Jel' slao ko preporuceno pismo za Albaniju?
Zna li se za koliko dana stize to njesra?
Ne znam dje da pitam pa cu ovdje:Znate li mozda nekoga da izradjuje plasticne zupcanike?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Jel' slao ko preporuceno pismo za Albaniju?
Zna li se za koliko dana stize to njesra?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
A druže, ako to ne znaš pa šta znaš onda.
Vaskrs pada ove godine 8 aprila. Razapinjanje je bilo 3 dana prije, ali slabo ko to slavi.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Skoro je bila na tv-u emisija o potrošačkim pravima i ako sam dobro shvatio meni nije potreban papir (pa i račun) u slučaju da mi je riknula baterija 10 dana od kupovine a pokrivena je garancijom?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja znam da ne znam ništa, ali to je sad najmanje bitno.
Dje, u koji lokal, prevashodno mislim na PG, se organizuje neki party, ali da nije narodna muzika u pitanju, već neki rock, ili alternative, znaš li?
Valja proslaviti ovaj bogougodni dan kad je dragi gospodin Isus žrtvovao vikend i visio na krst, a onda u ponedeljak nastavio da obitava u raju nebeskome kao da nista bilo nije.
Meni ovo mnogo znaci, podsjeća me na mene i na moje umiranje i alkoholno oduzimanje tokom vikenda, tj. tokom ponedeljka, utorka, srijede, petka, subote i ponedeljaka.
Izvini.
Daj, čemu taj pesimizam.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Hrišćani, a i ti, mogu da slave što god oće, ili hoće! Ali uskrsnuću je prethodilo razapinjanje i bez istog ne bi bilo tog, tako, bogougodnog i naJJznačajnijeg praznika; uskrsa!
Ujedno, @Ulix je već odgogorio na vrlo jednostavno pitanje, a i tebi i tvojoj, mogu reći, ispraznoj "epopeji" (ironičan sam), hvala.
Direktore, ni na kraj pameti mi nije bilo da se "nadmudrujem" na ovako glupoj temi sa tobom!
Uzivaj u bogougodnim praznicima koji slave tudje muke i patnju uz čašicu, dvije ili pak - tri, osamnaest ili čega već i što god, a mene pušti tih tvojih smislenih, bogougodnih, pravih i iskonskoh vrijednosti i praznika...
Sve najbolje.
Pa dobro coek se malo nasalio. Nekom je smijesno, nekome nije...sto sad. Nije greda.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nisam se šalio! Stvarno ne znam kad je Uskrs! Pogotovo ne znam da li ove godine Pravoslavni i Katolički "padaju" na isti datum!
Bogougodni vjernici se zbog toga, izgleda, vrijedjaju, ali ja zaista nisam znao, dok @Ulix nije rekao, kad je taj famozni Uskrs! A tada će se, vjerovatno, Direktor i ovaj Sindrom olešit od alkohola da Isusu dokažu koliko su mu odani i samo neka ste oboje zdraO!
Last edited by assassinate; 19-03-18 at 23:27.
Ti si pitao kad za raspece, a sad o uskrus, imas par dana razlike tuKako god nasmija me.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I, opet ponavljam, nije mi bila namjera da se sa bilo kim nadmudrujem, već sam postavio veoma jasno. jednostavno i direktno pitanje: Kad je godišnjica Isusovog razapinjanja, tj. Uskrs?
Direktorovi, a sada i tvoji pokusaji dokazivanja bogougodnosti i religijskoj posvećenosti me ne interesuju!
Sve je to na jedno :lolblue::lolblue::lolblue:
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Tripujem li ili patike u Cakan šport izgledaju ka' fejk fejkova koji se inače nalaze u ostalim trgovinama?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks