View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 75 of 163 FirstFirst ... 256571727374757677787985125 ... LastLast
Results 1,851 to 1,875 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ciljna grupa su mu ucvijeljene raspustenice i udovice

naravno ... i "3+ majke"
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Sve dok neko placa te tvoje vjestine drzava ima pravo da ti naplati porez. Takodje ako neko pozeli da kupi tvoj polni organ drzava mora uzet svoj dio.
    Moraju se nekako platit nastavnici, ljekari penzioneri politicari...
    Samo je na hotele sa 5+ smanjen PDV ostali placaju regularno + boravisnu (ja je ukljucujem u cijenu + 24centa po gostu po danu obavezno osiguranje + 9% poreza dobit + osiguranje za radnike + porez na rentu sa opstinskim prirezom + ostale regulacije kojih nije malo kao komunalno opremanje pristupni putevi, komunalna taksa, taksa za terasu, taksa za reklamu, skuplje smece itd itd) na kraju balade od 10 eur drzava ti uzme skoro pola ako ti se ulazni i izlazni PDV ne poklapaju sto te sprijecava da budes konkurentan u okruzenju dje 80% ljudi selektivno placa porez. Da ne pricamo da nema nikakve stimulacije za mala preduzeca i da inspekcije masakriraju za svaku glupost.

I ako ne izmiris sav porez ne mozes dobiti rjesenje za rad za sledecu godinu. A umjesto da se krene sa vrha pa da se naplati poreski dug od kog je 90% nenaplativo oni krecu odozdo pa se najvecim poreskim duznicima kao sto je vektra jakic daju milionski bespovratni krediti i tako dalje. Imamo 1.5 radnika na 1 penzionera a trebala bi 3 radnika na 1, preko 60 000 zaposlenih u drzavnom sektoru.

Da ne pricamo da je u CG 16000 ljudi koji imaju 3+ stana i ne placaju ama bas nikakav porez na izdavanje istih

I sad zamisli budalu koja placa sav porez, kako se taj tip/tipusha osjeca. A plus platis porez i kazu ti u bolnici idi kod privatnika.. da je gradjana i drzave gradjanski bojkot da se odradi da niko centa ne plati dok se ne sprijece programirani stecaji, milionske utaje poreza itd itd

Ako te zanima malo vise o nasem poreskom sistemu preporucujem ti da pogledas emisiju Mehanizam
    Last edited by Gandalf_White; 15-03-18 at 08:35.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Znaci, garant, Bojanic je prvo izribao DF, cim je Knezevic na sjednici opstinskih odbora zakljucio svoje izlaganje porukom da ni on lično, ni DNP, ni DF u cjelini, neće u narednom periodu učiniti ništa protivno interesima kampanje predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića.

A onda, sjutradan, iz opozicije stize i ova info:

• Lideri će se minimalno pojavljivati u kampanji, kao i na predizbornim skupovima
    • Bojanić će sam izabrati svoj izborni štab u kojem će biti predstavnici svih stranaka koje su ga podržale, ali neće biti mnogo partijskih ljudi.
    • Predstavnici partija koje izabere Bojanić će biti mladi ljudi.

Vrlo dobro!
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

A evo i prvog lica. Ana Rasovic, predsjednica mladih Građanskog pokreta URA, bice portparol Mladena Bojanica.

http://www.portalanalitika.me/clanak...adena-bojanica

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Df je vec namjerno kiksao kad je Mandic potrcao da kaze da je Bojanic dao podrsku njima, gutao suzavce zajedno sa njima na protestima, da je antinatovac i da prica srpskim jezikom.
    Ovo zna ko god prati pol scenu, ali ljudi koji nisu znali a procrnogorski su orjentisani - nece ga glasat. Jedino im ostaje Draginja Vuksanovic ili da ne izadju na izbore, a to odgovara dps-u, sto znaci da sve ostaje po starom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Samo je na hotele sa 5+ smanjen PDV ostali placaju regularno + boravisnu (ja je ukljucujem u cijenu + 24centa po gostu po danu obavezno osiguranje + 9% poreza dobit + osiguranje za radnike + porez na rentu sa opstinskim prirezom + ostale regulacije kojih nije malo kao komunalno opremanje pristupni putevi, komunalna taksa, taksa za terasu, taksa za reklamu, skuplje smece itd itd) na kraju balade od 10 eur drzava ti uzme skoro pola ako ti se ulazni i izlazni PDV ne poklapaju sto te sprijecava da budes konkurentan u okruzenju dje 80% ljudi selektivno placa porez. Da ne pricamo da nema nikakve stimulacije za mala preduzeca i da inspekcije masakriraju za svaku glupost.

I ako ne izmiris sav porez ne mozes dobiti rjesenje za rad za sledecu godinu. A umjesto da se krene sa vrha pa da se naplati poreski dug od kog je 90% nenaplativo oni krecu odozdo pa se najvecim poreskim duznicima kao sto je vektra jakic daju milionski bespovratni krediti i tako dalje. Imamo 1.5 radnika na 1 penzionera a trebala bi 3 radnika na 1, preko 60 000 zaposlenih u drzavnom sektoru.

Da ne pricamo da je u CG 16000 ljudi koji imaju 3+ stana i ne placaju ama bas nikakav porez na izdavanje istih

I sad zamisli budalu koja placa sav porez, kako se taj tip/tipusha osjeca. A plus platis porez i kazu ti u bolnici idi kod privatnika.. da je gradjana i drzave gradjanski bojkot da se odradi da niko centa ne plati dok se ne sprijece programirani stecaji, milionske utaje poreza itd itd

Ako te zanima malo vise o nasem poreskom sistemu preporucujem ti da pogledas emisiju Mehanizam
    Prije nekoliko godina, dosla mi inspekcija, vele braca imate ogromnu razliku u korist ulaznog pdv, a nema izlaznog ni blizu toga. Kaze sumnja se da prodajete robu na crno, mozemo da te zatvorimo do okoncanja istrage, ili da odma priznate neku neregularnost i platite kaznu.
    Ja ga gledam i smijem se. Reko dodji prijatelju da ti pokazem nesto, e vidis ova prostorija od 800m2 se zove magacin i kao sto vidis ovdje je 10 slepera robe koja je spremna za prodaju i ceka sezonu i za sve postoji ulazna dokumentacija. Ako ste zainteresovani slobodno popis uradite pa cete vidjeti da gram robe nije napustio firmu van papira.
    On popizdio vidim ga, i cuti.

Kaze nalazem vam da izvrsite varedan popis uz nasu kontrolu. Reko ne pada mi na pamet da opterecujem moje radnike, nego ako vam treba popis dovedite inspektore i popisujte.

Pokupise se i vise nisu dolazili nikad
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ovo zna ko god prati pol scenu, ali ljudi koji nisu znali a procrnogorski su orjentisani - nece ga glasat.
    Moraces to da objasnis NHM-u, Gandalfu, remarku, wulfy.. i hiljadama njih van ovog foruma. :smile:

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Default Predsjednički izbori 2018

Neki od njih su clanovi partija koje su podrzale Bojanica, tako da ga moraju glasat ako misle kasnije da uzivaju u beneficijama kad/ako padne dps

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Prije nekoliko godina, dosla mi inspekcija, vele braca imate ogromnu razliku u korist ulaznog pdv, a nema izlaznog ni blizu toga. Kaze sumnja se da prodajete robu na crno, mozemo da te zatvorimo do okoncanja istrage, ili da odma priznate neku neregularnost i platite kaznu.
    Ja ga gledam i smijem se. Reko dodji prijatelju da ti pokazem nesto, e vidis ova prostorija od 800m2 se zove magacin i kao sto vidis ovdje je 10 slepera robe koja je spremna za prodaju i ceka sezonu i za sve postoji ulazna dokumentacija. Ako ste zainteresovani slobodno popis uradite pa cete vidjeti da gram robe nije napustio firmu van papira.
    On popizdio vidim ga, i cuti.

Kaze nalazem vam da izvrsite varedan popis uz nasu kontrolu. Reko ne pada mi na pamet da opterecujem moje radnike, nego ako vam treba popis dovedite inspektore i popisujte.

Pokupise se i vise nisu dolazili nikad
    I ti traio da ti urade povraćaj PDV-a jer ti treba da bi platio radnike
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Neki od njih su clanovi partija koje su podrzale Bojanica, tako da ga moraju glasat ako misle kasnije da uzivaju u beneficijama kad/ako padne dps
    Bogome, moracete, sve zajedno sa DF-om (koji ce od sad morati da pripazi), malo vise da uprete sa tom pricom Bojanic - chetnik. Upravo iz razloga sto svi znaju o njegovom "srbovanju", kao i sta on misli o istom.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    I ti traio da ti urade povraćaj PDV-a jer ti treba da bi platio radnike
    A ne ne, povracaj nikad ne trazim cak i kad sam u velikom plusu pdv-a zato kad to trazis sjure ti sve inspekcije na vrat gasenje ti ne gine tako da kad ga i ima neka ga valjace nekad, ali povracaj nikako
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

http://www.rtcg.me/vijesti/predsjedn...kandidata.html

"Ne bih govorio o datumu, hoće li to biti noćas, sjutra, preksjutra sjednica Predsjedništva DPS-a, osim što bih kazao na tu temu, odgovorno Predsjedništvo DPS razgovara na odgovoran način. Siguran sam da ćemo zajedno zaključiti da iz tako odgovornog razgovora može da uslijedi samo odgovoran odgovor", rekao je Simović.
    On je rekao da će odgovorno odgovoriti na ono što su suštinske potrebe društva, a ne DPS-a.
    Ovaj Simovic je prsnuo totalno. Ipak bih ja rekao da su se dobro zakopali u racunice i da im se projekcije ne svidjaju bas. Osim kad bi "najbolji kandidat" DPS-a usao u trku, a to nema ko drugi biti, nego gospodar licno. Osim ako Simke nekog drugog ne smatra najboljim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Član Predsjedništva Srpske koalicije, Robert Žižić, saopštio je da nakon davanja državnosti "lažnoj državi Kosovu od strane Đukanovićevog režima... samo omađijani Srbi mogu glasati za režimskog kandidata na predstojećim državnim izborima u Crnoj Gori ili za kandidata njihovih parlamentarnih 'opozicionih' pomagača".
    "Draga braćo i sestre, pokažimo zube NATO-u i njegovim režimskim i 'opozicionim' pomagačima u Crnoj Gori. Ako već moramo da nestanemo, neka to bude u borbi, a gdje je borba i Bog pomaže", rekao je Žižić.
    Srpske patriote u Crnoj Gori se, kako je ocijenio, nalaze na istorijskom zadatku pred svojim precima i potomcima.
    "Zato im jasno nudimo našeg kandidata ispred Srpske koalicije, koji će se cijelim svojim bićem zalagati za vojnu i ekonomsku integraciju sa Ruskom federacijom i za srpsku slogu, onako, kako nam je to Sveti Petar Cetinjski ostavio u amanetu", zaključio je Žižić

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    A ne ne, povracaj nikad ne trazim cak i kad sam u velikom plusu pdv-a zato kad to trazis sjure ti sve inspekcije na vrat gasenje ti ne gine tako da kad ga i ima neka ga valjace nekad, ali povracaj nikako
    Ja sam mislio da si u DPS nego te pomiješah sa nekim
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Član Predsjedništva Srpske koalicije, Robert Žižić, saopštio je da nakon davanja državnosti "lažnoj državi Kosovu od strane Đukanovićevog režima... samo omađijani Srbi mogu glasati za režimskog kandidata na predstojećim državnim izborima u Crnoj Gori ili za kandidata njihovih parlamentarnih 'opozicionih' pomagača".
    "Draga braćo i sestre, pokažimo zube NATO-u i njegovim režimskim i 'opozicionim' pomagačima u Crnoj Gori. Ako već moramo da nestanemo, neka to bude u borbi, a gdje je borba i Bog pomaže", rekao je Žižić.
    Srpske patriote u Crnoj Gori se, kako je ocijenio, nalaze na istorijskom zadatku pred svojim precima i potomcima.
    "Zato im jasno nudimo našeg kandidata ispred Srpske koalicije, koji će se cijelim svojim bićem zalagati za vojnu i ekonomsku integraciju sa Ruskom federacijom i za srpsku slogu, onako, kako nam je to Sveti Petar Cetinjski ostavio u amanetu", zaključio je Žižić
    A Zeca ce da rasturi ove izbore..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Epsko srbovanje ima veze sa SVIM lošim što se desilo Crnoj Gori
    DPS je došao na vlast sa DF politikom, nisam ga ja niti iko iz moje šire familije doveo i betonirao tu gdje je sad. To su uradili degeni koji državu nazivaju tvorevinom tj. DF glasačko tijelo

Dug od 3 milijarde eura ,pale garancije tajkunskim firmama,ubistva i likvidacije među kriminalnim klanovima ,eksplozije bombi,rasprodaja državne imovine , progon novinara i ubistva pojedinih, korumpirano sudstvo ,tužilaštvo, zdravstvo ,da ne pominjemo policiju ...sve je moglo biti spriječeno NESRBOVANJEM!

SVE!

I nije Rakun kriv ,jer nije on glasao SDP koji nije bio u vlasti 18 zadnjih godina,i samim tim(SDP) nije mogo biti odgovoran ili povezivan sa bilo čim lošim u ovoj državi.

Krivo je DF-ovo biračko tijelo,jer da su oni svoju zemlju zvali DRŽAVOM,a ne TVOREVINOM , ništa od gore navedenog se ne bi desilo!

DPS (osnovan 1991 ) je došao na vlast i tu je zabetoniran politikom DF-a (osnovan 2012) ...

Kad malo bolje razmislite, sve tvrdnje i sudovi su poduprijeti logikom.

Rakunovom Logikom
    Last edited by XoloGRaM; 15-03-18 at 11:49.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

12 godina glasam opoziciju. Nada poslednja umire.

Niti me ko moze natjerati da glasam kontra svoje savjesti ili pameti niti me ko moze kupiti.

Za mene je 1 recenica bila dovoljna da za svagda otkazem povjerenje SDP-u a to je "saradnja" i "DPS" u istoj recenici. Tako cu uskratiti povjerenje bilo kome ciji su interesi protivni interesima CG. I to je jedini zdrav politicki nacin.

Da ima ista maliciozno u Bojanicu zaokruzio bih Hajdukovica. Ali da se dovede Vojislav Seselj ne moze biti gori kandidat od kandidata DPS-a.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by XoloGRaM View Post
    Dug od 3 milijarde eura ,pale garancije tajkunskim firmama,ubistva i likvidacije među kriminalnim klanovima ,eksplozije bombi,rasprodaja državne imovine , progon novinara i ubistva pojedinih, korumpirano sudstvo ,tužilaštvo, zdravstvo ,da ne pominjemo policiju ...sve je moglo biti spriječeno NESRBOVANJEM!

SVE!

I nije Rakun kriv ,jer nije on glasao SDP koji nije bio u vlasti 18 zadnjih godina,i samim tim(SDP) nije mogo biti odgovoran ili povezivan sa bilo čim lošim u ovoj državi.

Krivo je DF-ovo biračko tijelo,jer da su oni svoju zemlju zvali DRŽAVOM,a ne TVOREVINOM , ništa od gore navedenog se ne bi desilo!

DPS (osnovan 1991 ) je došao na vlast i tu je zabetoniran politikom DF-a (osnovan 2012) ...

Kad malo bolje razmislite, sve tvrdnje i sudovi su poduprijeti logikom.

Rakunovom Logikom
    Koliko ja shvatih Rakuna politika DF 2018. je politika Dps 1991., i da nas ta politika nagrdi. Mislim ovo sam malo pojednostavio, ali otprilike to je to. Nagrdila nas je ta politika 90-tih, a sad nas nagrdi “borba” protiv te politike, tako da bi lijepo bilo da se ta politika ugasi.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    12 godina glasam opoziciju. Nada poslednja umire.

Niti me ko moze natjerati da glasam kontra svoje savjesti ili pameti niti me ko moze kupiti.

Za mene je 1 recenica bila dovoljna da za svagda otkazem povjerenje SDP-u a to je "saradnja" i "DPS" u istoj recenici. Tako cu uskratiti povjerenje bilo kome ciji su interesi protivni interesima CG. I to je jedini zdrav politicki nacin.

Da ima ista maliciozno u Bojanicu zaokruzio bih Hajdukovica. Ali da se dovede Vojislav Seselj ne moze biti gori kandidat od kandidata DPS-a.
    You must spread some Reputation around before giving it to Gandalf_White again. Potpisujem svako slovo.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Ljudi, ova Ana Rasovic, uh, hladan me znoj oblije kad je vidim
    Sta je ono, kakav med od djevojke, prelijepa....

Zbog njene ljubavi bih i Bojanicu glas dao haahahahahhaha
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

A Isidora iz Prave Crne Gore, gađu nas đe smo najslabiji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo vise glasaca Bojanica nego "Liberala od prvoga dana" ....
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Evo vise glasaca Bojanica nego "Liberala od prvoga dana" ....
    Tkz stari liberali

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Mojoj partiji najvise zamjeram sto medju istaknutim clanovima, funkcionerima, poslanicima itd nema nekoliko mladih zgodnih djevojaka

A da vi je znati kakav izbor u podmlatku postoji, na stotine skolovanih vrhunkih riba, pamet da ti stane kad ih vidis, zbog kojih bi i Gando oprostio maroviceve pokradene milione i dao glas dps-u
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Mene upravo taj školovani kadar i plaši, na stranu to što volim i ja viđet lijepu curu a i dojku kad smo već kod toga
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Page 75 of 163 FirstFirst ... 256571727374757677787985125 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)