Originally Posted by
kaemSe
Koji je dobar kardiolog i dje da odem da me malo ispitaju.
Mjesec dana mlatim snimam pluca, usi, interniate, stitne itd ali nista ne nadjoh
Svi samo daju tablete te kardiopirin, te nebilet itd. Nesto to ne bih da pijem, rano je majku mu.
Treba neko da vidi to detaljno, imam neku nelagodu, kao pritisak u sredini grudi, tacno ispod brade. Vec to potraja, moram vidjet o cemu se radi
Ako znate dje se to moze i kod koga vidjet javite
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
može biti žuč, može biti problem sa jetrom, može biti od želuca, ali može i reumatski...mislim da treba da se baziraš na jednog doktora i nikako da se ne maltretiraš i ideš kod deset ljekara zbog iste stvari...radi sve nalaze koje ti kažu i realno bi bilo da kad su nalazi ok da je ipak to sve redovno....da nijesi na dijeti ok si bio počeo da konzumiraš malo više neku namirnicu koju ranije nijesi uopšte, ili barem nijesi često konzumirao? Preispitaj se, pa ako jesi, isključi iz ishrane to nešto...ili ako si počeo malo više da konzumiraš nešto što si umjereno jeo ranije....malo se sredi, nemoj da se nerviraš jer briga i nervoza znaju da stvore neku nelagodu...moj suprug je od stresa jdno vrijeme utripovao da se guši i tek kad je sve analize obavio i vidio da nema apsolutno nikakvih problema se smirio i prestao da ima napade gušenja...preispitaj e ako si imao neki jaki stres može to da isprovocira, tu nelagodu...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks