Bar
Preskocilo klio u drugu traku i u kamion se zabila..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bar
Preskocilo klio u drugu traku i u kamion se zabila..
Ovako je ljetos na bulevar kod delte(dje su 4 trake) pjani debil sa astrom preletio ostrvo i udario moja dva druga i mene zakacio...Ovoga prvog sto je udario, napravio mu totalku na auto, okinuo zadnji tocak, ovome u sredinu sofersajbu i krov, meni lajsu oko tocka i felnu...Srecom nikome ni po prstu
kako ide placanje kad je totalka?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ispane te manje nego po djelovima. Daju je najcesce kad je malo starije auto u pitanju.
Procijene totalno umanje za olupinu ( tipa nesto sitno sto tebi ostaje) i to je to
f6
Auto na slepku i kuci ili u servis...Sacuvas racun obavezno
Podjes u osiguranje, zapisnik/uvidjaj i izjavu od policije das, reces da auto ne moze da se vozi...Onda dodje taj neko od njih iz osiguranja, pogleda i slika auto...I posle par dana ti daju procjenu(na koju mozes da se zalis)...Mislim da se uzima nekakva srednja kataloska vrijednost, uglavnom isplatili su ovome drugu prilicno realnu svotu novca
alfa romeo 156 jtd 2002(mozda i novija, ne znam sad) godiste valjda, mislim da je dobio 1700-1800e...A kupio je tipa za 2000e par mjeseci prije toga
A mislim da steta mora da bude veca od 60% vrijednosti vozila da bi proglasili totalku, makar za ove kante
Last edited by Laz; 07-03-18 at 12:14.
ahahha jok
Popravio ovu za 1000e(iako su je proglasili za totalku) i prodao dzabe nesto (1300-1400e)
Zapravo nista strukturno nije bilo nagrdjeno, bez bas puno karoserije i dvije viljuske na trap...(oboje vrata, zadnji "quarter" panel, i bankina morala da se raSpunktuje)
I kupio alfu 166....Mislim da mu je to peta po redu![]()
Last edited by Laz; 07-03-18 at 12:34.
Totalka se računa: trenutna vrijednost (kataloška ili na oglase) - ono što ti možeš prodat na otpad (što je ostalo čitavo) = iznos koji dobiješ.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
70% od kataloske cijene auta je totalna steta,uglavnom malo ko prodje dobro sa totalnom stetom
Nasi to procijene fino - gledaju da ti daju minimalno ako vide da su djelovi previse skupo proglase ti totalnu stetu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ono osiguranje na stari dje je kastelana tatu zakaci jedan covjek i njegovo osiguranje mu isplati oko 1200e on se nesto zalio oni mu daju 1350e tata kaze ne trebaju mi pare samo mi napravite auto kako je bilo tu masku naprijed - dva fara itd... oni vi se zalite....
A to auto za americko trziste bilo samo mu je jedan far bio 750e
kad treba da ispalte oduzmu na sve.... kad treba da se uplati bil osta pomislis da u najmanju ruku vozis neki ferrari...
Neko je zveknuo kroz ogradu
![]()
Vidi, u isto smo vrijeme tuda prosli
nothing comes from violence and nothing ever could
Bar
Sent from my S7
I can't explain and I won't even try
Kako je ovo izveo nije mi jasno
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Zaisto mu svaka cast![]()
Dobro nije preko dana ubio bi 20 ljudi
Promil mooda
nothing comes from violence and nothing ever could
za šank ga je parkira još malo
She is only here to annoy herself!
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks