Duzni smo mu barem toliko...
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Iskreno
Mada je Čovjek najzaslužnija osoba za obnovu državnosti, mada je najveći protivnik kojeg je DPS ikada imao, mada je On jedini koji je pobijedio DPS na izborima, i mada mislim da je zaslužio orden isto mislim da je previše izgorio da bi bio predsjednik
Mada bih i pored toga sjutra glasao za njega. Čisto da probam da mu se odužim
PS.
Stalno nešto planiram da pitam lucketa kao DPS predstavnika na CDMu
Da li misliš da ste regularno pobijedili Narodnu Slogu 96te ?
Last edited by Rakun; 09-02-18 at 09:26.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Duzni smo mu barem toliko...
A zna li se dje je Dzevad Perovic bivsi liberal iz Ulcinja?
Ovdje sve vrvi od bivsih liberalapa valjda neko zna sto je sa covjekom?
Uvjek mi je bio simpatican,bivsi je liberal islamske vjere-bio bi top kadidat!
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Imaju jos Blazic i Kalac.
Dusko dogovara i uzima funkciju koju mu Milo kaze... Dusko nije opterecen problemom uticaja i moci pa da tako razmislja jer prosto ni ne mora biti na mjestu premijera, bice jednako uticajan kao i sada...Duško Marković da ispusti i formalne poluge moći koje mu daje premijersko mjesto? Nisam siguran...
Kad god neko iz opozicije pomene ovo pitanje kako milo gubi kontrolu ako nije formalno predsjednik DPS'-a i da se on plasi da DUsko ili neko drugi ne ojaca previse, Milo se istog trenutka transportuje u bolnicu jer dobija rupturu plucnog krila od kolicine vriskanja od smijeha...... zar sanjate uopste da neko moze da takne Milu u autoritet u partiji dok je ziv zivotom... ne budite deCaMilo Đukanović da preuzme protokorlarno mjesto (koje je samo to ako premijer nije figura) i izgubi poluge kontrole koje ima kao predsjednik DPS-a? Nisam siguran...Zaboravljate takodje da je Milo izjavio da Dusku vise vjeruje nego Blazu svom.....
Licno bih za predsjednickog kandidata volio da vidim Aleksandra Andriju Pejovica..... ili na mjestu premijera nije bitno.... ali znam da to nije moguce u skorije doba...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Onda Blazu ne vjeruje nista
Ada ti kao clan dps-a bi trebao da znas onda za duska i mila, da ti nije bas bajno i sjajno![]()
Postoji jedna malko nepovoljna stvar kad si dio kriminalne organizacije - upravo to što si dio organizacije. Ne možeš sve sam. A nije jednostavno eliminisati jedno od glavnih oruđa za sve što je odrađeno dosad. I to na vrlo operativnom nivou. E sad, ima li tu kakvih previranja ili ne, pojma nemam.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja sa medom hvala bogu nista nemam...![]()
Neka neko napravi tu peticiju
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Cekamo boza
I ja sam za Slavka,vazda !![]()
Mislim da se zakleo da se politikom baviti nece..
Jer da je mislio, mogao je da se za prosle parlamentarne vrati i uzme 20k glasova bez problema... On od 15-20k ima pjeske i mislim da je jedini koji moze uci u biracko tijelo DPS/SD/BS-a..
Ali nije on ni psihicki ni fizicki dobro nije a nije mu ni cudo...
Ja bih se prijavio da volontiram bez pare i bez dinara 24h za njegovu kampanju odmah i ne bi me bili srecnijeg ali ako nece i ako nije sposoban, ne mozemo tu nista
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Nema on zivota vise za to ....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
http://www.bankar.me/2018/02/10/vlad...avjesnog-rada/
Evo kaj se desi nesudjenoj prvoj dami...
Milica odbila on ostade bez posla
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Vlada je na toj istoj sjednici 11. januara imenovala novi Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo u kom je predsjednik Vojin Vlahović, a članovi Zoran Radonjić, Nikola Gegaj, Esad Šainović i Abidin Musić
Kakvi paraziti e nabijem na ***** sve ove clanove
Bosnjacka stranka prijeti da preotme slavu SDP-u po broju funkcionera parazita.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A ovo je Čajo bio član nesavjesnog savjeta!? Biće da nije imao kad od savjesnog obavljanja posla Migovog pomoćnika za koji je dobio stan od 70 kvadrata.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Rece mi jedna poznanica da ovi bosnjaci prelaze iz sd kod bosnjaka jer su perspektivniji.
Ova ameba ljudska i parazit na zapadu bi primao socijalu ili eventualno radio u MekdonaldsIma svoju partiju ... PRavoslavno pomirenje ALO....
DF miri cetnike i partizane... Milacic Srbe i Crnogorce... Bosnjaci muslimane i bosnjake...
Svi mire nekogastaeovo lebtejebo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks