Bivši Parkside? Ne, mada vele da je odlična hrana, bio sam prije mjesec dana no ne bješe mjestaPored njega odmah Kensington, prva liga kuhinju ima mada nisam bio 100god.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Bivši Parkside? Ne, mada vele da je odlična hrana, bio sam prije mjesec dana no ne bješe mjestaPored njega odmah Kensington, prva liga kuhinju ima mada nisam bio 100god.
Da, da. Ja reko da pitam prvo, ako je ko bio, onda si ti
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Jeste li ovdje ili na nekoj drugoj temi pominjali gluten free restorane, nešto city kvart ili/i konik/stari aerodrom. Bila je priča konto zabranjenog pušenja. Ne mogu da pronadjem trika nema. Pa ako se može ko glasnuti šta bi to, kako se zove dje se nalazi ili dje ste pisali![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Vazda ti hvala!
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Preporucite mi mjesto u PG gde dobro spremaju morske plodove. Da napomenem nisam ih nikada probao, pa rekoh da probam to cudo.![]()
![]()
![]()
lignje u stefan
Ovjerih ovaj novo-otvoreni Burito-Mexican u Ivana Vujoševića (ex ribara Vešović) utisci - meh. Piletina mi se svidjela ali ni da su mi jastog sjeckani servirali - toliko sam je dobio. Moja procjena je da bi mi trebalo 7.8e da se najedem fino, ili 11.70e da se prospem, koliko bi koštale 3 porcije. Onda, očekiva sam svašta nešto iz Meksičke kuhinje, a ustvari je već odavno viđeno...
kako udju ljudi u te projekte nije mi jasno...
nego, strafta bar iz neke dosade ja i djevojka pasta piletina bla bla i mini burgeri. nekakav prosjek prsli, pasta totalno neukusna, burgeri pa vise smeka ima onaj u perper. sve u svemu nidje veze , plus nas je stomak bolio uvece oboje.
f6
strafta se raspala sa hranom, tamo samo na erdinger
Sad mi kolege bijahu u ovaj burito ali nisu relevantni nesto posebno, bitno im je da ga ima i da je skupo.
Vele vrh
Najljepse se jede doma.
Em sto je domaca hrana, zdrava, ukusna i provjerena, em sto mozes da jedes prstima i da se umazes oko usta a da ne moras da se brises.
Kako to volim...ruke nagrdjene do lakta, glava sva umazana a ja u transu!
Burrito Mexican.... nije lose....ali kao sto rece Bit....ispod 7 € se ne moze najest.
Fali im "nesto"... napr.tortilje su hladne....ali meso i zacini su zaistO ukusni.![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Fenseraj skorojevicki,malo jedi i kenjaj kao vrabac.
...
a i lokacija ce ih pogurat sigurno...
f6
Sto fali lokaciji?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Restoran Mayka za sada najbolji. Kuvana kafa - nema ljepse. :fat:
Pa kolega, daj detalje... Dje, sto, kako, poshto, valja li... I makni ovih 508 notifikacija na mail app jer mi chir na cisti dobi aneurizmu... :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kolega, vala bi Siciliju trebao da prepoznaš![]()
nije Sicilia ka' što je bila. minhen je mnogo bolji![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Stvar ukusa.
Meni je obratno.
Minhen raspad onaj u city.
Sicilja na stari ima odlicne pice i ocajne sendvice![]()
ja svratih prije neki dan u Siciliu kod Limenke tu i naručih zapečene palačinke i baš su loše bile. dok recimo Minhen u taj isti red je odličan. mada u poslednje vrijeme volim da odem do cheersa i pojedem nešto - hrana je ukusna a i porcije znaju da budu obilne.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks