Koje crno finale. Sanse nema da mozemo ove dobit u polufinale
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Posteno od Cedevite.
Samo sam navijao za Buducnost da bi igrala protiv Mornara.
Koje crno finale. Sanse nema da mozemo ove dobit u polufinale
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
što radi Doelman, ka’ da nikad ozbiljnu košarku nije igrao.
kakav način da izgubiš meč.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sapnuo je dzikic treneru cedevite, ostao si, nema deja radonjica![]()
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Sta uradi Buducnost, horor.
Dobro je. Osigurali smo drugo mjesto. Bolji smo od cedevite i vjerovatno su nam lakši protivnik od barana. Ovo je peto gostovanje zaredom i to baš ogromni putevi se prelazili. Do rožaja 4 sata, pa onda Rusija, pa onda i 10 sati vožnje autobusom do zagreba. Previše igrača imamo na pozicije 4-5, a na bekovima se osjeća izostanak popovića.
Bitno je da ih tresnemo u podgorici čisto da pokažemo stav
Drago mi je da smo usrećili teleteks navijače kojima smo udarili kompleks pobjedama protiv njihovih mezimaca ove godine
šteta stvarno šteta, ove dvije utakmice došle baš u loše vrijeme za Budućnost, em serija gostovanja prvo Trento, onda Bar, pa u Rusiju pa sada i 10 sati vožnje do Zagreba.....
na glup način izgubljena utakmica ali eto bože moj... sa ovim mislim da je dosta toga riješeno, igraće CZV i Budućnost finale ali mislim da to sada CZV uzima
Drago mi je da vam sve ide po planu. Dođite po bodove ako vam trebaju.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Aj ne sprdajte se Dzile je najbolji trener lige.
A zvijezda je pokazala da je ove sezone bolja od budućnosti po čemu? Prošlogodišnja budućnost je bila očaj živi, 0-10 u eurokupu. Sa druge strane si imao nikad bolju zvijezdu nadomak f8 evrolige. Dobili su nas jedva u majstorici. Ove godine budućnost na vrhunskom nivou, otresli smo zvezdu 2 puta, njih je u evroligi otresao ko je stigao, u osam najboljih smo u evrokupu. Po čemu je zvijezda favorit? Jedino po dobijanju osrednjih protivnika, u derbijima su nikakvi.
E sram ih i stid bilo, kako me ukopase, ovi ciglobacaci im u najvaznijim trenucima prave 12-0.
Forever young, i want to be forever young
Nista tu jos nije rjeseno. Moze CZ da pukne od Igoke.
Mada moze i Buducnost od Partizana.
Ne znači ništa i da izgubi Bud od Partizana, ostaju drugi. Jeidno ako izgube od fmpa kući, jer igraju drugu sa Fakom 09. A Zvijezda može i da izgubi koju usput. Svakako biće interesantno do samog kraja. Iako bih ja više volio Bud za polufinale sa Mornarom.
Ja prije dvije sezone pricam realno vi opet.
Osvojit-razbit na kraju trt.
Prosle sezone osvojit-razbit i na kraju opet trt.
Ove sezone opet osvojit-razbit i opet idete ka trt.
Ja opet kazem kao na pocetku i glasanju gore da ovo osvaja Czv pjeske pa se vi tjesite put u rozaje pa kafa u berane onda setnja do rusije pa brodom do engleske.
Kao da drugi ne putuju nego samo buducnost.
Oni pojma nemaju a vi se nadate necemu.
Dobi ih cedevita koju ce mornar da opuva...
Ja sam navijao za buducnost da bi ih izbacio mornar u F4.
Ništa sad to Cedevita trt mrt. I da dobije, Mornaru ništa ne znači. Igrajte kladionicu slijedeća 3 kola. Jedino sa MZTom jedinica.
Steta za ispusteno prvo mjesto, al su ovi momci pokazali dosad da sa svima mogu igrati u ABA ligi, sad je neki period dje se mozda i forma obara, bilo je 5 gostovanja zaredom ne moze se ni ocekivati da par igraca nose ekipu konstantno citave sezone, mora doci do padova u igri, pa je mozda i bolje sto su dosli sad nego u plejofu. Sad ide MZT kuci, pa kup i reprezentativna pauza, mozda bude i vremena da se neki igraci oporave od povreda, odmore i spreme za zavrsnicu sezone.
Puca cz od Zadra, ali mogli smo ovo dobit. Nego da smo zdravo
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Kakav je bizni brat realan, oni nekom o izvlacenjima da pricaju, vezu dva meca utorak subota, nakanta ih neko, prica se odma o dalekom putu hahahaha. Vucate se nesrece, puni vas ko stigne, ocigledno si zaboravio kako ste prosli i odje i tamo)
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Plejof ove sezone daaaaaleko neizvesniji nego prethodnih sezona.
Ne kazem da se opet ne moze desiti setnja Zvezde kao prije, ali neka je logika da ce biti teze ove sezone.
Pritom Buducnost je los mecap za Zvezdu. Zbog centara prije svega. Mnogo problema Zvezdi tu moze da se napravi.
Vidjecemo kako ce to da ide.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks