Ja ti pisah da sam imao par nekih kroz kucu nedje, ako ti odgovaraju...
Mislim da su ovakve
![]()
Bio sam tamo Fabia.
Nema onih koje meni odgovaraju. Probao par komada koje su slicne fabrickim ali nista.
Ja ti pisah da sam imao par nekih kroz kucu nedje, ako ti odgovaraju...
Mislim da su ovakve
![]()
E ovakve su mi trebale. Daj to![]()
Edit
Poslah ti PM![]()
Last edited by Laz; 27-01-18 at 16:46.
Ja sam u Auto Zetu uzimao neke od Zastavinih vozila, kako je to dobro rešenje imalo, bolje nego fabricke od Puga, koje su na ovaj fazon, ako ne i iste, kao ove gore.
Poslato s Jadrana
Ludilo kako se lome ove zabice ako nemas onu alatku za odvajanje tapacira...Meni su fabricki bile jos od nekakve narandzaste krute plastike, mrdnes li je malo u stranu pukne u milion komada...
Pola sam ih polomio, i onda uzeh na aliexpress tipa 50 komada za 2 eura...A odje prodaju 40-80centi komad
Ja zabice skidam na samo dobro tople dane![]()
Zna li neko mogu li da se steluju fabricki xenon farovi na pug 407?
Uzasno nisko biju, 2 metra ispred auta...Podignuti su na ono stelovanje(motor) i na tehnicki su ih kao nastelovali na onaj saraf....Sijalice su nove osram d1s 5000k
Ali uzas...Moze li mozda klapna od sociva/projektora da se otvori/podigne malo vise?kratka su xenon u projektor, duga halogen
Moze,ja ih stelovao prije par dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neki kratki how to?
Kako da ih podignem?
Isto na saraf neki ili?
Jeste ali podji do nekog elektricara bolje ce ti srediti,i samo se kratka sredjuju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Definitivno je crkao self leveling...Prijavljuje gresku kad se pali auto...
Sociva stoje spustena, skoro zabijena u onaj sivi okvir...Probao na onaj inbus da ih podignem, ali mrka kapa, vrlo malo ih podigne i onda preskoci...
Pored same sijalice u socivo podignih neke polugice(pretpostavljam da je to cut off klapna) i sad baca mozda 20% visocije ali opet prenisko...Izgleda da ce morat farovi da se skidaju, da se to socivo manuelno podigne jer se ne moze pric od akumulatora i boce za vodu
onda ima self leveling i ne radi
Prema tome, šta da ti kažem?
Tropinski poti stavis i nasteluj visinu farova...![]()
Jes Ba kako nekontas...poti je potenciometar nego me smara tel da tipkam...
![]()
dobro sto imas i ovoliko vremena za forum
Prema tome, šta da ti kažem?
Ljudi, Ima li koji vulkanizer da radi nedjeljom?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ima li ko da radi reparaciju kočionih kliješta kroz PG?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks