Aaaaaaaaaa a crknite dušmaniiiiiiii, Nemanja fakiiin Gordić!!!!
Sent from my P10+ using Tapatalk
Ubi ih zganec.
Zadnjih 6 poEna on im je dao + ukradena lopta sve u 2minuta.
Sreca pa pogodi buducnost ovu smijesnu trojku pa ih drzi u igri.
Aaaaaaaaaa a crknite dušmaniiiiiiii, Nemanja fakiiin Gordić!!!!
Junaci, treba izboriti finale da krunišu ovu sezonu i da uguše sve kritičare.
Ne znam kako dobismo.
Dobro je ali mora bolje.
Dzilou baguje na ove time oute kad je frka.
Danilo Nikolic zvani duh
Zoran nikolic treba da jede obruc a on drhti od njega.
Gordic, naklon do poda.
Dobijamo ovo u Zagreb
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Timovi su odigrali pravu takmicarsku utakmicu za razliku od nekih kojima je vaznije da ih navijaci zlezde docekaju ovacijama da bi posle skinuli gace.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Daj ne seri
Will Cherry
Nemanja Gordicu majstore, hvala!!!
Dobije Buducnost u rvacku.
Onda dodje sampion Czv u Moracu 10000ljudi ima da dodje karta po 5e eto da kupe dosta dobrih igraca.![]()
Ilić mora više da igra, nevjerovatne fiziklije, odličan je bio noćas. Zoran Nikolić odlično počeo meč i Džikić ga izvede u sred te serije, pakao. Danilo Nikolić taman duh, zajedno sa Seadom Šehovićem koji i sam ne vjeruje ja mislim kako još uvjek igra.
Lakshe cemo u ZG,nadam se.
...
Podsjeti me na Savovica prije dvije godine, identicni zavrsetak utakmice.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ovo je trebalo dozivjet, zadnjih 5 min, i proslava sa igracima. Veliki Dzikic koji uzima mikrofon i vice OVO NIJE POZORISTE! Epska pobjeda, brao momci, biznismenu, dodji da ga ljubissss ;*
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ja ne znam jel Buducnost ijednu utakmicu odigrala dobro kada se pravila must win atmosfera, punila Moraca i pozivalo na freneticno navijanje. Slusam cijele sezone dje je navijanje i sl. a meni uvijek bas ovo od nocas napamet. Brate, za nas je ono NBA navijanje, kokice, sjemenke i sl., i umjesto difens, difens, da se vice plavi, plavi i dosta. Mi kada hocemo pritisak da napravimo, mi ga sebi nabijamo. Najbolje partije pruzaju u pozorisnoj atmosferi.
Dolman je bivsi igrac i bogami mi se cini da tu leba nema lise par minuta da se odmori neko. Cak je i Zdovc zvao igrace da idu preko njega. Par igraca ne bi rekao da su van forme vec da ih je pojela utakmica. Generalno Cedevita je vise zasluzila pobjedu ali se Chery... Ne znam sta bi covjeku. Cak je Buducnost kiksala i na zadnjem sutu ali Chery je i tu potonuo. Dakle sut za pobjedu, dva promasena bacanja, faul nad Gordicem, sta god ko pricao bio je, nisam pobornik da se to ne sudi u zadnjem napadu. Ta mi logika nije jasna nekim, da se nesto sudi cijele utakmice ali ne i u zadnjem napadu!? Od Cherya tresnjica na torti za poklon.
Uglavnom, ocekujem pobjedu i zavrsetak posla u Zagrebu. Pritisak je valjda sada opao, sut spolja mora biti bolji i Dzikic valjda nece bagovati kao nocas. Na momente mi je licio na moj stari HTC kad se smrzne.
I da dodam za Gordica, momak stvarno ima hrabrosti. Jednostavno ide sam protiv svih kada se odlucuje bez pardona plus oba slobodna kao suza dade, trepnuo nije.
Kompletan mec vrhunski, vrijedan polufinala.
Mislim da se moze u finale vec u Zagrebu. Ne bih volio da se odlucuje u Moraci.
Gordic konacno sezona na pravom nivou. Vuce ovu ekipu.
Nadam se samo da ce iduce sezone Zoran Nikolic zaigrat samo za Mornar ili Lovcen, ne mogu momka da smislim.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
ALEALEALE!!!
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Odlično je cedevita odigrala ovaj mec, cak su po meni i bili bolji veceras, gordicu kapa dolje. Treba ovo rijesiti u zagrebu.
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Cedevita odigrala vrhunski, ali dobismo bogu hvala![]()
Kako i dalje ne znam, ali nije ni bitno... bitno da se dodje do tog finala posranog, da se razbije maler, a posle sa Ciganima kako bude bude, bez imperativa![]()
F.C.F.
Ili što bi Čović rekao : "Niko ne može zabraniti FMP-u kako će se zvati
https://sportske.jutarnji.hr/kosarka...orica/7145787/
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Last edited by Isak; 20-03-18 at 22:59.
Bijedan pokusaj napada i omalovazavanja svega sto je Zvezda postigla i postize. Dovoljno je pogledati gdje je sada nekada velika Cibona agdje je Zvezda.
pozz.
https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1371559
Vidi, CZV izdala saopštenje. A kakvi su blizanci iz Beograda, najgadniji gradski rivali ikad.
Mornar bas nece, evo kazu i Nidam povrijedjen.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks