Cedevita , sinonim za glupost
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Slabo čitaš, ili bolje, prijek si lijeki. To je dogovor. Ko hoće može da kupi karte.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Cedevita , sinonim za glupost
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Mornar sad klepi Buducnost, pa Cedevitu i tako redom. Mozemo bit i treci!
Kakva je ovo sprdacina?
http://www.vijesti.me/sport/varvari-...-u-salu-973355
I ranije su isto radili prije svega Buducnost pa i beogradski klubovi. Kad god je gostovanje zvezde i partizana protiv Buducnosti zadnjih godina nema karata da se kupi nego ih podijele "podobnim navijacima" i za posledicu toga imamo atmosferu bzvz dje pola sale gleda u tel cijelo vrijeme.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da se podsjetimo kako je docekan Partizan a nista gore nine ni Zvezda.
Evo ja ću dat moju kartu ko hoće. Ne treba da mi daje 5€.
Ako je u tome problem.
Kaze Pavicevic da dozvoljava ulaz pravim navijacima a placenicima ne?!
Ko su placenici? Navijaci Mornara su pravi navijaci a navijacu Buducnosti placenici?
E posra ovoga i brata. Oni znaju ko je placenik. Svega mi zene i djece tuc odje kad dodju za Mornar da navijaju.
Kad je Buducnost zabranila navijacima Mornara prisustvo na utakmici?
Partizan je bio u pitanju.
Karte za utakmicu Mornar - Bududućnost možete kupiti sjutra (nedelja) na biletarnici dvorane "Topolica" od 9 časova do početka utakmice koja počinje u 13 h. Cijena karte je 5 €
Ako je ko raspolozen iz PG da ide, ima jos karata, izgleda da je skupo Baranima 5e :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Znaci zadnje 3 godine nisu izasli iz CG, znam da su zadnji put dosli u Bar, pola tribine slomili i sad im nije jasno zasto ne mogu na utakmicu, sto ne pokusaju tako nesto u Beogradu ili Zagrebu da naprave? Zavrsili bi kao oni Hrvati sa derbija, ako ne i gore.
Lako je pravit nerede u gradu sa 30 000 stanovnika, zapalit pola sale i poci bez ikakve kazne doma, neka podju izvan granica CG, pa da vidimo kako ce se to zavrsit, mada i ne moraju, bio sam prisutan par puta kad su igrali u Moraci protiv Partizana i Zvezde, malo je reci da je odnos navijanja bio 50-50, ako ne i veci u korist gosta.
Hahahahaja e ti ces nekome objasnit kako se ponasa van granica CG. Barem toga ne manjka kroz proslost grupe pa se informisi. No se zapitaj dje su ciganke i grobarke kad se ode gore. Sto ih nema.
Vec ti je receno da su momci probali da idu, zaustavljeni na granici. A sto se tice navijanja, ne znam sta si ti gledao. Duela sa Grobarima je bilo ukupno 2, i na oba su bila pocijepana sto na ulicu sto u sali. Prethodni mecevi su bili dok su Varvari bojkotovali, al su svakako redovno po ulici bili najureni. Cigana nikad nije bilo, samo simpatizeri.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ček ti si uzeo kartu, kako to onda da je zabranjeno navijačima da dođu?
Pa naravno da može.
Ali da lomimo privatnu svojinu i pravimo domaćinske probleme ipak ne možemo. Jbg malo ponašanja nije na odmet.
Jos je neizvjesno oce li se bivsi serdari bar, pardon promijenili ime grupe u barani pojavit na utakmicu, pa nece djoko da slusa pjesme varvara ako ovi cirkuzanti ne dodju.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks