Ja sam 5. potrosio od Battery. I odlucio sam malo da promijenim.
Taj ukus je stvar pojedinca. Drug mi isto pije od lesnika, nutrition, njemu odgovara.
Ja sam 5. potrosio od Battery. I odlucio sam malo da promijenim.
Taj ukus je stvar pojedinca. Drug mi isto pije od lesnika, nutrition, njemu odgovara.
Nevezano za temu, zasto pisete lesnik a ne ljesnik a ne pisete ekavicu?![]()
U Crnoj Gori je ljesnik, osim ako ne pisemo ekavicu. u tom slucaju je totalno opravdano i razumjela bi da ostatak pisete ekavicom, to je normalno.
Nikovi i avatari sa ovim nemaju veze. Ali postujem, samo me zanimalo toliko, hvala na objasnjenju![]()
Je li imao ko od vas problem sa strijama?
Pocele su da mi se javljaju po bicepsima i donji dio ramena prema pazuhu...
Popizdjeh od toga...Roze, cini mi se svaki dan ih je sve vise...Dzabe mazem sa hiljadu krema, ulja...Nisam se napucao nista specijalno, ne radim sa ludackim tezinama...Zdravlje normalno, vode pijem dovoljno...
Jedino se nadam da ce se ljetos osuncat pa da ce se stopit sa bojom koze ali svakako izgleda uzasno...Do te mjere da mi se ne trenira vise
visina/tezina/god?
She is only here to annoy herself!
Nekom je koza manje elasticna, al uglavnom je od naglih promjena tezine.
Na zalost ne mogu se osuncati, uvijek ostanu svjetlije. Jedino kod estetskog hirurga je trajno rješenje koliko ja znam...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Dje ti se javljaju? Donji dio bicepsa? Ramena kod sisa, bicepsa?
Opusti se i ne nabijaj sebi komplekse. Dobio si malo misica..nije to strasno. Vremenom ce ti izblijedjeti. Drugo sve sto radis gubis vrijeme.
a makao si 20 kg( i vjerovatno još 5 kg si dobio mišića tako da računaj 25) pa imaš višak kože, 22 god imaš maći će se za godinu dvije max bez brige
She is only here to annoy herself!
Ајде који вам је мој, ка' да сам поша на неки форум ДАМА или Ана.рс, овоме не одговара укус лешник, овај плаче ради стрија, што је ово :welcoming::welcoming::welcoming::welcoming:
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ova 2 brenda ne mogu ni ustu rečenicu a ne da se porede kvalitetom. Myprotein je brij 1 evropski brend u suplementaciji sa najvećom proizvodnjom i brojem proizvoda. Takođe je i globalno poznat brend i br 1 online brend na svijetu.
evo rezultati Labdoor nezavisne laboratorije za testiranje suplemenata iz USA pa vidite o čemu se radi... Uz to imaju milion nagrada i sertifikata od agencija koje testiraju suplemente na doping, kvalitet i sl...
Sa druge strane, Thenutrition je mućkalica iz slovenije za koju samo zna ex yu trziste i to najvise zahvaljujuci peđi petroviću koji je poznat u ex yu i uzeo je da ih radi za srbiju pa ih hvali na sva zvona. jednom sam kupio 1 proizvod thenutrition i nikad više. To se nije moglo razmutit onim mikserom za jupol
Tu se, između ostalog, vidi kvalitet proteina. Dobar protein možeš da razmutiš kašikom u čaši, naravno ne do nivoa da je skroz glatka tekstura ali moze do nivoa da se može popiti, uz po neku grudvicu![]()
Meni nije ukus bio problem, nego što je generalno ogavan šmek, pogotovo pri dnu šejkera, plus gromuljice, teško se pere šejker, lijepi se sav itd itd... I što bi za svoje pare nešto trpio.
Battery mi se pokazao odličan, mada ja nisam neko mjerilo, 3-4kante sam popio u zivotu, fin mi je bio i Prostar Whey od UN-a.
A inače zbog BB sam počeo da jedem dosta stvari koje ne volim il nisam volio...al da pijem whey na silu, pored tolike konkurencije, e ne vala![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ja ne znam,meni se odlicno razmuti The Nutrition,mozda je do sejkera,ja koristim GMC metalni sa “Sace” vrhom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema to veze sa sejkerom, a napisah u proslom postu da je to bilo prije 2 godine. Možda je naletio stariji primjerak, lošiji primjerak, il su usavršili u međuvremenu, ili možda nisu.
Sa batterijem mi ni ne treba mrežica koliko se dobro muti i to u mlijeku, a imam je i ja.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ja myprotein vej lagano mijesam u metalni sejker bez mrezicene ne ostane skoro ni jedna grumuljica.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks