i oni i oni![]()
BS likes and implements this.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
i oni i oni![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Albanci su odavno u loncu, a ovi su tako naglo pohrlili pa su očigledni. Gladne godine, treba nafatat što se može jer i sami znaju da neće uvijek bit u situaciji da dps-u od njih zavisi formiranje vlasti. Prema tome, profesor geografije iz osnovne škole Donji Zapičkovac na granici između Bijelog Polja i Nedođije za direktora Zavoda za školstvo. Na primjer.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bukvalno drze sve rasadnike zaposljavanja.
I oni sto nijesu mislili pisu se kao oni..
Gledam tip Klica se preziva sta radi od firme Nacionalni parkovi Crne Gore... Ko se zaposljava po administraciji to ni u najludjim snovima ne bih zamislio. Prosperitetna firma koja moze da radi i koja je ogledalo CG, sljam goli sve
P.S.
Evo nosilac liste DPS SD i BS u Beranama
Slao poruke mrznje pa se izvadio da je neko drugi sa njegovog IP-a slao...
http://www.vijesti.me/vijesti/ura-be...-obliku-973511
Last edited by Gandalf_White; 29-01-18 at 09:35.
One Ring to Rule them all...
Mora da je neko od ovih![]()
Znas sta mi je najjace od svega.?. Sto ovakva ameba ima pravo glasa...
Svima koji nemaju IQ makar 100 da se oduzme pravo glasa... Da moras da polozis test opsteg obrazovanja i da znas nesto da radis da bi glasao...
Lakse bi nam bilo 1000 puta
P.S.
Na Cetinju splahine za splachinare
http://www.vijesti.me/vijesti/gest-g...mokrate-973532
Last edited by Gandalf_White; 29-01-18 at 12:16.
One Ring to Rule them all...
http://www.vijesti.me/tv/niksic-ima-...-pomoci-973480
Nikšić - grad sa oko 80 hiljada stanovnika funkcioniše sa samo jednim vozilom Hitne pomoći. Zaposleni u Hitnoj službi imaju mnogo posla, trude se da odgovore na sve pozive, ali se često dešava da građani prijeko potrebnu pomoć ne mogu dobiti u svojim domovima pa su opravdano ogorčeni.
Ako u nesreći imate sreće onda će radnici hitne pomoći u Niksiću do vas stići za nekoliko minuta. U suprotnom - po ljekarsku pomoć - morate doći, jer jedna od najvećih opština još u bivšoj Jugoslaviji - vjerovali ili ne - funkcioniše sa samo jednim vozilom hitne službe.
Građani političarima splačine ispred vrata, političari građanima splačine na astal.
Transkript je najjaci![]()
A: I? Šta on sad traži?
Gargović: On traži da ti daš saopštenje i da ovamo pristupiš.
A: I da se povučem sa liste.
Gargović: Jeste.
A: A zauzvrat?
Gargović: Da ti ženu...
A: Kad?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ta ideja je stara koliko i anticka Grcka pa i dalje i najvece ovce imaju pravo glasa i odredjivanje sudbine ostalima.
--------------------------
Do Not Disturb.
A ko bi sastavljao taj test i ko bi nadgledao da nema nepravilnosti? Ko bi garantovao da nekim ljudima nisu rezultati unaprijed pripremljeni? Treba li pored nesposobnih kriminalaca koji vode drzavu da dodjemo u situaciju da nas ti ljudi proglasavaju retardiranima i na osnovu toga nam oduzimaju pravo glasa?
Neka momci ne zamlacujte se. Niste u stanju da razmislite par sekundi o mogucim zloupotrebama a mislite da bi neke testove mogli da prodjete![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Da treba nas proglasit retardiranim, realno sa koliko prijatelja mozete pricat o normalnim konstruktivnim temama? Koliko imate intelektualaca okolo sebe? Pa ako treba neka 300 ljudi glasa.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Pitam se na ciju stranu bi bilo vise retardiranih... a stefi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Glupost je zajednicka, mada svakako razmisli ko vise plagira diplomske radove i ko prepisuje program za obrazovanje iz drugih drzava i pise na sajtove ministarstva prevod na engleski sa cirilicom)) Sigurno neki jako inteligentni ljudi
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
glasači Andrije Mandića i Milana Kneževića su izuzetno inteligentni![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Iskreno ne vidim razlog zasto bi osoba sa vecom inteligencijom donosila ispravnije politcke odluke. Dakle kad su nevjerovatni intelektualci kao Karl Smit i Hajdeger podrzavali Hitlera, jasno je da sve moguce. Takodje vjerovatno bi ovim zakonom bilo ukinuto pravo glasa skoro svakoj siromasnoj osobi koja nikad nije imala ni velike sanse za razivtak intelekta zbog okolnosti koje su izvan njegove kontrole i onda se psotavlja pitanje ko bi njegove interese predstavljao ako on sam ne moze. Ispravne politcke odluke su po meni vise bile rezultat empatije i licnih iskustava osobe nego intelekta pojedinca. Ovaj problem je trebao da bude eliminisam jer mi zivimo u demokratskom sistemu gdje nemamo direktnu kontrolu nego biramo nekog ko bi trebao da vise zna od nas.
Po meni to ne bi bio samo test inteligencije vec bi sadrzao mnogo siri spektar poznavanja kako politickih tako i drustvenih problematika.
Ja mozda prvi ne bi prosao na tom testu ali bi se sa tim odma slozio samo da mi ne odlucuje neko ko prodaje licnu za 20e a ne zna dje je desno.
Last edited by Fidel Castro; 29-01-18 at 15:12.
Do Not Disturb.
Sta fali Hitleru, imao je on par vrh ideja, vjeruj mi nisu ga dzabe podrzavali. Vagner je komponovao muziku koja je bas odisala idejama koje je Hitler kasnije preuzeo slusajuci njegove kompozicije i to pretocio u djelo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks