ovo građevinar? pušti te ljude da rade jadan![]()
She is only here to annoy herself!
Nema auta preko 2000e![]()
Ne bez porše jedan 150hiljada+ par kola sto ih nema u grad pa da se ne procuje da se radi..
+ stefke nego se ne vide 3 tajmera old.![]()
Javi ti Bosku da ima od mene kanister goriva da se provoza kao coek. Da ne skrtare u tom poduhvatu.
A pozivjece i ovaj sto mozga nema
Ovi bez mozga najduze. Jer niko ih niko ne dira niti im zamjera jer su Budale, a i oni sami se ne sjekiraju za nista (zivot bez stresa).
100godina.
Stigoše mi ove sijalice sa Aliexpressa...Xencn by Osram, German Lightning Technology...Pakovanje original kao za Osram, čak ima i onaj žig.
Braća rusi na drive2.ru se kunu u njih, kažu odlične, traju po godinu dana...Ovo bi inače trebao da bude Osram Cool Blue Boost za kinesko tržište(koji je kod nas preko 30e)
Kratka žiža 4300k, duga 5300k potpuno bijela valjda...Evo čekam mrak da pane pa da testiram naspram običnih Osram Vision 30+
(ja sam ih platio na popust 12e)
https://www.aliexpress.com/store/pro...17242715LBTryC
Mada ih neću držat previše u kola, dobih neke pare za koje sam mislio da ih nikad više neću viđet, taman led da naručim opet.
![]()
Sijalice ludilo!Meni se baš sviđaju..Skoro potpuno bijele, svijetle malčice jače od običnih!(tačnije ova u far je vision +30)
Svaka preporuka! (Xencn Autolampe store na aliexpress)
(slikano canon dslr aparatom na ista podešavanja)
![]()
Last edited by Laz; 06-02-18 at 16:25.
Drustvo, imate original osram u Okov za 10,70€ da ne čekate 20+dana dok dodje iz Kine.
![]()
Last edited by DadoMonte; 06-02-18 at 17:18.
Nisu...To je ta marka, ali trazi sa skroz plavim staklom
Te su ja mislim 4100k a ove sa skroz plavim 5300k
Dado to je osram cool blue intense...Ona vuce na zuckasto...Cool blue hyper ili cool blue boost dolaze u obzir ali su one dosta skuplje...
Bizbi uzivaj u miniju... vidiš na prvu sliku fara da je potpuno jasna cut off linija tj donji dio uopste ne svijetli i ne zaslepljuje...Nego ne mogu sa takvima kao ti da se raspravljam
Last edited by Laz; 06-02-18 at 18:15.
Meni na sliku smeta oci vadi - mogu misliti sto je tek uzivo.![]()
Onda su ti te Xencn vjerovatno dobre...zlatna sredina
A mozes i ove osram u okov uzet, ali su ti one zute sa presijavanjem na bijelo...mada je to mozda i najbolji kompromis za vidljivost
Fora je sto vozim scenica a njemu je zamjena sijalica bolna tacka pa sam mislio da uzmem neke bijelje ali opet trajnije sijalice. Sve ove osram bijelje imaju upola kraci vijek, zbog toga sam mislio da probam ovako neke ali nista onda ostacu na standard osram ili philips.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ove imaju isti zivotni vijek kao obicna halogenka...nije skracen
![]()
@Laz
Jeste nisu skroz bijele, ali su bolje od sadasnjih obicnih halogenih sijalica. Upravo montirah desnu, i svidja mi se kako izgleda.
Nemam dslr aparat, slikah telefonom, ali moze da se uoci razlika.
Desna(Osram cool blue intense)
Lijeva (obicna halogenka)
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks