Da li Vas možemo zamoliti da nam u inbox proslijedite br. korisničkog ugovora i Vaš kontakt telefon kako bismo izvršili potrebne provjere u sistemu i pomogli Vam u rješavanju poteškoća sa EON-om?
Ima li neko problem da se kod velikog broja sajtova pojavljuje ovaj Security Captcha stalno??
![]()
imamo
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pa postoji li neko resenje? I znate li o cemu se radi?
Desavalo se ovo i ranije kod mene ali na 2-3 sajta mozda po nekad. Danas na 15+ sajtova koje cesto posecujem, mada nisam bio kuci 15 dana ali cisto sumnjam da je povezano sa tim.
svi smo iza jedne te iste ip adrese?
SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
TELEMACH DOSTUPAN ZNAČAJNO VEĆEM BROJU DOMAĆINSTAVA PREKO ELEKTRODISTRIBUTIVNIH
STUBOVA
CEDIS i Telemach potpisali ugovor
(Podgorica, 08. februar 2018. godine) – U skladu sa propisima Evropske unije za omogućavanje bržeg
razvoja širokopojasnog pristupa - mreže za brzi prenos podataka, Crnogorski elektrodistributivni sistem
(CEDIS) i Telemach potpisali su ugovor o korišćenju CEDIS-ovih niskonaponskih stubova i optičke
infrastrukture. Zahvaljujući ovoj saradnji, Telemach će postati dostupan značajno većem broju
domaćinstava.
„Distributivna elektroenergetska infrastruktura stiže do svakog crnogorskog domaćinstva što je i najveća
prednost izbora CEDIS-a za partnera, a pored toga ugovorena cijena korišćenja naše optičke
infrastrukture i niskonaponskih stubova je trenutno najpovoljnija na tržištu. Dakle, rezultat naše saradnje
je mogućnost korišćenja digitalnih usluga televizije i brzog interneta po konkurentnijim cijenama i
dostupnost većem broju crnogorskih domaćinstava, što je u potpunosti usklađeno sa društveno-
odgovornom orijentacijom naše kompanije“, istakli su iz CEDIS-a.
Telemach je pokrenuo novi investicioni ciklus, kako bi povećao dostupnost svojih digitalnih usluga, prije
svega TRIO paketa, koji čine najbrži internet, televizija sa najtraženijim kanalima i fiksna telefonija sa
najnižom pretplatom, uz svoj već široko dostupan TV servis Total TV. Zahvaljujući tome što je CEDIS
dozvolio korišćenje stubova, građani sada imaju veći izbor operatora, objašnjavaju u Telemach-u.
„Želimo da se zahvalimo predstavnicima CEDIS-a na profesionalnom i pozitivnom pristupu, koji su na čelu
sa svojim izvršnim direktorom Zoranom Đukanovićem, iskazali tokom pregovora. Potpisanim ugovorom
je stvoren i temelj za ugovore drugih javnih kompanija koje posjeduju telekomunikacione kapacitete sa
svim zainteresovanim stranama i to na fer i transparentan način. U ovom trenutku, stekli su se uslovi za
značajno brže širenje naše mreže, čime ćemo izaći u susret zahtjevima brojnih korisnika, kojima smo
ranije bili nedostupni. Brži internet za sve građane CG je jedna od osnovnih ljudskih potreba koja sve više,
prema svjetskim relevantnim analizama, postaje preduslov za hvatanje koraka Crne Gore sa digitalnom
svjetskom ekonomijom znanja,“ saopštili su iz Telemach-a.
Telemach je jedan od najvećih operatora u Crnoj Gori, koji nudi najviše TV kanala, najbrži internet i
najpovoljniju fiksnu telefoniju u zemlji u svojim naprednim TRIO paketima. Nakon nedavnog pripajanja
kompanija M-kabl i Total TV Telemach-u, svako drugo domaćinstvo je korisnik barem jedne od njegovih
usluga.
Ali sto se neko pozali prije neku stranu sto ima samo SK1 HD i da mu prekida, meni malo to bijase smijesno jer cus prekida... dokle nisam htio da gledam Totenhem-MU prosle nedelje, haha ne vjerovah. Na total stvarno pici normalno.
Nadam se da ce se to ispravit, pa pusti deset SKova.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Udarac? Gašenje.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Ne moze gasenje, ovo je od stuba do stuba, bolju infrastrukturu masu ima Telekom i dalje. Ima vece brzine, ima jaci upload, Telemach mora da nastavi sa poboljsanjem infrastrukture jer ovo je samo trenutni patch valjda, da dovedu televiziju, telefonu i internet do svakoga.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Telemach ima bolji izbor kanala, bolje cijene, bolji donwload, bolji upload, ima EON...
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
I da nema, realno, Telemach sada izbija na chelo... Telekom mora nesto da ponudi, da se otvori jer jedino sto im ide na ruku jeste inertnost sirokih narodnih masa i nizak stepen informisanosti...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Gasenje T-Coma ce poceti ako Telemach stvarno kupi Telenor....
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Ne znam jesam li na pravom thread-u ali je jedini vezan za Telemach, je li iko primijetio pad brzine download-a sa ovim novim modemom koji je prije desetak dana ugradjivan, valjda, svima? Kad su ga najavljivali, receno je - veca brzina, protok, kako li, cak cini mi se i fixni telefon, za manju mjesecnu pretplatu. E ja od te vece brzine vidim samo da sto mi se prije downloadovalo za pet minuta, sa starim modemom, sad cekam dvije ure.
Evo ne mogu torrent od 116mb da skinem da cu se ubit', pise sest dana da mu trebakoji klinac.
Last edited by Mrlja; 08-02-18 at 22:02.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Možemo li Vas zamoliti da nam u inbox proslijedite podatke o broju korisničkog ugovora i Vaš kontakt tel., nakon čega će Vas kontaktirati kolege iz tehničke podrške.
Nema mi SK1, kako sad da ga vrnem? Crno mi eksperimentisat...
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Javlja mi Eon neki sigurnosni problem kad hocu da vratim neki film ili emisiju da gledam na HBO, Cinemax i na jos jekim HD kanalima. Kao sadrzaj se ne moze reprodukovati iz sigurnosnih razloga. Odnosno javlja: “Reprodukcija odabranog sadržaja nije moguća zbog bezbjednosnih pravila”
Zvah call centar i poslali su mi sljedeci mejl:
"Poštovani,
provjera bezbjednosnih pravila na Android i iOS uređajima se vrši na kanalima radi zaštite prava, a na zahtjev vlasnika programskih sadržaja.
"Bezbjednosna pravila podrazumijevaju:
Provjeru da li je Android uređaj root-ovan, odnosno da li je iOS uređaj jailbreak-ovan
Provjeru da li je na uređaju instaliran nezvanični framework (Cydia, Xposed...)
Provjeru da li je uređaj podešen da radi debug
Provjeru da li je na uređaju instalirana aplikacija koja vrši debug radne memorije, provjeru integriteta fajlova koje ista koristi.
U slučajevima kada uređaj ne prođe bezbjednosnu proveru, na kanalu će biti prikazana sledeća poruka: “Reprodukcija odabranog sadržaja nije moguća zbog bezbjednosnih pravila”
Na žalost ne pružamo podršku za ovakav problem, možete samo da provjerite da li je Vaš uređaj root-ovan i pokušate da riješite problem sami. "
Inace Eon gledam preko android tv boxa. Jel imao neko slican problem??
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Kad ce biti dostupan internet preko struje?
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Znaci raspada se i telemah. Eo 3 dana ne mogu da pustim film online.
E ne znam...ja nikad ni najmanji problem bilo sa risiverom, karticom ili eonom. Ocigledno jes nesto do instalacija pojedinih.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Do servera je odakle povlacis film online nije do telemaha...
Primijetio sam i ja to na 6-7 sajtova na koje streamam obicno ili koci ili preskace. Dok recimo gigabajt skine za minut bez cimanja, YouTube normalno, ping na igricama 30-50
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks