DJE MOGU DA NABAVIM K%N FILTER ZA ALFU ZNa li ko Ima li to ko ovdje
Brzi vidio sam ti lanciu juce u gradu ako je to tvoja bila sa 4 v trula visnja
exta
Mjenja sam juce disk plocice prednje i zadnje 31 euro nije skupo![]()
Za K&N pojma nemam dje ima, a Fast ti je odgovorio dje imaju "simota" i mogu ti rec da su odlicni,
p.s. moja nije sa 4-oro vrata nego sa 2(hpe verzija) i nije trula ishnja nego crvena....
zabluda je da je k&n najbolji,ima gomila boljih
OK MOMCI FALA VI Ali moram prvo zadnji lonac da promjenim ......izgorio je unutra![]()
ja danas da kupim burek kod male pijace staje lik i izlazi iz alfe 155........ i na nju perverzija felme alfine sa pet velikih rupa i ponudio sam mu 300 eura da zamjenimo tockove nije htio dvoumio se al mislim da ce pristat na kraju i za 250![]()
Mozhe li mi ko ostavit na pm Fandjov broj?
Visconti is on the road again
Pozdrav !
il motore č ottimo ed ancora molto brillante, come da tradizione alfa romeo.
pozdrav coek, neka si se vratio....
necemo komentirati...
lancia delta hpe...
a ne ove ruzne sto se sad voze kroz grad ;p ;p
Originally Posted by my name is ...
ova nova HPE je bash vrh, mozda malo manje "agresivna" od predhodnika, pogotovo integrale evo.
U svakom slucaju super je, i oznaka "HPE" joj je najljepsha......![]()
Da nije neko mozda u skorije vrijeme isao po placevima, ima li sto interesantnih Alfi s benzinskim motorom i kako se krecu cijene?
Hvala unaprijed!
Ima li dje da se nadje Alfa spider?
I vrijedi li uzimat ovaj auto,nasao sam ga na mobile de za 4300eura 97 god?
Mislim,ali nisam siguran,da sam na jedan od placeva vidio jednu 146 TI.Bomboooooon!
Sad sam citao oglase u novine alfa 145 1.6 boxer 1995 cijena 2000 eura. Sad mi je krivo sto imam ovu moju 1.4, mogo bi uzet 1.6Ali vjerovatno ide neosjetno bolje od moje, al zato trosi osjetno vise
Mada moram da priznam da sam je juce uzeo od majstora, jer kad sam je uzeo bila je prokuvala meni jednom(ko zna kolko puta ovom prije mene)Promjenio sam dizne i uradio polugeneralnu mada nije bilo potrebe ali me je jeftino ispalo.Sad stavim ruku na motor dok radi kao da sam je stavio na sto![]()
Inace onu zelenu alfu 33 1.7 postavljao sam nedje prije slike, prodata za 1.300e![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks