Zamislite Mila pored ovih taxista i konobara... cistka.
Jedina nada je ostao Bečić, svjestan je lomi toga zato se ne oglasava.
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Zamislite Mila pored ovih taxista i konobara... cistka.
Jedina nada je ostao Bečić, svjestan je lomi toga zato se ne oglasava.
Draginja Vuksanovic je najozbiljnjiji kandidat kako po ljudskim, profesionalnim i svim drugim kvalitetima. Najlogicniji izbor. Sve ostalo je idiotizam politike, interesa i retardiranosti odnosa srbi/crnogorci/muslimani.
Prozvah je za kandidaturu jos od proslih ili cak pretproslih izbora.![]()
Love, peace and respect.
Neka si je prozva no dje ce ona sa 2% podrske?!
Ove kandidature su cista prevara, niko ne ide na to da se ide na drugi krug, a kamoli pobjedu, ide se na to da se cuva ili poveca biracko tijelo...
Uglavnom farsa citave opozicije, eto ostao je i taj potez demokrata i ura, df je ugasen u svakoj teoriji, za bilo sta ozbiljnije.
Gledam kongres Marka Milacica...
Ovo je nervno... Ko ovome tipu daje pare ?
One Ring to Rule them all...
Do sada predali kandidature:
Hamdija Kalač
Vasilije Miličković
Kandidature najavili:
Marko Milačić
Dragan Hajduković
Goran Danilović
Sent from my Motorola 8400
Zanima me samo ko ce danilovicu poptisat
Danilovicu nema potrebe da potpisuje niko, isto kao i dps i ostalim partijama koji imaju nedje u arhivi imena i maticne br.I fore radi naprave punktove za prikupljanje potpisa, pa sto im prifali samo dopisu. Ovo je moja pretpostavka i mislim da je 99% tacna.
E sad **** ga nove partije moraju prikupljat ako nemaju podrsku od nekih drugih partija, prije svega latentnu
Malo ljudi na kongresu. Je li ovjavio kandidaturu?
Ljudi nema uopste....a malo je prisutnih![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
draginja ima moj glas, bar da glasam icku koja valja a ne ove sto samo lazu i mazu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Milacic brat, javno ide da uzme koliko god moze glasova Frontu i Demokratama. Rusi izgleda digli ruke od Fronta i bacili se na Milacica koji se svojski trudi da uzme sto vise para i obezbijedi potomke. Nemoguce je placat svojim parama onu vilu dje su mu prostorije. Pitanje je dana kad ce botovi opozicije pocet da ga napadaju na internetu, dps trlja ruke.
Isto tako i ne ide na to da uzme vlast jer manjine (njihovi su glasovi presudni) nema sanse da glasaju za njega zbog retorike i srbovanja.
Jedino je opozicija u Srbiji nesposobnija od ove nase, kod nas jedino Becic koliko toliko ima zdravu pricu ali ga jebbe srpska proslost pa ga Crnogorci i manjine “ne mirisu” nesto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne znam sto je tolika muka oko Markovih para.. ja sam cuo jos kad su ga izbacili sa javnog servisa da je lik pun para, tj. njegovi. Ne znam, mozda lazu ljudi, mozda je bio siromah coek, jbm li ga..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
To ono ka za mugija kad kazu - vazda su oni imali para hahah
f6
Jes, jes, svi su oni vazda imali para. Crna Gora je inače bila poznata po industriji tako da su nasljednici tih industrijskih porodica danas pripadnici pozicije i opozicije i krckaju davno stečeno bogatstvo.
Milacic? Zebava li se neko da misli i da ce ikad u parlament uc taj coek a ne sto drugo.
Znaci ovo retard i degen nadam se da se ne odnosi na mene, jer ja ovo nazivam tvorevinom, da sad ne nabrajam razloge, dalje ne bih se kandidovao ni zasto na svijetu da sjedem u tu fotelju, mislim da svako ko drzi do sebe se ne bi ni posrao u tu fotelju jer neki koji su sjedjeli u nju su je degradirali da se nema kud vise.
ja baš ne znam ko može da glasa za Milačića. lik je pun keša, ima dijete on ide po državi i izigrava nekog revolucionara
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Interesantno kako se odjednom pojavilo mnoštvo kandidata, uglavnom sa jako malim šansama za bilo kakav uspjeh. Koincidencija ?
Komentari na FB cdm portala povodom kandidovanja Draginje))))
![]()
Nisu mi jasni likovi koji se kandiduju na predsjednicke izbore a osvoje manje glasova nego sto je bilo potrebno za kandidaturu,na ovom slucaju 8,000 potpisa.Zasto neki novinar ne napravi pricu o tome,malo istrazuje kako se skupljaju ti potpisi,dali se provjeravaju...Razmislja li iko o tome?
Marko Milačić kandidat...Ona strvina ljudska....
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks