Ja na ova 2sajta 3... sto gledam ne radi nista. A ono i am not a robot... ono je posebna prica, od toga izludjeh nacisto. A i cim promjenim mrezu sve proradi. Tako da je ipak do telemaha
Mene vise iritira to sto mi na Philips TV-u, koji ima Android TV, uopste ne prikazuje EON aplikaciju u Play Storeu...
Ne pada mi na pamet kada ima aplikacija koja je pisana za Android TV, i koja radi odlicno (kada je instaliras preko apk-a)
Prog+, brojevi kanala, pauza... svi dugmi i rade
Da li se zna kada će biti dostupna eon aplikacija na samsung smart tv (2016)?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ukoliko i dalje imate tehničke poteškoće sa SK1 u HD rezoluciji, potrebno je da nam proslijedite br. korisničkog ugovora i Vaš kontakt tel.
Last edited by chucknorris; 13-02-18 at 19:54.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Vjerovali ili ne, to postoji. E sad koliko se "primilo" po svijetu to je druga prica.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Broa...er_power_lines
A evo i jedan You tube snimak:
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Ugovor sa CEDIS-om valjda podrazumjeva razvlacenje optickih kablova preko njihovih stubova i opticke infrastrukture, a ne ovo sto vi mislite
http://m.portalanalitika.me/clanak/2...tpisali-ugovor
Last edited by BlackVelvet; 13-02-18 at 20:46.
Who let the dogs out
Pa da, isti ugovor koji ima mtel sa cedis-om i elektroprenosom. Istu stvar će da uradi i Telekom za mjesta đe nema tk kanalizacije.
Podgorica za 10 godina
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Naravno da ne mislim da ce im uvesti internet preko "struje". Pretpostavljam da je kolega mislio na stubove. Samo sam rekao da vjerovali ili ne postoji i ta tehnologija.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
@zeks, ovo sto si ti naveo iznad se uglavnom koristi u kucnoj varijanti. nadam se da si na to i mislio.
Na primjer ako ces signal sa rutera/modema da "prebacis" sa jednog kraja kuce u drugi bez kablova a kroz strujne instalaciju (ista faza).
A sto se tice slike koju je postavio @chucknorris, ko zna mozda bas za koju godinu naprave ovakvu "mrezu"![]()
Last edited by BlackVelvet; 13-02-18 at 21:08.
Who let the dogs out
Internet se pusta kroz kabal koji je vec postavio mtel,tako da nece ici novi kablovi..Mtelov je samo jedna polovina tog kabla ili kako to vec racunaju ..Informaciju sam dobio od ljudi koji rade u telemach a takodje i iz mtel-a od montera...
Ako je tako, meni je optika od mtela stigla do ispred kuce
Zna li neko kada ce poceti distribucija signala do kuca?
Who let the dogs out
LŠ
Je li moguće da SK nema noćas ni pregled LŠ? Ova Arena je ipak gospoče za LŠ,čini mi se.Oni,valjda i noćas i sjutra veče puštaju po jednu utakm.LŠ a ovi...
SK1,SK2...SK7,SK8...SKHD1,SKHD2...SKHD9,SK Golf...
Sent from my 6055P using Tapatalk
E ja bi se prije snaša za 2 karte do Torina no za ovo što mi preporuči.
Možda i nije priča za temu Telemach,ali me ponuka reklama kako će brzo puštit i SK7,SK8.
Što će prenosit? Karling,ski skokove ljeti,skokove u Taru sa mosta u Mojkovac,regatu gumama na Limu...
A znaaam,no se ponadah makar mrčenom pregledu makar i poslije ponoći,ali...trt.
Bitno je da Telemach najavljuje nekakve SK 8;9;10... a kako su krenuli biće i srijedom samo komentator,bez prenosa slike ili ono sa magnetnom tablom pa će komentator pomjerat magnete ka' što je nekad velemajstor Ivanović kad je komentarisao i anslizirao mečeve Karpova i Kasparova
Колико је спорт клубових канала у основном пакету и који од њих су хд? Такође, јесу ли фоксови хд у основном пакету? И национална географија исто.
Last edited by DzekOfAllTrades; 16-02-18 at 18:48.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks