Ja sam jedan od tih nevažećih, dopisao sam trećeg kandidata (da je sličan ovoj dvojici): ku**c na biciklu, te to zaokružio.
Sent from my Motorola 8400
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
I 2013. godine više nevažećih listića nego glasova SD!?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja sam jedan od tih nevažećih, dopisao sam trećeg kandidata (da je sličan ovoj dvojici): ku**c na biciklu, te to zaokružio.
Sent from my Motorola 8400
Je li bilo drumsko ili mountain bike?
Usput, i ja bio nevažeći.
Kako je ovo davno bilo, za Medojevića glasalo skoro 55 hiljada ljudi...
Ja sam bio u Svici. Sebi na sledece izbore opet zelim da budem nedje vani![]()
Aoooo, je li moguce da je zavrnuo covjeka za 10 hiljada...
A izgleda tako naivno...
E nista sad, izgleda da cu ipak za Mila da glasam, obrni okreni on je najbolji...
2008.godina, prvi put sa ocem na izbore...
Ćaća glasa za Filipa i veli meni da i ja njega zaokruzim, da se ne glupiram jer DPS ima male kamere i sve znaju za koga ko glasa, ostace bez posla...
A ja mlad, neiskusan, svoj prvi glas dam Nebojsi Medojevicu...
Bio je tako fin, neiskvaren, posten,zgodan...
A meni je bio prvi put...
Dao sam mu svoju mladost, svoju cednost...
Par godina kasnije sam shvatio sto sam uradio...
Osjecao sam se tako prljavo, iskorisceno...
Plakao sam danima, najcesce pod tusem da me niko ne cuje...
Ehhh... dan danas, kad vidim njegovu prasecu facu, najezim se, gasim tv...pitaju me sto je, a ja samo cutim... sramota me da priznam...
Nijesi ti Bogojevica glasao i Pajovica. Tek tada bi znao sto je seks i gubljenje nevinosti![]()
Sjedi i pije u Dzadu u blok 5. Toliko obraza nema da se zastidio nije no dodje tamo vrlo lagan. Treba je u kucu da se zakljuca da ne izlazi posro.
nadam se da ce moja ispovijest pomoci nekome, da vise niko nece napraviti istu gresku...
jer godinama kasnije, uspio sam da pronadjem utjehu i spokoj...
ja mu vjerujem...
Da sam na Milovom mjestu, koliko god volio da me obožavaju, ovakvim likovima bih rekao mrš od mene!
Mislim da ga ovako ni Blažo nije zagrlio od svoje osme godine.
Karamazov odusevljava. Bas kvalitetno, podsjeca me na Jakuzu a moze bit da je i BronxPG u svakom slucaju veliki rispekt.
Kakav Jakuza, imao je par fora, al su bile ono ocigledne. Na karamazova se jos ljudi pecaju, a i kida sa epitetima :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
http://www.vijesti.me/tv/blazic-nema...pitanja-973228
Iha, ipak bi bolje bilo da se nije kandidovao. Ne znam zasto izigrava neko moodo. Pokusava li ovo Trampa da imitira![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Pih....kako nismo demokratija ka Ruska ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Dritan ce biti jedan od kandidata, veli mi sestra sto je pri uri.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Sagorio je Aleksa davno. Ja ne znam ko onoga ludaka moze glasat. Idemo Dritanga nista od Meda gori nijesi pa da ti ne dam taj glas.
Ima on muda to da reche, ali nece zbog takvih poput tebe koji su optereceni nacionalizmom i nacijama, pa politicare i ljude cijene s obzirom na naciju. Ako bi rekao, izgubio bi glasace.
Ako ti je slican Milu, onda ne znam sto da ti kazem. Nije ti hotelijer i mlinar Rakcevic slican Milu, dok Aleksa jeste, koji je bukvalno operisan od svakog privatnog biznisa.
Hahahahaha ti se naljuti. Mora da ti je Lekso mali iz kuce.
"Reka bi on no ga je strah glasace da izgubi. Operisan je od biznisa pa mu je politika izlaz" hahahhahha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks