View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 73 of 163 FirstFirst ... 236369707172737475767783123 ... LastLast
Results 1,801 to 1,825 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ne znam za Blazica i Milickovica, ali Draginja jedina od svih dosadasnjih kandidata gaji ono sto vecina gradjana zeli. I klasican je spin da je ona dps-ov covjek jer da jeste presla bi u SD, a to ko je kara je nebitno. Valjda svako razmislja svojom glavom i tu bracni partner nema sto da trazi kad je u pitanju drzavna politika.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Politika SDP-a mi je bliska. Identitetska pitanja najvise.

Ali da vecina gradjana zastupa njihove stavove imali bi 20-30% glasaca a ne 5% i opozicija bi se ujedinila oko njih
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Potpuno si u pravu, onda pitaj u tvoju partiju zasto ne podnose ostavke zbog ovakvog stanja u drzavu koje je porazno, a sto ste jos branili Marovice kad je MANS govorio i podnosio prijave za pljacku u Budvi, ko je odgovarao sto ih nema u zatvoru, nego sa nasim parama bahate po Beogradu ? Za ovo arcenje socijalnih davanja dok sirotinja gladuje, ko je odgovarao ?
    Ajde ne placi tu. Ko..ko...? Pa tada si bio zavidan i neostvaren, sad si zadrt jer neces da prohvatis da je to djelo pojedinaca(iako je 60 ljudi bilo pod istragom, ali se to ne pominje vise ni gdje su ti ljudi, iako je svaku svetovu izglasao parlament so budva)
    Izvini, ali do tebe je. Nikako da se naucis...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Ostaje li pri tvrdnji da je glasati Draginju isto kao DPS, tj da je bolje glasati DPS odmah?
    Njemu jes. Da nas ne zavitlava odjeN
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Ja mislim da je sve obesmisljeno tim dokazivanjem ko je vise protiv dps.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    A u redu je to, ali je neozbiljno da se kao nešto raspravljamo, a ti koliko vidim prvi put čuješ za njega sad u ovih mjesec dana.
    Kakve to veze ima kad imam sve podatke ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ne znam za Blazica i Milickovica, ali Draginja jedina od svih dosadasnjih kandidata gaji ono sto vecina gradjana zeli. I klasican je spin da je ona dps-ov covjek jer da jeste presla bi u SD, a to ko je kara je nebitno. Valjda svako razmislja svojom glavom i tu bracni partner nema sto da trazi kad je u pitanju drzavna politika.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sta zeli, da se ispovraca kad god vidi predsjednika, covjece shvatas li ti da je ona kandidat sdp-a i treba li ti graficki prikaz da je u pitanju nista roba na kvadrat, da je najbolja na svijet kad je njihov kandidat ako se domogne vlasti prodaje se. Sjeti se zadnjih izbora u PG i podle igre sdp-a, ja nesto mislim da su se oni podijelili namjerno da bi ova ranjova frakcija jos jednom pokrala opoziciju.

Da postoje samo dvije partije, recimo sdp i df, a da ne smijem da apstiniram i da listic ucinim nevazecim, teska srca ali bih glasao df. Znas sa kim imas posla i znas da ocekujes sve najgore i moras se boriti ali kad sve to znas ne mozes dobiti noz u ledja, a to je specijalnost sdpiiiiiii !

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ajde ne placi tu. Ko..ko...? Pa tada si bio zavidan i neostvaren, sad si zadrt jer neces da prohvatis da je to djelo pojedinaca(iako je 60 ljudi bilo pod istragom, ali se to ne pominje vise ni gdje su ti ljudi, iako je svaku svetovu izglasao parlament so budva)
    Izvini, ali do tebe je. Nikako da se naucis...
    Moguce casti mi da si ti u pravu, da je ipak do mene.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Kakve to veze ima kad imam sve podatke ?
    Nemaš sve podatke, većina podataka ti je dostupno, razlika je ipak. A i da si slušao Bojanića koji put kako govori, skapirao bi da on i DF imaju zajedničkih stavova taman koliko ti i DF. Ovako padaš na razne spinove.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ako neko voli CG nece zaokruziti DPS kandidata, ako ne voli ovu zemlju i zeli joj sve najgore glasace DPS...
    Ako neko voli Crnu Goru glasaće ili Dragu ili Hajdukovića, u oba kruga.
    Ako se nekome sviđa nastavak padanja u provaliju glasaće DPS
    Ako se nekome sviđa DF glasaće Bojanića
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    8 Posts

Insinuiranje !?
    Nisam primjetio da je pisac iznosio svoje mišljenje o Bojanićevim namjerama. Naprotiv, tekst je veoma suvoparan, prosto prenošenje činjenica. Činjenica u koje nisam vjerovao dok ih nisam provjerio

Činjenica - Bojanić je 2016 ušao u DF koaliciju. Potencijalno budući predsjednik iz koalicije koja je otvoreno ne protiv vlasti, već protiv države !!! Piši, čovjek je NULA prekrižena
    Izvor Pobjede blizak Demokratskom frontu kazao je da su lideri takozvane građanske opozicije, u prvom redu Dritan Abazović, Aleksa Bečić i Vladimir Joković, predložili kandidata čiji pokret je bio dio izborne liste DF-a.

“Bojanić je u prošlom sazivu Skupšine djelovao koordinisano sa opozicijom, posebno sa Demokratskim frontom, podržavajući sve naše projekte. Suštinski, “građanska opozicija” je Frontu predložila kandidata DF-a što je objeručke prihvaćeno”, rekao je izvor blizak Demokratskom frontu.
    Dovoljan je ovaj dio da shvatiš sa kakvom tendencijom je pisan tekst. Ovim bih završio priču o ovom pamfletu, kojem smo posvetili previše pažnje.
    this time next year...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja sam danas poceo da sumnjam u SDP, i to da su se podjelili partiju i kao ovi izigravaju opoziciju. Dugo su bili dio vlasti nazalost to im je velika mrlja...

Ne znam, brzo cemo saznati...

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Koji ce međunarodni faktor da stane iza bojanića?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Sansa da Hajdukovic ili Draginja udju u drugi krug ravna je sansi da se Crna Gora pripoji Srbiji sto ce reci ravna je 0
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Da li he trenutno stanje u Crnoj Gori mjera svega?
    Ne, treba nesto mjenjati. Uslov promjene je i pakt sa Djavolom. Alternative he da kancer izjede sve ovo sto he ostalo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Meni je zanimljivo kako malo ljudi prepoznaje priliku da svojim glasom za Hajdukovića kazni i korumpiranu vlast i korumpiranu opoziciju, a da se ne napravi nikakva šteta jer nema dontove formule.

Loša vlast i loša opozicija savršeno funckionišu decenijama.
    Glas za Hajdukovića bi i opozicionare pozvao na odgovornost.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Meni je zanimljivo kako malo ljudi prepoznaje priliku da svojim glasom za Hajdukovića kazni i korumpiranu vlast i korumpiranu opoziciju, a da se ne napravi nikakva šteta jer nema dontove formule.

Bitno je glasat treću opciju naravno građansku, kontra Dps i DF čisto da vidimo ima li nas. Ako nas nema da ih pustimo da se sami igraju

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,679
    Thanked in
    3,841 Posts

Lucke reče da je sramota što opozicioni političari ne podnose ostavke ili ih partije ne smjenjuju zbog neuspjeha na izborima, a dps to radi u 90% slučajeva. Kao prvo, u pravu je za opozicione političare, ionako su i oni uhljebljena stoka. Sa druge strane, tih 90% smijenjenih dpsovaca na opštinskom nivou svakako zasjedne na druge pozicije. Prilično često na bolje od onih na kojima su i bili. Kao i obično, možda zbog toga što ne zna za bolje, a možda i namjenski, lucke se ponosi onime zbog čega se normalan, da ne kažem nedepeesovki, čovjek stidi - smjenjivanjem funkcionera isključivo zbog lošeg izbornog rezultata. Statut dps-a kaže sljedeće:
    14.
    Opštinski odbor najmanje jednom godišnje razmatra ostvarivanje izbornog programa na nivou Opštine i u pisanoj formi informiše Predsjedništvo Partije.
    15.
    U slučaju da opštinska organizacija Partije na izborima ne ostvari zadovoljavajući izborni rezultat, predsjednik Opštinskog odbora je dužan da, nakon objave zvaničnih rezultata, podnese izvještaj i stavi svoju funkciju na raspolaganje Opštinskom odboru.
    16.
    Kod ocjene rezultata izbora iz prethodne tačke, Opštinski odbor posebno cijeni: broj osvojenih glasova, broj osvojenih mandata i učešće u vlasti.

Ovo je zvučalo još i zloćudnije iz Milovih usta. Kad je donošen statut, Milo reče kako će ljudi odgovarat za loš rad. Ja pomislih što će bit ovo da će Milo da poziva na odgovornost ljude koji loše upravljaju opštinom. Kad u sljedećoj rečenici izgovori čovjek ovo što gore piše, odnosno da će odgovarat za loš izborni rezultat. Znači, predsjedništvo partije razmatra ostvarivanje izbornog programa, ali niko ne odgovara ni kad se ništa iz programa ne ostvari. Sa druge strane, loš izborni rezultat se ne prašta u 90% slučajeva, kako veli lucke. Inače, izem vam formatiranje teksta u fajlu, više sam vremena potrošio prepravljajući ovo što sam iskopirao nego da sam ga sam kucao.

Usput, da se ne zaboravi, dps ni osuđenog Marovića nije isključio iz partije, nego je čekao sam da podnese ostavku na stranačke funkcije. Otac na službenom putu i Pojedinac u dps-u. Braću vam po materi!

Što se tiče Milačića, ono je neki “politički” blizanac Andrije Nikolića, na primjer. Kakvi su to ljudski šilobadi… Ne mislim da postoji ova riječ, samo mi, iz nekog razloga, pade na pamet Mlađan Šilobad, a prezime mu zvuči kao uvreda. Možda kao kombinacija šiljoguza i obada. I Milačić i Nikolić mi djeluju kao ljudi, ako se mogu tako nazvat, kojima bi krajnji domet taman trebalo da bude da ih sveta indijska životinja bije repom po faci.

Kad govorimo o Bojaniću, bez obzira na malo dosadnu pojavu, vidim da su svi zaboravili da je gospodar Dritana nazvao bitangom upravo zbog toga što ga je Bojanić prethodno napučio, pa mu Dritan naletio na volej. Lekić je bio najobičnija ikebana, nesposobna da završi rečenicu ili da se izjasni po bilo kom pitanju. Valjda da ne naljuti Vojvodu i družinu koji su se trudili da ga predstave kao nekog na koga nemaju uticaj. Danilovićeno lamentiranje nad pokradenim referendumom, odmah poslije predsjedničkih izbora, dovoljno je govorilo o tome koliko su svi oni prihvatili rezultate tog istog referenduma. A Danilović važi za “umjerenog” među njima. Kakoe.

Usput, što se tiče podrugivanja na tvrdnju o Bojanovićevoj nezavisnosti, podsjećam lucke-a na nezavisnost Žugića, Luburića i svih dpsovskih funkcionera, raspoređenih po cbcg, dri i sličnim institucijama, koji su ušli u skupšinu kao članovi dps-a, podnijeli ostavku i odmah poslije toga izglasani za guvernere, predsjednike i članove savjeta, izvršne direktore i slično. Tako mi nezavisnosti pojedinaca iz dps-a.

Quote Originally Posted by remark View Post
    Hoće li DPS objaviti ime kandidata ovih dana ili poslije izbora?

Mislim da si i nesvjesno dao odličnu ideju dpsu za testiranje svog članstva: prikupiti potpise za Kandidata dps-a, pobijediti na izborima, a onda samo imenovati random dps kadar.

Glasaću za Bojanića, toliko od mene. Vidimo se u čitulji.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by 17.posa View Post
    Bitno je glasat treću opciju naravno građansku, kontra Dps i DF čisto da vidimo ima li nas. Ako nas nema da ih pustimo da se sami igraju
    Eto tako. Ima nas dvojica ođe. (mada već sam nagovorio familiju da glasa isto

Vidjećemo šta će debate i nesretna brzopleta kampanja da donese, ako se sve svede na pro Nato vs Anti Nato priču, na šta će sigurno DPS da igra, (pa im samim tim i više odgovara Bojanić kao protivkandidat, u odnosu na Draginju) i ovaj promil šansi da se smijeni vlast će propasti.

Veoma je važno da se smijeni vlast i smanji korupcija, ali je isto tako važno da se CG ne koleba kad je spoljna politika u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Bitno je da se prodje u drugi krug sto ce biti veoma tesko ali eto postoji minimum vjerovatnoce.
    U tom smislu svaki glas za nekog predsjednickog kandidata osim naravno kandidata vlasti je korak u dobrom pravcu.
    Ako se dodje do drugog kruga hirurski precizno je objasnio Gandalf-dakle moze sa glasati za vlast za opozicionog kandidara ili ne izaci na izbore i dati svoj glas vladajucoj garnituri.
    Za pocetak bi bilo ok da se skoncentrisemo na prolaz u drugi krug pa ako Bojanic uopste dodje do drugog kruga onda paljba po njemu kao cetniku,pravoslavnom ajatolahu koji hoce da pobije sve sto ne pise cirilicom itd
    Sad je malo preuranjeno za to ja mislim.
    Licno cu dati glas Bojanicu a u drugom krugu ako ga bude bilo kome ko nije kandidat DPS-a i to je to.
    30 dana je do pocetka glasanja a nema kandidata vlade-cista perverzija

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Mislim da si i nesvjesno dao odličnu ideju dpsu za testiranje svog članstva: prikupiti potpise za Kandidata dps-a, pobijediti na izborima, a onda samo imenovati random dps kadar.

Glasaću za Bojanića, toliko od mene. Vidimo se u čitulji.
    Ne baš poslije izbora ali ono par dana prije bi bilo idealno, preda se kandidatura u četvrtak, u subotu veče kupanje, u neđelju ujutro čista košulja pa da se zaokruži spasilac ili spasiteljka CG.

Znači i ti si fronotvac, ima nas prilično kako vidim, ako ne vratimo Kosovo ništa napravili nismo.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post

Glasao sam jedanput za njega, dobio je nešto više od 9.000 glasova i... to mu je neki maksimalni domet. Više zaista nemam strpljenja i biram opciju koja može najbrže da zavrti točak promjena...

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Znači i ti si fronotvac, ima nas prilično kako vidim, ako ne vratimo Kosovo ništa napravili nismo.
    Hahahaha spavas li mirno, Ramuse Haradinaju?!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Evo, kao sto rekoh, spojih nekoliko Bojanicevih stavova o DF-u u jedan klip.

Je li moguce da neki ljudi ne primjecuju koliko je ovaj covjek objektivan i realan..

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

http://portalanalitika.me/clanak/296...panje-bojanica

Na kraju svog obraćanja Knežević je istakao da ni on lično, ni DNP, ni DF u cjelini, neće u narednom periodu učiniti ništa protivno interesima kampanje predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića.
    Aj da vidimo, ma mi tesko vjerovat..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Glasao sam jedanput za njega, dobio je nešto više od 9.000 glasova i... to mu je neki maksimalni domet. Više zaista nemam strpljenja i biram opciju koja može najbrže da zavrti točak promjena...

Sent from my Motorola 8400
    Na kojim izborima si glasao za njega?

On je sad mnogo popularniji i naučni rad mu je na glasu više nego ikad, samim tim i ta brojka nije reper.

Točak promjena očekivat od ove opozicije? Ja se radujem glasanju za Hajdukovića jer sam po prirodi idealista, i vjerovatno donekle naivan, ali očigledno ima i gorih od mene

Page 73 of 163 FirstFirst ... 236369707172737475767783123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)