oćete li vjerovat da još to ne vidjeh...vidim jutros po fb se sprdaju sa spotom, pa računam da je neka glupost
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Bilo je loših promo spotova i glume u istima, ali ovaj Bečićev "Da li mu vjeruješ, da li mu ti vjeruješ?" je baš ono zabetoniran, auh...
oćete li vjerovat da još to ne vidjeh...vidim jutros po fb se sprdaju sa spotom, pa računam da je neka glupost
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Meni je ovaj djed na kraju spota legendica. Lajkovao sam onaj prosli spot, ono sa partizanima I cetnicima. Aoooo, procitah danas da ce sjutra Manda I Pipun da mire I bratime.
Vjerujem, ja mu vjerujem.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Mislim da ga sada niko nece ni podrzati zvanicno od iole ozbiljnijih subjekata jer je malo vremena za gradjenje strategije oko njega I pravljenje neke optimisticne atmosfere. Bukvalno da dva mjeseca od izbora nemamo nista iole atraktivno.
Javljao se on. Nego opozicija ga nije zeljela.
Prvi sledeci put kada bude dozvolio novinarima da mu postavljaju pitanja samljece ga...
Na zalost ima previse repova, radio je za DPS-ovce, saradjivao u Vladi kao pomocnik ministra pravde, sin mu je radio u zeljeznici preko DPS-a a sada je njihov funkcioner na Cetinju, zeni mu se sudilo itd itd...
Ne moze to
Hajdukovic mnogo primamljiviji
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Nije valjda platio za ovo ???
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Jok za ovo
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ne bih glasao za Hajdukovica zbog njega samog. Ne zelim da mu se u****m u zivot. Inteligentan naucnik da bude okruzen poltronima, idiotima i pijavicama nakon sto je bio okruzen nekim od najvecih svjetskih umova. Ne zna sta ga ceka kad bi postao predsjednik. Razumijem da su mu namjere dobre, ali bi ga politika kostala razuma i zivaca.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ima ovo smisla. Sjetim se bivšeg ministra Ranka Radovića.
http://www.montenegrina.net/pages/pa...biografija.htm
Imao sam priliku da razgovaram sa njim par dana nakon što je postao ministar, a ponovo nakon nekoliko mjeseci.
Mnogo tužno je to izgledalo.
može link da vidim to čudo
Sjećaš li se ti Vanja naš Milovan Vukov Janković, pokojni, je skoro na svakim izborima glasao i podržavao i drugu partiju i drugog predsjednika...nekako mu se vazda "posrećilo" pa je nakon početnog oduševljenja, forumskih svađi sa ostrašćenima među koje je i on, bez pogovora, spadao, vazda bi se razočarao i izvinjavao onima sa kojima se zakačio...e sjećam se da je jednom prilikom Hajdukovića jako na forumu podržavao, agitovao za njega, prepucavao se sa narodom, nakon izbora ovaj je imao katastrofalan rezutat a onda je isplivao neki "prljav veš"...znam da se Dragan ajduković javio ovdje na forum u toku izbora, registrovao se i zahvaljivao Milovanu, a on je neku donaciju dao, i posle je ispao problem oko te donacije i njenog utroška...ne mogu da se sjetim tačno šta (da je Hari tu, btw danas je tačno godina dana odkako nas je Hari napustioon bi to lako pronašao jer je on takođe bio Hajdukovićev podržavalac ) ali ako enko može to u arhivi da pronađe bilo bi interesantno
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hajdukovićev profil valjda: https://forum.cdm.me/search.php?searchid=15511857
Mogao bih u anb da radim, kome da se javim
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Imas druga sa tribine neka te zaposli ahahahhahah
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Razmišljao sam kojeg bi profila trebalo da bude taj neki nezavisni kandidat, i baš mi je palo na pamet da bi valjalo da je neki neizvikani univerzitetski profesor. Nije da je u pitanju neko ministarsko mjesto, kao u ovom tvom slučaju, pa da sve zavisi od gomile partijskih šrafova i od volje velikog gazde. Čak ne mora ni da ime neko preveliko znanje. Eto mu je ljestvicu postavio Fićo, što znači da je dovoljno da zna da tuče šnicle po njujorškoj berzi, i da mu je matematika malo bolja od Filipove legalističke, po kojoj dva petogodišnja mandata traju 15 godina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja mu vjerujem.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Da li se Dragan Hajdukovic kandidovao za izbore 2003 godine?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Vjera u Mila, vjera u dps, vjera u df, vjera u Srbiju, vjera u Rusiju, vjera u crvene kravate... Nisi promijenio djelatnost.
Zbilja, kako Demokrate izbaciše crvene kravate iz modne rotacije funkcionera dps-a.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
1997 god. II krug
Milo Đukanović - 174.745 glasova
Momir Bulatović - 169.257 glasova
2003 god. iz trećeg puta jer je izlaznost bila manja od 50%, pa predhodna dva glasanja nisu važila. Kada je ukinuto to pravilo:
Filip Vujanović - 139.620 glasova
Miodrag Živković - 68.133 glasova
Dragan Hajduković - 9.242 glasa
2008 god.
Filip Vujanović - 171.118 glasova
Andrija Mandić - 64.473 glasova
Nebojša Medojević - 54.874 glasova
Srđan Milić - 39.316 glasova
2013 god.
Filip Vujanović - 161.940 glasova
Miodrag Lekić - 154.289 glasova
10.563 nevažećih glasova
Sent from my Motorola 8400
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks