Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kako nece kad bez DPS-a mlad covjek moze sa diplomom guzicu obrisat![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Evo trzavice u Savjetu UrA-e da se ne podrzi Becic
http://www.vijesti.me/vijesti/savjet...partiju-978184
One Ring to Rule them all...
Kad se vidi članstvo u URI onda nije ni čudo što Dritan ima problema !!! Sve ljudi koji precjenjuju svoje mogućnosti i oće da su glavni !!! To nije loša osobina jer je svaki čovjek priča za sebe i potpuno je normalno da imaju svoj stav za razliku od mutanata u DPS ali je teško postić koncenzus ...
deuscroix
Spavaci, Dritan da pojaca Demokrate u napadu :mrgreen:
Mislim da su ovima starijima lagano zatvorili vrata pred nosem, sto je I ispravno. Jer, ova grupa gradjana olicena u politickom savjetu ure je teg o vratu ovoj omladini koja bi mogla nesto korisno da cini I ucini. Prodje mi kroz glavu misao da ce kandidat jedine opozicije biti upravo osoba koja je juce dospjela u srediste medijske paznje zbog offroad voznje po bespucina tromedje izmedju balkanskig tigra, brzorastuceg balkanskog tigra I BiH tigra.
Ti mladi momci na celu sa Abazovicem moraju napravit otklon od onih starkelja na celu sa Rakcevicem i ostalim spavacima, poslije ove prozivke jasno je da je ta stranka osudjena na propast.
Sledeci potez Abazovica po meni ce biti kljucan oko njegove politicke karijere.
Kad bi se Becic i Abazovic ujedinili u jednu stranku, to bi bio samar ovim spavacima koji prozivaju Becica da je prikriveni ****** itd..
Objektivno pričajući zbilja ima mladih ljudi u URI koji vole da se bave gradjanskim aktivizmom bez nekih apanaža i umjetnost stabilne političke partije takvog profila je da nadje pravu mjeru izmedju finansijera i aktivista !!! URA ima rezultate i neće se utopit u Demokrate ali će vremenom morat da uradi neku kadrovsku transformaciju dok Demokrate nemaju tih problema ...
deuscroix
https://www.cdm.me/politika/liberali...edlozi-nikoga/
HAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAAHAHAHAHAH AHHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHA
JEl moguce ovo ALO ! ? !
A onda i ovo :
https://www.cdm.me/politika/svesteni...ika-crne-gore/
Sta rade ovo ljudi![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Gandalf_White; 03-03-18 at 12:29.
http://www.vijesti.me/vijesti/milose...azovicu-978216
Ipak lazh da ima trzavica u URi
Zajedničkog kandidata nema, sad je bitno da kandidat "građanske opozicije" uzme više glasova od kandidata df-a kako bi ušao u drugi krug
A mladima su roditelji ostavili veliki problem u amanet, pa im nije ni cudo. Vide da se svi utaljuju, pocev od njihovih roditelja, i da ne mogu biti ni cistacica u drzavnoj firmi bez clanske DPS-a. Ali to su krivi njihovi roditelji, i babe i djedovi. Ali ko cera babetine da svojim glasom ukopavaju naredna pokoljenja, nije mi jasno?! A jos smo nacija u izumiranju, vise ima penzionera nego radno sposobnih, i ti penzioneri narocito doprinose unistavanju svoje unucadi ovakvim sebicnim ponasanjem!
U prvom krugu dps kandidat uz podršku bs-a i sd-a ne vjerujem da će uzet preko 46-47%. Tu će Hazbija Kalač povuć dosta bošnjačkih glasova jer bs nema kandidata tako da i nije loše što se kandidovao, a zbir dps-sd-bs-hgi sa parlamentarnih je oko 48%
Plus da ne pricamo da ce izlaznost na predsjednicke biti manja i da se nece koristiti malverzacije u obimu kao za parlamentarne ili lokalne....
Ne mislim da ce BS glasati Kalacha u nekom nevjerovatnom postotku... To su glasaci iz koristi i vec dugo pomazu DPS.
Koliko nemaju obraza govori podatak da su za fotelje zamijenili sve pobijene muslimane i Bosnjake koje je isti Milo deportovao...
Pošto je očigledno da će DPS kandidat pobjediti na izborima, volio bih da kandidat kojeg eventualno predlože poradi na podizanju ugleda predsjedničke pozicije.
Za početak je dovoljno da:
- Priča barem 1 strani jezik kako treba
- Kada bude u posjeti američkoj berzi, da kršteno čekićem zvizne ono zvono koje oglašava zatvaranje berze
- Da ne dozvoli da ga ćuškaju u javnost
- Da mu ne smeta državna himna
- Da ne bude previše liberalan sa amnestiranjem osuđenika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opop![]()
Zakljucat ovu temu treba, makse ovo je sprdnja. Gledamo se na podgoricke izbore
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
stvarno, kako nam se sprdaju sa vugla, tacno ponekad padnem u teoriju da se nad nama vrse neki psiholoski experimenti.
Forever young, i want to be forever young
Danas u centar prikupljaju potpise da se Milačić kandiduje. Evo ne znam.
Što je ovo ?
I kuso i repato se kandiduje za preśednika.
Pa nije fer.
Hoću i ja da budem preśednički kandidat.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Dodao bih još jedan obavezan uslov. Da je na referendumu zaokružio obnovu državnost jer je van svakog zdravog razuma da predsjednik države bude neko ko je protiv te države ili da je takav retard/degen da je naziva tvorevinom
Ti uslovi ne da su poželjni već su da je normalne države OBAVEZNI i ne vidim nekog iz DPSa da ispunjava te za svaku zemlju uobičajene uslove.
Doduše sasvim je logično da u DPSu nema takvih individua, pošto je to partija koju su današnji glasači DFa doveli na vlast i tu cementirali.
Ono što boli je da se i u našoj vrloj opoziciji na prste jedne ruke mogu nabrojati političari koji zadovoljavaju te uslove
Od lidera to je samo Ranja Krivi
Last edited by Rakun; 04-03-18 at 04:30.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks