Predloženo je bilo svim timovima da produže testiranje u petak, svi su bili za osim Vilijamsa, navodno, I zbog toga je danas grudvanje...
trebali su ih odmah pomjeriti kad su vidjeli kakvo ce vrijeme biti...testiraju bolide na 0 stepeni...blokiraju hladnjake da bi psotigli radnu temperaturu...
Predloženo je bilo svim timovima da produže testiranje u petak, svi su bili za osim Vilijamsa, navodno, I zbog toga je danas grudvanje...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
problem je valjda sto je neko zakupio stazu za dan posle...mozda bas wiliams, a onda i ferrari za neki od dana vikenda....
bolje ovako
neka krene sezona na nespremnim bolidima
Prema tome, šta da ti kažem?
Ova prva nedjelja svakako nije neki pokazatelj, obično se tu ne gazi do maksimuma i forsira se pouzdanost. Druga nedjelja testova će možda pokazati ko je nabrijan...
nije, ali postoji plan i program koji se napravi prije testiranja....
ti sad bukvalno gubis prvi dio testiranja jer dva dana testiras na temperaturama oko nule a danas ne testiras....a onda u pauzi fabrike analiziraju podatke i prave modifikacije, poboljsanja...sad nece ni previse informacija imati....
mozda bi najbolje bilo da ih puste sa po dva bolida na drugi test..
megalol
Honda-324 kruga u Testu 1. Više nego bilo ko drugi.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
lojzek se jede ziv
Pročitao sam da je negdje izjavio da Honda neće završiti trku u Melburnu.
Očekujem neki Brawn Gp preokret od TR (nerealno znam) ali samo kad bi isprasili McLaren, sezona bi mi bila vrh.
Top brzina Honde je sasvim ok a izgleda da su na testu probali 3 "najkonzervativnija moda" da bi bili pouzdani i bez pehova i pored toga bili relativno brzi, mada je ova prva nedjelja za pouzdanost predviđena za sve timove. Za sad mi se sviđa Toro Rosso Honda priča.
tesko da ce imati previse snage da bi bili najbrzi
nesmije to
izgleda od naredne godine dobijamo dvije nove ulicne tj gradsje trke...hanoj i majami
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks