotične žene. Od pogleda, načina govora do osmijeha, što bi se reklo, ludača.
E ako znam ko sa kime ide u krevet pomamio se.To mi sve liči na one bočne vjetrove,a i nebitno je.Znam samo da govori 5 jezika,da je pametna i elokventna.Mislim da joj je to i mana,takve osobe još uvijek nemaju prolaz u ovom zarobljenom društvu
Sent from my LEX722 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks