Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Kontam ja... Ali za ovako nesto nema izgovora.
Trebao je izaci i reci moja je odgovornost sto nijesam provjerio kako se potpisi skupljaju, izvinjavamo se ljudima ciji su podaci zloupotrebljeni, napravicemo internu istragu kako bi se nasli odgovorni za ove manipulacije.
A ne da se kune u dijete
One Ring to Rule them all...
Kada registruješ vozilo treba ti JMBG, kada sklapaš ugovor sa kablovskim operaterom treba ti JMBG, kada u KIPS hoćeš da zamjeniš robu traže ti JMBG, ...
Dakle, nekakve podatke o JMBG o pojedinim grupama građana imaju kuće za tehnički pregled, kablovski operateri, KIPS, ...
Ne impliciram da su odatle uzeti podaci već, prosto, na suviše mjesta postoji taj podatak. Ipak, kako neko napomenu gore najlakše se dolazi do JMBG preko biračkog spisak.
Evo šta kaže izvršni direktor Cesida:
https://twitter.com/BojanKlacar/status/973540861010210816
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Meni i dalje nije jasno da su nasli Bojanica. Pa ko ce njega da glasa? Covjek bez ijedne stavke u svojoj biografiji koja je vrijedna postovanja, sa niz kontraverzi, bez trunke harizme...
Da pruzim nacionalistima jos razloga da pjene na Bojanica![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
evo Milačić naravno optužuje DPS, kakav tip
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo recimo jedan od najnovijih primjera zasto ta osoba tvorevinu ne naziva drzavom.
Znaci tvorevina koja svojim stanovnicima preko svog zvanicnog organa namijeni oko 2000 kalorija po ukupnoj cijeni od 2 eura i 6 centi nesumnjivo radi na bioloskom istrebljenju svog stanovnistva. Znajuci da je drzava servis gradjana, a ne istrebljivac gradjana, nazvacemo je tvorevinom !
Ukoliko nesto nije jasno, znaci nedovoljan broj kalorija vam se odrazio na mozak te nijeste u mogucnosti izvoditi ispravne zakljucke i tesko da se nesto moze uraditi po tom pitanju.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
To su ti objektivni i gradjanski a prije svega nezavisni forumski opozicinari koji samo zele dobro ovoj drza... Pardon tvorevini.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Pa poslije mi DPS botovi, a vise ovakvi stete nanesu no citav DPS sa svim Migom.
Pa se poslije Gando cudi kad Bojanic ne udje ni u drugi krug.
Kako glasati covjeka i biti u isti kos sa ljubiteljima tvorevine.
Jbg da ta tvorevina pocinje sa S, onda bi ljubav cvijetala, ovako ostaje tvorevina.
Zemlja raznoraznih tvorova
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Ma vi ste svi DPS botovi....
Gotovi su....panika im je, vidi se....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Niste vi nikakvi botovi, vi ste samo vrlo oprezne crnogorske patriote, koje pazljivo biraju za koga ce da glasaju, a jos pazljivije prate ko ce sve glasati nekog, jer.. ako je za istu opciju glasao i neki partizan, ceetnik, ustashaa, lopov, narkoman.. onda se vi mudro distancirate, jer znate da vam tu nije mjesto. Iskljucivo glasate medj homogenom ruljom, dje svi glasaju kao jedan, disciplinovano i rano ujutro, nema razlika i podjela medj vama, rukovodite se istim patriotskim interesom i tako..![]()
Jos dok sam kucao post, upravo ovaj odgovor sam ocekivao, da ces da mi prikacis srbovanje i dijagnozu koju tebi dokazasmo nedostatak kalorija i nervozu, naprotiv savrseno sam raspolozen jer buba svabe ne mogu da me iznerviraju.
Kako u tvojim odgovorima ne nalazim tragove inteligencije svaku dalju raspravu sa tobom smatram bespredmetnom i ne bih se izlagao riziku da me ljudi primijete da sa takvima vodim bilo kakvu polemiku, naravno moje vaspitanje me obavezuje da te uljudno pozdravim i pozelim srecu u daljim pokusajima diskusije na forumu, dakle srecno !
znači sad je Crna Gora tvorevina jel?
ne bih da komentarišem ništa ako ljudi smatraju za državu dje žive da je tvorevina
Slavko Perovic je moze tako zvati, jer on to cini iz patriotskih i plemenitih razloga. Medjutim, razlozi zbog kojih neki odje nasu zemlju nazivaju tvorevinom su potpuno neki.. ovaj.. Pa dobro, isti su razlozi, ali.. ne znam sad... jbm li ga![]()
Ma ti si dokazani patriota, tu nemam rijeci. Dokazao si to poodavno, tako da freske nema. Posebno mi je drago sto si kulturan i lijepo vaspitan momak, to se iz svakog tvog posta vidi. Posebno sto ne vrijedjas nikad u nedostatku argumenata cus mene inteligencije.
Nego kad ti prolazi odje nije do mene no do ovih sto prate ovo.
Samo se nadam da ces decu ljepše vaspitavat, posebno oko kulture razgovora jer da postuju zemlju u koju zive nemaju od koga nauciti. I oni ce je zvati tvorevinom
Vidi ja sam ta puta rekao za koga cu glasati, a ako nekog kandidata glasaju retardirani ljudi koji ne priznaju drzavu u kojoj zive (ne mislim na nikog konkretno) ozbiljno nesto nije u redu sa tim kandidatom.
Cim privlaci takve osobe.
P. S.
Iako si maliciozan recu ti da kad odem na glasanje nikad to nije prije 6 popodne
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks