Preko puta Idea supermarketa, 069104151, ne znam do kada rade.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Lokacija tačna i broj telefona ako može. Hvala unaprijed. I do kolko rade?
Preko puta Idea supermarketa, 069104151, ne znam do kada rade.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Očekujte uskoro po gradu vrhunske pekarice i brutalan restoran na prostoru bivšeg Dalija, đe bi trebalo biti pica, do sada neviđena na našim prostorima.![]()
je li to nesto zajedno ili odvojeno? pekarice i restoran?
f6
na 3-4 lokacije po gradu će biti pekare, na jednoj, pomenutoj, restoran.
Pod istim patronatom, ako si na to mislio.![]()
Meni su u gastro one ok, a 10 centi![]()
Vidjeh juce da se otvorio onaj Imperial fried chicken kod osnovnog suda. Je li bio ko da ovjeri?
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Ili ti ili ja. Sad ko bude brzi
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Dajte ime ili mapu tih kiflica u blok
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kada ideš od Toloških semafora ka ruskim kulama, kad dodjes do ležećeg, lijevo vidis AMI trafiku i Ifood. Ja obozavam sa pekmezom ili sa višnjom. Sjutra idem tamo prije rabote, nijesma odavno haha. Hvala Stevane.
E sad mala pomoć, treba mi za firmu da počastim kolege nešto, bih nedje da naručim dobar roštilj. Ne zanima me cijena samo da bude kvalitetan i da bude dostave. Pomagajte
Pod plocu.
bijah s porodicom na ručak, slavili smo rodjendan u konobu Mayka kod poreske na Drač....meni se dopalo sve od ambijenta do ukusa hrane, nije mi se osoblje ugodilo, mada nemam neke prevelike zahtjeve kao gost, mada ni primjedbe na njihov rad ali mi se činjelo da smo im strašna težina kako smo sjeli donese jelovnik i vrlo nestrpljivo je čekao narudzbu...čekaj brate da pogledam što ima, daj da popijemo pa ćemo naručiti, onda je opet došao a mi nijesmo svi donijeli odluku, pa nas zbrzi da naručujemo, mislim nije ništa rekao ali stoji ti više glave "jeste li se odlučili"? Kad brate, nijesam prvu stranu jelovnika pročitala....uglavnom mi se t nije dopalo, imam ozbiljnu zamjerku na tanjire iz kojih služe hranu, veliki su, ogromni (što meni ne smeta) ali svaki je bio slomjen po ivicama?! SVAKI!!! Okrnjeni i to baš poprilično...mislim da je to baš ozbiljan propust! Ajde da je jedan pa da kažeš omaklo se, ne, sva četiri! I na kraju, donese račun, platismo ostavismo2-3 eura, nijesam vala više, ali jesam toliko, onaj naš konobar stoji za šankom, besposlen, jer već je bilo 17:30 niti ima ručkova niti večera (mi smo u 4 ipo došli da se zna) i vidi nas da ustajemo, pošto nam je jakne ponio kad smo sjeli, očekujem da nam ih barem doda, da nam kaže gdje su, da kaže hvala i dodjite nam opet?! PA njegova je obaveza i da primi i da isprati gosta...valjda....on ode sa onoga šanka, izgubi se u vidu magle...vidio je da ustajemo....života mi da me ne bi blam htjedoh se vrnut da uzmem ona tri eura! Viđi relativno lijepe utiske nosim sa hranom i sa muzikom lijepom, ugodnom atosferom, neopterećujućom, ali dođe mi da ih zaobilazim...baš je gadno kad ti konobar pokvari utisak....eto tako![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ja sam oduševljen restoranom vuk u dalmatinskoj, i hrana i usluga sve super, a i nisu skupi, moze za svako jelo pola porcije.
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks