Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
traŽena stranica nije pronaĐena
greŠka 404
stranica je uklonjena, promjenjeno joj je ime ili je privremeno nedostupna
edit: nadjoh link.. http://www.vijesti.me/vijesti/grupa-...jesenje-977569
Last edited by ovizionizi; 27-02-18 at 08:13.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Sad ili nikad
Cak sam misljenja da Milo ne bi smio da rizikuje u slucaju da se Bojanic kandiduje, pa bi morao licno da udje u trku za predsjednika.
Moj glas dobit nece ako ne podrze Bojanica, a glavu bih dao da nece... previse spavaca
On definitivno najmanje smeta bilo kome od opozicionih biraca.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mladen Bojanić - četnički vojvoda!![]()
Eh, već vidim. Bojanić nije bio za ulazak u NATO, i izjašnjava se da govori srpskim jezikom. Eto opet prijeke potrebe da DPS "brani državu" na još jednim "istorijskim izborima" .
Hajduković nije imao nikakvu hipoteku i protiv njega nije bilo iole validne argumentacije za napade u kampanji. Ali nama takvi ne valjaju.
Eto, sta rekoh ja :-P
Eto to ovizionizi. Izvinjavam se zbog brisanja posta, zabagovao mi telefon, a vjerovatno si se na to nadovezao.
hahaha nije no proricem danas kvalitetno. Prvo pomenuh da se treba krenuti agresivnije sa Bojanicem kao zajednickim kandidatom, kad Gando izbaca link dje Gradjanski isto to zahtijeva. Pa onda ti.. aj dobro, nadovezah se na tvoj izbrisani post, priznajem![]()
Auf, dje zivim ja.. Ja neam pojma ni sta je to![]()
Ali Bojanić je bio i direktor berze a svi znamo koliko nas je taj instrument transfera državne svojine u privatne ruke ojadio !!! Što se mene tiče ja bih od svih političara najprije glasao Bečića jer nemam ni jednu zamjerku na to kako sprovode vlast u onim djelovima dje su dobili šansu da participiraju ali ukoliko ima neki nestranački kandidat koji će doprijenijeti da se funkciji predsjednika vrati ugled i povjerenje u društvu onda ne bih imao ništa protiv da ga podržim !!!
deuscroix
Realno to jedino moze da bude Hajdukovic. Iako bi mi zao bilo da osudim naucnika na godine frustracija jer bi bio okruzen idiotima i poltronima. Ali ako je bas zapeo da se u***e sebi u zivot zarad nekog "uzvisenog cilja", glasao bih ga. Samo apsolutni bot bi mogao da glasa za DPS kandidata kad bi Hajdukovic bio opozicioni kandidat.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jedino Vasilije Milickovic moze ozbiljnije da ih uzdrma. Em sto je finansijski nezavistan, em sto je vise podnio krivicnih prijava nego cijela opozicija pa sve na treci! Hajdukovic bi bio idealan kandidat, ali nazalost, nema ekipu iza sebe, a ni energiju ka sto je Vasilije ima.
Predata prva kandidatura u RIK
Sent from my Motorola 8400
ko? ko?
Prvi put cu apstinirati. Vjerovatno na izbore nikad vise izac necu jedino ako odlucim da se prodam i postanem neciji BOT zarad nekog drzavnog posla.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks