Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Ulazi Milačić samostalno u parlament na sledećim, pazi što kažemima tih para koliko vidim, pokupiće glasove df-u
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Pokusaj Ivana Pernara.
Bjese neki protest ispred vlade prije 6,7 godina. I izbije frka sa policijom trka frka oce da hapse mene i brata. In dolazi tu ova splacina od Milacica otac mu i tada s njim bjese onaj pokusaj istoricara Batricevic. Dolaze oni kao nesto smiruju. Psuje moj brat oca mu. Izbaca u jedan momenat njegov otac "znas li ti ko sam ja? Ja sam otac Marka Milacica" hahahhahhah
E kako se presmijah tada majko moja. Kakva titula.
Hahahahahahha je li realno, cus otac i to Marka Milacica, hahahahhahah.
Ali mora se priznati ovom namazanku da dobro cijedi Ruse, ono je vila dje im se nalaze kancelarije. Uglavnom, obezbijedice on sebe i svoje najblize.
A na fb su mu napali stranku botovi DF-a jer su vidjeli da hoce da im uzme glasove. Uglavnom, decko se bori za srpske glasove, ne vidim koji bi Crnogorac glasao zbog izjava koje je dao malo prije nego je osnovao stranku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Eto ih. Kako su tada drugovali a danas ga Batricevic gleda sa druge strane nisana ja vjerujem.
Boli ga *****, uzece glasove onih ispranih df mozgova, rusi ga finansiraju, posto im propala prva strategija sa df i pokusajem drzavnog udara, sad ce ici snjim na plan b i diplomatskim putem ko zna na kakvu kartu ce igrati...
Inace, dps je vec dobio presjednicke izbore.
Bice prica kako rusija oce preko opozicije da poremeti tekovine i tu se svaka prica zavrsava.
Dajte zonja ili amadeusa da se barem sprdamo malo kad ste vec izgubili...
E kad god cujem ovo za Slavka ‘nije mu ni cudo‘ kosa mi se na glavi dize. A sto mu je falilo? Imao je ogromnu i kao stijena jaku podrsku odredjenog dijela stanovnistva i da njegov ego nije izio njega pa svu tu podrsku mogao je sustinski uticati na mnoge stvari u CG i u krajnjem imati velike sanse da izadje kao pravi lider. No je prvo bez ikakvog razloga poceo da pljuje svakog oko sebe, da zbunjuje najblize saradnike i na kraju ostavi na cjedilu one sto su mu najodaniji bili do zadnje ure. Slavko je imao viziju i rjecitost i jedan EGO koji je sve to srusio. Najveci protivnik Slavka Perovica je bio Slavko Perovic.
Inače je opšte poznato da narod CG ne izbija iz pozorišta i biblioteka pa je Slavko imao ogromnu podršku !!! Dobro je neko rekao da su pola njegovih pristalica pošli ili u DPS ili u DF zbog toga što su bili tu zapaljive retorike a uopšte nisu shvatali o čemu je pričao !!!
deuscroix
Kakav treba da ti je mentalni sklop da pratis ideologiju marka milacica???
Ne znam.?.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Da budem jasan zastava NATO nije nikakav simbol da bi njenim paljenjem bilo koji narod bio ugrožen !!! Da uzmemo obrnutu logiku dje su se vojno udružili Rusija,Kina,Indija i paljenjem te zastave niko nije uvrijedio te narode pojedinačno nego njihov vojni savez ( još ako je on bombardovao tu državu ) !!! Nekulturno i divljački je zapalit zastavu države ...
deuscroix
Znas li ti koliko se Milacicu ebe i za NATO i Srbe i Crnogorce ? I za EU i rusiju?
Apsolutno mu se ebe za sve osim sebe i sopstvene guzice. On je jedna splacina ljudska koja je skontala kako neradom da napravi pare... I eo ga, ne radi a neko sipa.
Zbog ljudi kao sto je on apstinenti ne izlaze na glasanje...
Alo marko milacic... Politicar... O sva silo nebeska
Politicari bi trebalo da su elita, krem drustva (bez obzira sto su u svakoj zemlji politicari korumpirani itd), politicari su strucnjaci u svom naucnom polju, biznisu, gradjanskom aktivizmu itd.
U cemu se to ovaj ostvario da vas ne kunem ?
Cega je ma$a strucnjak?
Pipipi
Last edited by Gandalf_White; 11-02-18 at 00:29.
One Ring to Rule them all...
Branko Radulovic.
Je li moguce da nekoga jos boli ku..rac za za izbore u CG
Sve je to na psihichkoj bazi ®
E mozes mislit kad ims tih visoko pozicioniranih sto su tamo presli koliko ih ima da su glasali. Ja znam par slucajeva ekstremnih da su srbi danas ali ne bih odje imrna tih ljudi pisao.![]()
Last edited by PrijekiLijek; 11-02-18 at 03:33.
E u ovakvim mi momentima nedostaje Maja.... da malo prodiskutujemo marketing i poruke...
Uh oprosti molim te za gresku. Ne ali su glasali za pzp pa za DF. Mnogo njih![]()
Glasali su za PzP kad nije bio u DFu
Naravno da su mnogi koji su glasali za Slavkov LSCG glasali za PzP jer je bio opoziciona partija koja je prekopirala Slavkov program, a SDP je još bio u vlasti pa nismo imali koga glasati.
Reći da je bilo kom glasaču koji je glasao za Slavkov LSCG kroz glavu prošla pomisao da glasa za DF je jedna od težih uvreda koje se mogu uputiti Liberalu i u pitanju je ortodoksna glupost
Jedno je glasati za PzP prije nego što je postao četnički privezak koji služi da bi se dao privid građanštine
Ja sam isti glasao za PzP kad se pojavio, i Meda za predsjednika.
Last edited by Rakun; 11-02-18 at 03:48.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Marko Milačić, antinatovac koji se prije 7-8 godina na nekoj konferenciji u BG, naodno, imao pobit sa nekim oko NATO-a, samo što je tada bio zagovornik ulaska. Šta ćeš, tadašnji poslodavac je bio za ulazak u NATO. A i ovo pobit je malo prejaka riječ, to bi podrazumijevalo da bi se smio pobit.
I kako to mislite "ideologija Marka Milačića"? Otkud njemu ideologija?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Recimo da opozicioni kandidat pobjedi na izborima.
Opozicija bi likovala, iako se radi o poziciji sa simboličnim ovlaštenjima.
DPS bi mogao iskoristiti argument kako je ovo dokaz da je izborni sistem potpuno legitiman, na šta bi EU i USA blagonaklono gledali i još više vršili pritisak na opoziciju da se vrati u parlament.
Sa takvim zapadnim blagoslovom, DPS & Co bi dobili odriješene ruke da budu “kreativni” tokom za njih mnogo važnijeg izbornog procesa u PG.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks