Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
http://www.portalanalitika.me/clanak...ucuje-samo-dps
Sad im je malo krivo sto je rtcg minirao senzaciju koju je trebalo da predstavlja zvanicno saopstenje dps-a o kandidaturi Djukanovica. Malo su im izdusili taj balon ovom insajderskom info..
Ne znam kako da odgovorim na ovo.. nisam nikad bio u nicijem stabu, tako da sebe ne vidim kao agitatora iz icije centrale. Ali odje stvarno treba da se solidarisu i aktiviraju SVI koji su protiv zla uz koje smo rasli, izrasli i eo jos pocesmo da staramo.. a on i dalje klepa na nase oci. Sin mu lagano nasledjuje ekonomske poluge imperije, kojom upravlja mehanizam koji sve vise poprima obrise monarhije. Ustajteee, ljudiii!!!![]()
Na izbore ce se pojaviti pod imenom KANDIDAT DPS-a pa ce se posle njegove pobjede odluciti ko ce to biti,ja mislim da je tako najbolje.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Podrska za Ovizija, samo saljite materijal, idemo opsta mobilizacija!
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Zovite kobca
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ko je taj Mandić
GO Demokrata je dao podrsku Bojanicu kao predsjednickom kandidatu
Veli: "Mandic odbio mnoge ljude koji bi glasali Bojanica." Ajde nam pricaj malo o tome. Koji su to mnogi ljudi koji progledase posle Mandiceve izjave? Kakav je to profil glasaca? Na osnovu cega su ti mnogi ljudi htjeli glasati Bojanica? Ti mnogi ljudi nisu znali da je Bojanic bio protiv uclanjenja u NATO? Ili im je mozda strasno zasmetalo sto prica srpski, sve do tad im bjese ok?
Price za djecu, ali bice ovakvih pokusaja jos dosta. A usudicu se da iznesem svoj zakljucak zasto je to tako. Upravo iz razloga sto je vrlo izvjesno da ce Bojanic uspjeti da duboko zadje u suverenisticko glasacko tijelo. Jos bitnije od toga, cini mi se da ce uspjeti da animira i poprilican broj dosadasnjih apstinenata. Narocito ogorcenih suverenista. Ovaj forum jeste nezahvalan uzorak za ikakvu ozbiljnu projekciju, ali jesam prijatno iznenadjen brojem dosadasnjih apstinenata koji u Bojanicu ne vide nikakvu prijetnju po ovu drzavu, ali vide sansu da se stvari promijene.
U svakom slucaju, bice uzbudljiva kampanja.
op op, da se ovo DF ne priprema da povuce podrsku Bojanicu jer on njima ne pruza podrsku na neke njihove planove sukoba i otpora i najavljuje odustajanje ako takvih sukoba bude?''Istovremeno, Predsjedništvo je razradilo konkretne modalitete otpora koji će pružiti državnom teroru koji se već tri godine sprovodi nad našim političkim savezom. Nakon održane sjednice Predsjedništva DF - a obavijestili smo zajedničkog opozicionog kandidata za predsjednika Crne Gore Mladena Bojanića o našim odlukama. Predsjednički kandidat je u razgovoru sa članovima Predsjedništva saopštio da on ima konkretan plan kako da pobijedi na narednim izborima, i da je uvjeren da uz podršku opozicije sigurno pobjeđuje na izborima 15. aprila, nezavisno od toga ko će biti režimski kandidat'', navodi se u saopštenju DF-a.
Kako su dodali, Bojanić je kazao da nije spreman da vodi kampanju ako ona bude opterećena građanskim sukobima.
''Ali, Mladen Bojanić je iskazao lični stav da nije spreman da vodi kampanju i učestvuje na predsjedničkim izborima ukoliko bi ona bila opterećena bilo kakvim građanskim sukobima. Predsjedništvo DF - a je primilo k znanju lični stav Mladena Bojanića i narednih dana će upoznati javnost sa našom konačnom odlukom'', zaključuje se u saopštenju.
Last edited by lucke91; 16-03-18 at 13:50.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
To bi dobro bilo ... onda bih i razmislio da dam glas Bojanicu, kao nezavisnom kandidatu.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
DF ce vrlo vjerovatno na kraju ispaliti Bojanica, ali evo bitno da je on srbin i anti natovac sto bi ovdje rekli par likova.![]()
Bolje bi bilo lucke da se ti o svome jadu zabavis no sto viris u tudje tanjire![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Cisto sumnjam. Ocigledno je da im nije milo sto Bojanica ne mogu da upecaju i navuku na njihov model kampanje, jer covjek ima potpuno drugaciju viziju borbe sa fokusom na sustinske probleme. Ali cisto sumnjam da ce mu povuci podrsku, jer.. koga ce onda da podrze? Da u 5 do 12 izbace nekog svog "favorita"? Mislim da su svjesni oni koliko bi to tek bilo samoubistvo. Da bojkotuju predsjednicke? Tek time bi se ugasili pred lokalne u Pg.. Ne vjerujem. Krivo im jeste, ali to im je sto im je.
http://portalanalitika.me/clanak/296...vljenih-strana
Evo nesto vise na zadatu temu.
U prevodu, nemojte hapsiti osudjenog Knezevica jer ce DF na ulice i moze biti nemira.
Znaci ako ga osude za drzavni udar mozemo ocekivat krvoprolice
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Opasno zvuci:
" Koristim priliku da upozorim i drugu stranu - crnogorsku vlast, kao i aktuelnog Predsjednika Crne Gore, da dobro odmjere i povedu računa o delikatnosti svakog njihovog narednog koraka i kuda to može odvesti Crnu Goru”, zaključio je Bojanić.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks