Promjeni wan mac adresu ili promjeni ruter
Pozdrav...meni zadnja dva dana mtel blokira gledanje stranica za streaming tipa gledalica.com i sve ostale,koriscenje pomenutih stranica ide normalno ali kada treba da pustim sadrzaj nije mi dozvoljeno.Probao sam na dva racunara u kuci i ista je stvar.Napominjem kada iskljucim mtel internet (koji je sasvim ok) i racunare zakazim na mobilnu mrezu sa telefona (telekom) sve radi normalno.Logovao sam se u njihov Netisov ruter i gledao da nije nesto blokirano ali koliko vidim sve je normalno.U nastavku screenshot problema...Ima li neko slicna iskustva?
https://imgur.com/a/1tLL7
Promjeni wan mac adresu ili promjeni ruter
Uspio,hvala smfilip na savjetima!
Meni sinoc zezao internet, umjesto 30 Mbps, imalo mozda 15 Mbps. Mada to opet ne bi trebalo da bude smetnja za gledanje filmova online (filmovizija), a prekidao, morao sam da ga pustim da ocita.
ne mora da znaci da je do tvog interneta,ti online servisi za gledanje filmova su uglavnom na nekim smece serverima,davno sam digao ruke od toga, bas iz tog razloga sto se nikad ne zna kad ce zakociti
Da, svjestan sam toga ali sam mislio da su to posalte djecje bolesti i da su prevazidjenje.
Dobih konačno dobar ruter od mtela. Dual band, tri antene, na 5ghz bez greške i puna brzina.
this time next year...
Jedva mi ga dadoše. Morao sam se žaliti nekoliko puta, i opet mi ga ne bi dali, nego poslaše mi servisera kojeg poznajem, pa mi on dade. Valjda su ovo najnoviji, edimax
this time next year...
Kazu da ovaj edimax redovno ima padove brzine, pogotovu na ac standardu, samo restart pomaze... Nemam ga, samo prenosim zapazanja drugih![]()
Uzeh ga i ja, bolji je od Dlink-a masu, ali ipak nije dobar, ac standard ima domet 5 ipo centimetara, a n nije tako los, switch ima samo 3 portova koji nisu gigabitni, UI mu je uzasan, i nema puno opcija, dobra stvar je da se moze koristiti kao wifi bridge, wifi extender i kao AP, takodje podrzava i VPN...
Ne razumijem se nesto posebno...
Ma potreban miti stabilan je samo ruter koji nece kociti i koji ce biti stabilan. Domet mi nije bitan
Ima li ko problema sa internetom u BD? Meni je nestao prije 2 sata i jos ga nema
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
prijavi na 1600
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Meni vec dva dana koci kad je u pitanju stream neke utakmice a sa torrenta skida normalno i pokazuje dobru brzinu na speedtest
Ma ovo je katastrofa od interneta svaki dan nestaje, vise mi je puta nestao u mjesec dana nego na t-com prethodne 4 godine.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Brate, nemoj mi vise pominjat t-com, to je najgora firma na balkanu, ostavili su nas na adsl i dial-up decenijama, i ako smo imali mogucnost da budemo lideri u regionu sto se IT tice. Da nije bilo mtela, ja bi jos bio na 2mbit sa pingom 65 i sa pokvarenom opremom poslije svake grmljavine.
Posalji mail na [email protected]
Cuo sam da tu brzo odgovara(ju) neka gospodjica/gospodja Suzana
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks