deseta vjerovatno bzvz a onda vrhunske zadnje tako je vazda
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Snimali su proteklih dana u kolumbiji, tako da mozda i bude...
a u narednoj ocekujemo....
Tesla Model X,Range Rover Velar,Porsche Macan Turbo,Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
jedva cekam da vidim test tesle i alfe i razlog zasto je izgubio kontrolu
Prema tome, šta da ti kažem?
okacite link kad bude izbacena nova epizoda
hocu odma
Odlichna epizoda, no malo sjenke zavlachenjem Tesli u G. Sto bi prilichno gadnjikavo. Da se freak glavonja od Jeremija makar izmakao i dao nekom od kolega, pa ajd, no on uzeo da ih reklamira.. posle svega.
><
sta posle svega to su pare i to je biznis i to je show za usa populaciju i sve se da ocekivati
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Upravo tako!
I sami kontaju da posle BBC i Amazona je baaas mala sansa da nadju jos nekog dovoljno ludog da investira u njih, narocito ako raskinu saradju brzo (tipa pose 2-3 godine)...
Valja nedje zaradit tu penziju - zato se malo cuti, malo radi kako ti recu...
Nijesam jos odgledao novu epizodu, ali dosta muke su, koliko sam skontao, u serijalu imali zbog Hamondovog udesa (pa on nije mogo povuci svoj dio tereta)
Sve je to istina i nikakvog se, per se, nema problema s tim. No malo baca sjenku u smislu, Jeremy i njegove prdnjave (stavovi kao), a ovamo ih prodas za saku brabonjaka..
Stvar je u tome sto se oduvijek qrchio i naglasavao kako je novinar od integriteta i kenjao kako mu ne ugara oko da i najvecim carmakerima kaze bez ustruchavanja, ovo vam je vnogo (ako je vnogo), a ovo vam je odlichno. Tako da je malo manje "imao stav" -ovo je smece, ovo nista ne valja, bla bla, sad bi kusanje onog sto je izasrao bilo mnogo snosljivije.
Ovako, posle sveg trabunjanja i trashtalka o Tesli & EV-ima generalno, -Model x zvek, sto em, veze s mozgom nema, em sto kad dodje od njega, stomak se prevrne.
Last edited by NexusVI; 09-02-18 at 10:06.
><
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
starac zasto model x nema veze s mozgom?
U koje doba izlazi epizoda? I kad se otprilike moze ocekivat online link?![]()
E pa sad je sve to pokusao da polize prichajuci hvalospjeve o X-u. Sto, da je neko drugi drobio, pa ajde. Al on..
No dobro vele, mora se mislit na penziju, je li.
Edit:
-Fora je u tome, ne znam koliko se sjecas detalja, ali njegovo ****** o Roadsteru je bilo toliko bezochno, podlo i lazavo, da iako se hvali kako su ih dva puta dobili na sudu, Musk je bio potpuno u pravu sto ga je tuzio. Tendenciozno, navijachko, podmuklo pljuvanje, samo zato sto mu se u tom trenutku roadster nije dopadao. No, kad se iole pazljivije gleda, Jeremy koliko je za neke stvari sjajna faca, toliko je za neke bas glibo.
Last edited by NexusVI; 09-02-18 at 12:55.
><
On mi je, inace, od njih trojice najantipaticniji. Jer mi djeluje da je jedna seljacina neotesana koja voli da se gura, da bude p onjegovome i da mu se ulizuje narod... A sta je on - glorifikovani novinar.
Hamond ima svoju veselu crtu i djeluje mi skroz drugacije, civilizovana, odmjereno, sa smislom za humor; dok je Mej koliko god bio lud ocigledno nevjerovatno ucen za stvari koje ga interesuju -
sve ovo naravno baziram na njohovom radu, nijesmo se upoznali jos![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks