My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Trump derangement syndrom ne popušta. Mislio bi čovjek poslije godinu i kusur da će ovakvi likovi prihvatit realnost i prestat s kmečanjem ali jok...
Jedan od najboljih predsjednika do sad, a da nema ovih svakodnevnih sabotaža i podmetanja vjerovatno bi postao i najbolji. Jednostavno nekim ljudima ne odgovara jaka Amerika, ona Amerika kakva je nekad bila, obećana zemlja. Ove razne Vanje više idu na ruku Putinu nego ne znam kakve tajne službe i čuda.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ja i dalje smatram da nas troluje čoek, jer je nemoguće da je neko ovoliko diskonektovan od realnosti![]()
She is only here to annoy herself!
tvrdiš li pored svih onih slika da alefantis nije bolesna pedofilčina i da vrh DNCa koji se okupljao kod njega ne zna ništa o tome?! Isti onaj vrh koji redovno ide na rituale kod "umjetnice" Marine đe se vizuelizuje silovanje i ubijanje djece i ostale boleštine?
Vec smo apsolvirali cije su slike i kako su se nasle tu, kao i da je cijela moronska prica potekla od ovog "genija": https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Cernovich
Ali sto da ne, jos jednom za stara vremena: https://www.snopes.com/pizzagate-conspiracy/
Nema potrebe da opet pravis budalu od sebe.
snopes lol
slike i njegovi komentari su totalno legit bar one na onom sajtu, da nije tako ne bi ih bolesnik brisao i zaključavao svoj profil
ko je progurao priču apsolutno je nebitno, od nekoga je moralo krenut
Itekako je bitno od koga je prica krenula. Mike Cernovich se bavi samo izmisljanjem takvih vrsta skandala. Hvalio se kako moze da unisti bilo ciju karijeru izmisljanjem pedofilskih skandala. Pizzagate mu nije bio ni prvi ni poslednji pokusaj.
https://pixel.nymag.com/imgs/daily/s...7483647.2x.jpg
Ali razumijem te dobro. Krivo ti je sto si povjerovao u tako glupu pricu pa ne bi ziv priznao no guras i dalje isti idiotluk. Jedini problem sa tom strategijom je sto se ukopavas jos vise. I plasim se da je tvoj slucaj postao malo ozbiljniji. Mozda je vrijeme da potrazis strucnu pomoc.
pa ne znam, mislim da je stručna pomoć više potrebna onima koji opravdavaju pedofile
a i za Weinera je bila "glupa priča" kad je Tramp tvitovao o tome prije 3-4 god pa je sad u tvorza, nego tebi ne ulazi u glavu da neki ljudi znaju malo više jer se jednostavno kreću u krugovima u kojima kruže takve priče, tako isto i Cernovich koji se druži sa osobama iz obavještajnih krugova i koji u fiokama imaju većinu političara
Da bi opravdavao pedofile prvo moras da ih pronadjes. Ideja da je partija koja je prakticno bankrotirala i koja gubi na skoro svim izborima krije pedofile po Njujorskim picerijama je stvarno za posmatranje.
Lol, Cernovich ne zna ni gdje mu se guzica nalazi.Cernovich koji se druži sa osobama iz obavještajnih krugova i koji u fiokama imaju većinu političar
Nevjerovatno je da i dalje nastavljas sa ovom pricom. Sto se mene tice, samo izvoli.
Inace se spremaju vrlo interesantne stvari u Americi. Stay tuned, sto bi rekli stari Crnogorci.
Last edited by VanjaTheMan; 02-02-18 at 13:54.
to opozicija nešto sprema?![]()
"We have fulfilled far more promises than we promised".
A?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Након Нунезовог мемоа Америки је друштво у коме више нико,а понајмање политичка класа,не може да напправи јасну дистинкцију између легалног и нелегалног ,односно утврди у тачно којој тачки завршава поштовање закона а почиње безакоње .
То нерјетко има за импликацију повлачење демократије пред,испоставиће се касније,ауторитарни(ји)м обликом владавине,а све под изговором да је за укупну стабилност и општу сигурност прво неопходно обезбједити владавину права.
Унајтед Полис(e) стејт(с)?
Oк,само не знам што се ја сјекерим
Вен ин хол(е),кип дигинг...
Puče berza ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
sprema se neka zaebancija
Zašto je bio pad? I Azijska i Evropska berza u minusu.. Da li to ima veze sa 200k poslova koji su otvoreni u USA-i?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ima donekle, Fed se valjda uplasio da ce povecana zaposlenost sa postojecim niskim kamatnim stopama da izazove inflaciju i najavili su mjere povecanja kamatnih stopa, to je izazvalo paniku i tako to ide. Takodje u prethodnom periodu ove berzanske transakcije su se krece izvan svoje realne vrijednosti i bilo je svima jasno da je mjehur u pitanju. Wall Street Journal je isto rekao da je strah od stagnacije kineske ekonomje isto uzrok mada ja licno nijesam u to ubijedjen.
Samo da nije zbog Bit coin-a ...![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Tramp tražio da se organizuje vojna parada USA vojske u Washington a ovi ga na CNN napali kako je to glupost jer USA vojska nije osmišljena da štiti Ameriku već da upravlja svijetom ...
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks