Originally Posted by
Gandalf_White
Ne vozim Alfu ali vozim smece jedno od Ssangyonga sa "mercedesovim" motorom jedno 2 godine, ulozio sam u njega preko 1000eur, taman jedno napravi drugo crkne. Vidim prodaju se na autodiler po 5.5-6k ja ga dajem za 4 i niko ga nece.
Rekao sam.sledeci veci kvar ga parkiram pored puta i zapalicu *****, imam bidon od 5l benzina (ovo je dizel) kad me ostavi sledeci put.
Tako da znam kako je tipu
Bez brata ostao ista situacija.
VOzio sam do prije pola godine dzipa 2011 godiste Hover GWM kinez lijep kao lutka sa ``micubisijevim`` motorom i transmisijom, ali jes kako ne.... tako mlad auto a toliko kvarova, a djelovi ne postoje bukvalno pakao zivi... u popravke sam ulozio preko 2000 eura za tako kratak period a nov je uzet, zadnji put mu za neku elektroniku 400 eura dam za popravku, a gume da bih prosao registraciju platim 1400 eura 4 komada jer su dimenzija neka daleko bilo..... ode mi krst diferencijala kad sam 4x4 vozio, 3 mjeseca nisam mogao auto da vozim jer dio nije mogao da se na balkanu nadje nego mi slali iz kine jebenee.... bilo je toga jos dosta
pokusavao da prodam, niko nije htio.... zakleo sam se bio da cu ga zapalit isto prvi sledeci put kad mu ovako neki vec kvar izbije...
Pukne mi jabucica jebenaa od prednjeg desnog tocka jer logicno to je possrana kineska izrada, mjesec dana cekao da mi stigne druga...
i taman kad sam ga popravio Bog me spasio dalje muke da se ratosiljam te bijede od auta, prije pola godine uleti neka budala pijana u mene, prodje kroz nas, 250 metara smo se prevrtali, dzip otisao u proste cinioce bukvalno se raspao u preko 5 djelova...
kad sam izasao ja i zena iz auta bez ogrebotine, istog sekunda sam presrecan bio kad sam vidio da mi je zivot spasio taj dzip i da vise necu morat u zivotu da razmisljam o njemu i sto ga vise nema!
Sad sam srecan da vise nemam taj auto, bog me pogledao da me oslobodi te bijede od auta i da mi zivot spasi 
sad cekam da mi stigne neka insignija
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bookmarks