Eno.mu stab prekorace u zgradu iza Bulevara
p9lite
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Neko ima neki plan oko ovog Milickovica, niko nije vidio da bilo gdje skuplja potpise a covjek ima 8000 potpisa.... informacije govore da mu je neko obezbijedio 8k potpisa prije nego je i objavio kandidaturu, o cemu se radi bog te pita, pokazace vrijeme....... Uglavnom možda je ovo priprema koja se vec neko vrijeme najavljuje za formiranje nove sprske moderne opcije tj stranke koja bi pokupila najbitnije ljude iz milion malih srpskih partijica koje postoje na papiru samo, plus da okupe intelektualce srbe.... mislim da za to ima prostora ako jer DF i demokrate polako idu silaznom putanjom kod srba, a i tu bi sigurno bilo prelijetanja kadrova dosta...Privrednik Vasilije Miličković će sjutra, 02.03. u 13 časova predati Državnoj izbornoj komisiji potrebnu dokumentaciju za kandidaturu za predsjednika države, saopšteno je iz njegovog izbornog štaba.
Hazbija iskusno ovo radi, predao 6k potpisa, u nedostatku drugog bosnjackog kandidata uzece barem 5-6% glasova i sa takvom podrškom i da kažem hajpom ulazi u lokalne izbore a kasnije i u parlamentarne dje prag za manjine može da preskoči ako održi barem pola tog glasačkog tijela sa predsjedničkih izbora.... direktan udar na BS glasačko tijelo..... Zukorlić je dobar strateg mora se priznati.....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Eno.mu stab prekorace u zgradu iza Bulevara
p9lite
Moze i Sejo Kalac slobodno![]()
![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Rekao si bolji predlog , a ovo je najbolji predlog.
A realnost nije briga na koju se obazirem![]()
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Druze ne pricaj svasta...bio sam i ostao sam Liberal kao i moji roditelji ali svako ko je gledao Slavkove istupe u javnosti u poslednjih par godina zna da to nije Slavko iz 90-ih ranih 2000-ih. Sto je sve prezivio ne cudim mu se, ali on nije kandidat za predsjednika makar ne dobar...a treba mnogo dobar kandidat da bi se pobijedio Dps
Pa ne postoji taj kandidat. Ne znam cemu smaranje...
DPS je nepobjedljiv, sto prije to shvatis lakse ce ti biti.
Izgubio je on izbore u vise navrata, i protiv Momira i protiv Narodne Sloge, vjerovatno i protiv Lekica, ali okolnosti su takve da je sve to nekako uvjek prebrodrio, jasno je da ce i njemu doci kraj ovako ili onako, samo sto trenutno te promjene (gledajuci ponasanje i stanje opozicije) nisu uopste blizu.
Drzava je blizu kolapsa i mislienja sam da ce se ovaj sistem sam raspasti, ostaje da se vidi kako i kad.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Lagano ljudi i dalje misle da se sve zna ko je za koga glasa na izbore. Ovo je prosto nevjerovatno kolika su goveda ljudi.
Obraćanje dr. Božidara Vujičića, 02.03.2018. godine, prilikom predaje predsjedničke kandidature VASILIJA MILIČKOVIĆA - Državnoj izbornoj komisiji (DIK).
“Poštovana gospodo, poštovani gradjani Crne Gore, uvaženi predstavnici medija, želim da vas pozdravim u ime Izbornog štaba našeg predsjedničkog kandidata Vasilija Miličkovića.
Za one koji me ne znaju, ja sam dr. Božidar Vujičić, predsjednik Gradjanske akcije –Budva ,a trenutno sam predsjednik Izbornog štaba našeg kandidata.
Vasilija Miličkovića za predsjedničkog kandidata predložili su :
- Partija penzionera, invalida i restitucije Crne Gore - PIR, čiji je predsjednik Momo Joksimović,
- Gradjanska akcija iz Budve - na čijem čelu je moja malenkost,
- Više nevladinih organizacija,
- Jedan broj intelektualaca, privrednika, nezavisnih odbornika na čelu sa odborniokom u SO Budva arhitektom Stevanom Džakovićem, kao i mnogi drugi pojedinci i simpatizeri.
Želim u najkraćim crtama da obrazložim naš predlog i kandidaturu Vasilija Miličkovića , za predsjednika države.
Vasilije Miličković je jedan od najuspješnijih privrednika, uspješni privatnik, nestranačka ličnost, najveći borac protiv korupcije i kriminala, što je dokazao sa ukupno preko 60 krivičnih prijava protiv organizivanig kriminala.
Vasilije Miličković je dokazani opozicioni borac od devedestih godina prošlog vijeka, najveći borac za vladavinu prava, pravnu državu, socijalnu pravdu , najveći borac za zaštitu državnih i nacionalnih interesa, o čemu je javnost i ne samo crnogorska dobro upoznata.
Zbog toga je proganjan , zatvaran i sudski kažnjavan, pa ipak je jedini uspio i pored svega toga, da vrati Crnoj Gori od tajkunske Italijanske kompanije A2A, na ime lažnih i izmišljenih konsultantskih usluga, 17 miliona eura.
Postavljam logično pitanje, koji je to ministar, poslanik, funkcioner uradio ?!
Više krivičnih prijava a naročito oko privatizacije i dokapitalizacije EPCG, kao i zbog lažnih konsultanstskih usluga od strane A2A, osim tužilaštvu, nadležnim odborima Skupštine Crne Gore i Ministarstvu ekonomije, uz Vasilija Miličkovića, takođe je podnosio i predsjednik Partije PIR Momo Joksimović, po čijim prijavama je tužilaštvo takodje postupalo i o preduzetim radnjama ga redovno obavještavalo.
Nije neskromno reći da sam i ja lično, podnoseći krivične prijave protiv budvanskih tajkuna, vratio Budžetu opštine Budva 19,5 miliona eura. Nije mi poznato da je još neko u Crnoj Gori ovako nešto slično uradio.
Vasilije Miličković, kao najveći borac za vladavinu prava, pravnu državu i socijalnu pravdu, samo u poslednje dvije-tri godine, podnio je 28 krivičnih prijava protiv crnogorskih sudija, 6 krivičnih prijava protiv tužilaca, i ovih dana vodi žestoku borbu tešku preko 100 miliona eura, vezano za organizovanu pljačku oko Rudnika uglja Pljevlja, o čemu se javnost preko medija svakodnevno obavještava.
Vasilije Miličković, jedini, od svih predsjedničkih kandidata i ljudi koji se javno bave politikom, ima ekonomski program za spas države i ovog naroda, da unese u Crnu Goru jednu milijardu investicija.
Vasilije Miličković je najveći borac za Izmjenu izbornih zakona, da umjesto lidera i partijskih elita, gradjanin kao suvereni nosilac vlasti bira po imenu i prezimenu odbornike i poslanike, što jedino dovodi do promjene vlasti i ukidanje partokratije, u čemu ima ogromne otpore u liderima i vlasti i opozicije.
Kao predsjednik države, Vasilije Miličković će se posebno zalagati za socijalnu pravdu, za sebe traži prosječnu crnogorsku platu od 512 eura, što neminovno povlači smanjenje enormno visokih primanja u javnom sektoru, pa će se logično stvoriti uslovi za povećanje malih penzija, minimalnih zarada, svih socijalnih davanja, dječijih dodataka, materijalnog obezbjedjenja, tudje njege i pomoći, pa i realne naknade za majke i bolesne i nemoćne.
Posebno ističemo, da će Vasilije Miličković, kao predsjednik države, zasigurno uložiti svoj autoritet za vraćanje i pravedno obeštećenje gradjana za nezakonito oduzetu imovinu . Sigurni smo, da će sve što obeća, Vasilije Miličković i ispuniti.”
HVALA !
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja vas stvarno ne kapiram sa izjavom da Slavko Perovic bude kandidat za predsjednika.
ajde da zanemarimo njegovo psiho fizicko stanje.
koliko je Slavko imao podrsku kad je LSCG bio najbolji??
koji ce Srbin ikada glasati za covjeka koji je od pocetka za nezavisost?
ko ce glasati covjeka koji je pjevao sa Lovcena vila klice.... dok su ti isti ljudi bombardovali tj Dubrovnik???
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Draginja kadidat SDP/a, eto nesto normalno napokon.
Nema to veze koliku je imao podrsku,ako bi stala cijela opozicija uz njega mislim da bi lagano bio pata-pata sa Milom.Pravi Srbi bi ga sigurno glasali,covjek nije mrzio Srbe,samo se borio,za svoju drzavu.Imas danas masu Srba sto glasaju Mila.A to za Dubrovnik siguran sam da se 80 postoo ljudi kaje sto ga je bombardovalo i da su uvidjeli da je Slavko za sve bio u pravu,tako da je to najmanji problem
Po meni za Slavka samo ne bi glasalo jedno tvrdo cetnicko krilo DF-a i glavnina Dps-a,a mislim da bi uspio da otkine jedan dio glasova Milu
Inace,bezveze ovo pisem nikad nece doci do Slavkove kandidature,a ovi predsjednicki su gotova prica i ne treba se zamarati Dps dobija glatko.Opozicija raspad sistema
Bravo. Potpis, lock u April.
u SDP-u se prati starwalker, ha??
Last edited by starwalker; 03-03-18 at 00:26.
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks