Ideeeeemooooo
![]()
ja sam skoro probao onaj chtulu mtl i isto je sjajna stvar i flexibilna
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ideeeeemooooo
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jesi uzeo što gotovih dok ti ne sazriju te nove?
Od kog metala je napravljena žica u grijaču?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Odlican tutorial kako se prave tecnosti
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=lLIv869Nq30
dromedary sam i ja uzeo nedje al blaaaag j preblag i nema steep time odma paris![]()
kad smo kod zica ako vam treba grijaca i svega fasttech.com , pakovanja od 300 komada ss316l ja narucio za 12 dolara
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A dobar je, prvo veli iskljucivo i jedino koristite PG i VG iz vape shopa, a onda vadi flase i kaze da ovo na zalost nema da se kupi u vape shopu hahaha
Btw, dobar tutorijal. Ja bih samo opet dodao da ja za vg i pg koristim čašice iz apoteke (za davanje uzoraka), mnogo mi je brze i lakse nego spric... i jos bi valjalo neke zastitne cvikere da se nose jer ako nikotin prsne u oci moze da bude za..bano, meni se jednom desilo,srecom nosio sam cvike...ili bit bas pazljiv.
Послато са SM-T560 уз помоћ Тапатока
PG i VG iz vape šopa su čistiji od onih iz apotekeŠta se sve valja po tim vape šopovima nekima je pametnije da puše smrduše. Ali sve u svemu video ohrabruje neodlučne da počnu sami da miješaju umjesto da kupuju skupe i sumnjive tečnosti pune svega i svačega. PG i VG od Meilaba su čistoće 99,5 % i sadrži max 0,2% vode.
Last edited by Tivatech; 28-02-18 at 13:00.
Pozdrav svima! Evo ja prodajem moj vape koji sam juce kupio u e-joy 47eura u Pg.
U pitanju je ovaj model:
http://e-joy.me/joyetech-e-cigarete/...-88ml-mod.html
Ja ga prodajem za 40e. Ispravan 1/1,dodatni grijac i sve sto dodje uz njega,juce kupljen,nije koristen 1h ukupno. Ako je ko zainteresovan,dogovor oko kupovine na 068 841 936.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Last edited by PiO KiI; 28-02-18 at 13:07.
Vratu ga MIlichku za 42€!
...
A što ga prodaješ? Jel ti se nije svidio?!
Ljudima se obično ne svidi ili zbog loše opreme ali najviše zbog neodgovarajuće tečnosti. U tvom slučaju, mogao bih da se kladim da je u pitanju tečnost, pošto taj Pingvin uopšte ne bi trebao da je loš. Koju si tečnost koristio?
Ja bih te podržao da ne odustaješ i da probaš još nešto...evo ja bih mogao da te poguram, da ti dam ako želiš jednu bočicu tečnosti da probaš (mada su moje slabije, 5mg nikotin, al nešto bi iskombinovali), pa ako ti se svidi onda bi nešto već smislio a i mi bi te sa foruma pogurali đe i kako da naručiš ili nešto...
Garant je stavio onaj grijach za d2l,taj ubija,ni ja ga nisam mogao,a u pravu si djuza,poguracem ga no se ne javlja...?
...
Ne objashnjava ljudima izgleda ili su ovo kupci svojeglavi,uglavnom ja sam sreo chovjeka koji parinja na Pingvin mjesec i po dana bez mijenjanja grijacha,a svaki dan po bochicu red bulla,kakav mu bjeshe grijach ka Tajson ahahahaa dobro da nije izvrshio drzavni udar sa njim,pitah ga pa je li ti reka da mijenjash ove grijache,ne ne...
...
Zašto ne naruče ljudi za 30e solidan vape nego kupuju u pg za 50 najgori,to mene zanima.
Koliko trošite vi tečnosti?Meni dnevno ide oko 7 ml.A kod pet udovica mi reče ona djevojka da je 10ml zamjena za steku cigara
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Last edited by nikolaroma; 28-02-18 at 19:53.
Pozdrav svima! Ja se izvinjavam prije svega sto sam ovdje izbacio oglas da prodajem a nije dozvoljeno.
Prodajem ga zato sto nisam nikakav pusac,kupio sam ga iz razonode,uzeo sam ovaj bez nikotina jer sam mislio da mi nece skoditi i da sluzi samo za zabavu. Dok mi vecina ljudi iskusnijih nije rekla da iako je bez nikotina ima dosta toga sto mi skodi i da ne bolje da ne pocinjem kad vec nisam nista nikad pusio do sad. Bavim se profesionalno dzudoom i ne treba mi nista sto odmaze. Ok je on,i ukus i sve,prija,ali eto ovo je jedini razlog.
Prvo da prezalim poslednje pare koje sam dao za njegaU jednom danu dosao od max uzbudjenja do max razocarenja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks