View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 91 of 163 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141 ... LastLast
Results 2,251 to 2,275 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Quote Originally Posted by McS View Post
    "Gađajte i nas, nismo gubavi" treba da stoji kao definicija debila. A ta rečenica znamo kojoj skupini je bila bliska..
    Ovoj iz koje nam je Vodja ponikao?
    Ti si ga tada izglasao
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    12,537
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Kako je krenulo - i Bojanic ce povuci kandidaturu

Edit: da li se Danilovic povukao da bi dao podrsku ili da se ne bi blamirao ?
    Sad bez zezanja, kad bi se kojim slučajem desilo da svi kandidati povuku kandidaturu, da ostane loMi usamljen, što se čini? Kakve su opcije?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je sto su Draginja i Kalac kandidati, upravo ova dva kandidata ce obezbjediti drugi krug, jer ce manjine barem njih 30% glasato opozicione opcije.

U drugom krugu, ako svi podrze Bojanice bice dosta tijesno.

Prve informacije govore da Milo ima oko 45%
    ali znate, radi se 24h bez prestanka....

Moj glas ide za gospodju Vuksanovic.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Hazbija Kalač - Bošnjačka stranka
    Zvuči slično, ali postoji velika razlika između Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Hazbije Kalača i Bošnjačke stranke (BS), partije koja se rukovodi isključivo interesima pojedinaca.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Ako sta mora se postovanje odat .Sto sve covjek ucinio mlad....s 29god Premijer..

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Može li neko da mi objasni ovo oko krugova:

1 krug i 2 krug? Kako ide to? Jer sam baš laik a čujem često da pričlaju, ako prođe ovaj ili onaj u drugi krug te ovo te ono.

Dakle glasa se regularno za kandidate koji su na listi, i sad neko ne prikupi dovoljno glasova i on ne ulazi u drugi krug.
    Onda ide opet glasanje naroda ili kako?
    Hvala unaprijed.
    Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
    Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Ne znam o čemu pričaš.. ne gledam debilne klipove koje nadahnjuju niske pobude, ali zato redovno citam i kopiram debilne tekstove koji nadahnjuju niske pobude.

------

Kad ce vise neko istrazivanje, da se malo prodiskutuje o procentima.

Thanks Thanks Given 
    12,537
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Dakle, gospodo, još jednom, svako nazivanje neistomišjenika bot-om i sendvičarom, pominjanje sendviča i botova, automatski vuče za sobom ban!
    Po preporuci administracije i medjusobnim dogovorom je odlučeno tako, pa vas molim da budete razumni! Nema popravnoga!
    @Technus i @Gandalf su na odmoru, idemo dalje!

Last edited by zvoncica; 21-03-18 at 23:46.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by izaberi1 View Post
    Može li neko da mi objasni ovo oko krugova:

1 krug i 2 krug? Kako ide to? Jer sam baš laik a čujem često da pričlaju, ako prođe ovaj ili onaj u drugi krug te ovo te ono.

Dakle glasa se regularno za kandidate koji su na listi, i sad neko ne prikupi dovoljno glasova i on ne ulazi u drugi krug.
    Onda ide opet glasanje naroda ili kako?
    Hvala unaprijed.
    Ako u prvom krugu ni jedan od kandidata nema 50+% glasova onda se ide u drugi krug u kom su samo dvoje sa najvećim brojem glasova
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ako u prvom krugu ni jedan od kandidata nema 50+% glasova onda se ide u drugi krug u kom su samo dvoje sa najvećim brojem glasova

Onda u 2 krugu opet narod izlazi na glasanje i bira između ta 2 kandidata sa najvećim brojem ili kao oni između sebe daju podršku jedni drugima i tako se dođe do predjednika?
    Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
    Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Opet se izlazi i bira izmedju to dvoje

Quote Originally Posted by izaberi1 View Post
    Onda u 2 krugu opet narod izlazi na glasanje i bira između ta 2 kandidata sa najvećim brojem ili kao oni između sebe daju podršku jedni drugima i tako se dođe do predjednika?
    "Ko crnogorstvu ne bio vjeran, Bogom i ljudima svud bio ćeran!" - kralj Nikola

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Introducing Vasilije Milickovic.

Koga interesuje da malo bolje razumije ko je lik evo video vezano za ekspropriaciju njegovog zemljista.
    Video je iz 2011. godine. Kad su na sceni bili Luksic i Mugi.

Ukoliko se malo bolje pogleda ovaj spor koji je on imao vezano za exproprijaciju zemljišta dje ga glavni grad predhodno nije obeštetio već uhapsio onda se dolazi do zaključka da ni danas nije situacija puno bolja sa vlasnicima kuća u zagoriču koje se nalaze na posjedu koji bi restitucijom trebalo da se vrati vlasnicima zemlje a koji će , takodje , biti uhapšeni ukoliko odbiju da plate reket glavnom gradu za legalizaciju nečega što nije imovina grada !!! Umjesto da se prvo uradi restitucija zemljišta pa da glavni grad izadje pred te gradjane sa jednom povoljnom ponudom da oni taj iznos vrate gradu kroz rate u postupku legalizacije oni opet komplikuju život narodu ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

A jos me zanima kakav je to profil glasaca koji nije htio da podrzi Dps ali ce podrzati jer se Milo kandidovao?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

To su oni koji se ebu da im ne ulazi.

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Dakle, gospodo, još jednom, svako nazivanje neistomišjenika bot-om i sendvičarom, pominjanje sendviča i botova, automatski vuče za sobom ban!
    Kakva je situacija sa burekom i zombijima?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Po preporuci administracije i medjusobnim dogovorom je odlučeno tako, pa vas molim da budete razumni! Nema popravnoga!
    @Technus i @Gandalf su na odmoru, idemo dalje!

Na plaćenom ili neplaćenom?
    Meni će nedostajati.

Rekao je Danilović prije neki dan da će mjesto ustupiti samo boljem od sebe, sada se povukao, što znači...?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Shoneee View Post

------

Kad ce vise neko istrazivanje, da se malo prodiskutuje o procentima.
    Nije ljudski izmijeniti citat i tako ga navoditi. Zamilio bih te da ga izvorno navedes ili postojeci izbrises. Hvala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bilo koje mišljenje ili stav iznijeto na civilizovan način je dobro došlo.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Mada sad krece pojacano vjetovatno.
    E ovo je najjače

Nema veze ovo sa Zvončicom, a još manje sa tim što pokušavaš da insinuiraš. Zvončica samo može tehnički da banuje na manje od 3 mjeseca, inače bi bili banovani na toliko od mene. Baš zbog političkih insinuacija, a zbog lokalnih izbora koji će biti nakon predsjedničkih, odlučeno je da bude samo mjesec dana.

Niko nikome na Forumu ne brani da iskaže svoje mišljenje sve dok ne vrijeđa sagovornika. Kultura dijaloga je obavezna i tu nema pogađanja. Sva diskusija na tu temu je završena.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Sigurno ste svi culi, ali se presmijah dobro...
    Pipunov novi nadimak
    - Knele !!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Biti ili ne biti uz Đukanovića

Blagota MITRIĆ

Pisao sam u Pobjedi pod ovim naslovom krajem 2005. ili početkom 2006. godine, ali povodom referenduma za obnovu crnogorske državnosti.
    Sada pišem povodom njegove, ipak, očekivane kandidature za predsjednika Crne Gore, ali ,,pod teretom“ rebus sic stantibus (izmijenjene okolnosti), koje su se u međuvremenu desile više u pozitivnom smislu i manje u negativnom smislu.

I ono što mi prvo ,,pada u oči“ je antikampanja ostalih pretendenata ,,na prijesto“; vrlo naglašena kampanja na Đukanovića kao kandidata, a trebalo bi – da je sreće – da njihova kampanja bude naglašena ka njihovim političkim, ekonomskim, kulturnim, umjetničkim, naučnim premisama i planovima. Ali, posmatrajući sveukupno političko liderstvo u našoj državi, ubjeđenja sam da smo u tom smislu poprilično siromašni, što najbolje svjedoče sadašnje kandidature za predsjednika, uz vrlo neugodnu činjenicu za opoziciju – da je ona, takođe, poprilično razjedinjena.

Sve ovo, liše Đukanovića, koji je bez konkurencije i u svojoj partiji i u cijeloj Crnoj Gori. Ovo je, nadam se, notorna činjenica. Čak, mislim da je Đukanović vođa u klasičnom smislu te riječi, bez obzira na pojedine anomalije u društvu i državi, pri čemu treba istaći da pojam lidera i pojam vođe nijesu sinonimi. Lideri se stvaraju, vođe se rađaju – latinska je sentenca i tu nema diskusije.
    Šekspirovska ,,dilema“ iz naslova za autora ovih redova nije nikakva dilema, a vjerujem da tako misle i njegove vatrene pristalice i oni koji ga ,,ne gotive“, i ovo je, nadam se, notorna činjenica, izuzimajući izuzetke koji ga nipodaštavaju sa krajnje neobjektivnim argumentima. Bez namjere da se ovdje govori o njegovim osobinama kao, moglo bi se reći, jedinog državnika kojeg Crna Gora ima, razumije se da se mora pisati in media res. Naime, ovo šekspirovsko ,,biti ili ne biti“ može se porediti Markovim ,,čojstvom i junaštvom“, a što je notorno da u svakoj borbi treba ,,braniti drugoga od sebe“, a bogme i ,,braniti sebe od drugoga“. Citirane genijalnosti rečenih genijalaca vraćaju nas u našu neveselu političku stvarnost, pa se moja malenkost, gledajući sve to ,,s Koma plava“, naravno, sa aspekta pravne nauke, usudio, po ko zna koji put, da ,,prosipa znanje“, zato što sam izgradio sopstveni pravno-politički stav da treba biti uz Đukanovića bez lične koristi, već isključivo za dalji razvoj crnogorske države.
    I uprkos nekim njegovim potezima, koji su, doduše, bili iznuđeni u šahovskom smislu riječi, kad sve okolnosti nalažu da se odigra jedini mogući potez (na primjer svojevremeno potpisivanje Beogradskog sporazuma), onda se on mora i odigrati – jer u protivnom gubite partiju.

I da poentiram: u svijetlu pomenutih anomalija u društvu i državi (o kojima sam takođe pisao) mnogi meni bliski znali su da me upitaju – a zašto nikada ne pišeš ništa protiv premijera, misleći na Đukanovića? Umjesto odgovora, sjetim se starih vremena kada su novinari pitali Miroslava Krležu (bez ikakvih pretenzija za upoređivanje), koji nikada nije kritikovao Tita zbog raznih nedaća u tadašnjoj državi, on im je kratko odgovorio: ,,Zato što sam ga mnogo cijenio kao državnika“.
    Last edited by McS; 22-03-18 at 11:28.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

moj blagota je li te sramota...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

E kad bi mu potpisivanje Beogradskog sporazuma bio jedini grijeh, đe bi nam kraj bio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vuksanović predala potpise: Ne pada mi na pamet da odustanem od kandidature

Draginja Vuksanović iz SDP-a predala je Državnoj izbornoj komisiji potpise podrške za kanddaturu na predsjedničkim izborima.
    Kako je kazala, prikupili su preko 9.000 potpisa.
    ''Naravno da neću odustati od kandidature jer sam ja kandidat građanske Crne Gore, i mislim da ti građani imaju pravo da imaju svog kandidata. Uostalom moj odustanak od kandidature značio bi predaju pobjede kandidatu DPS-a a to mi ne pada na pamet''- poručila je.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Je li ovo s Analitike ili iz Pobjede? Zapravo je isti matrak, tu je glavni Draško NLO Đuranović koji je nekad imao kolumne "svi se bave politikom, ali u mojim kolumnama na kraju uvijek pobijedi DPS" (da obradim izjavu Garyja Linekera). Sada mu je, izgleda, dojadilo da svoje poruke šalje na neki suptilan način, pa za njegove sadašnje kolumne ne znaš jesu li to kolumne ili saopštenja savjeta mladih DPS-a. Čisto da niko nema dilemu što zagovara. Oglasio se Mitrić, očekujemo ostale njegove kolumniste da jasno i glasno kažu ime od četiri slova.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

Biti ili ne biti uz Đukanovića

Blagota MITRIĆ

Bez namjere da se ovdje govori o njegovim osobinama kao, moglo bi se reći, jedinog državnika kojeg Crna Gora ima, razumije se da se mora pisati in media res. Naime, ovo šekspirovsko ,,biti ili ne biti“ može se porediti Markovim ,,čojstvom i junaštvom“, a što je notorno da u svakoj borbi treba ,,braniti drugoga od sebe“, a bogme i ,,braniti sebe od drugoga“. Citirane genijalnosti rečenih genijalaca vraćaju nas u našu neveselu političku stvarnost, pa se moja malenkost, gledajući sve to ,,s Koma plava“, naravno, sa aspekta pravne nauke, usudio, po ko zna koji put, da ,,prosipa znanje“, zato što sam izgradio sopstveni pravno-politički stav da treba biti uz Đukanovića bez lične koristi, već isključivo za dalji razvoj crnogorske države.
    Teško da bi i Beba Džaković pristrasnije napisala. Ipak, kad se već poziva na Marka Miljanovog i čojstvo i junaštvo, neka mi bilo ko navede jedan jedini primjer da je Milo čuvao drugog od sebe pa ću... Ne znam ni ja šta. Samo jedan primjer, ništa preko toga.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Page 91 of 163 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)