Vele zao im je sto Fabija nije mogao da dodje jer su mu pala vrata od garaze na leksusa
kakae to masinerija
Prema tome, šta da ti kažem?
Jutros u 7 sati kod Lide, idem novom Dalmatinskom kad izleće ispred mene momak sa Audijem 100 od Bloka, čovjek je sa jedno 60km/h skrenuo lijevo prema Tološima. Ja na kočnicu, kako smo se mimoišli ne znam... Ponese ga, udari u trotoar zadnjim krajem, nekako ispravi i pun gas, uteče... E pa, manijaka...
Što mislite o ovim Pežo 1.6HDI motorima ?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
a sto im fali? kad vidis koliko je auta sa tim motorom onda da je nesto lose sigurno bi znao
meni se jedino ne svidja kad takav motor stave u citroen c5 ili pezoa 508....
inace sto manje znas o necemu, to ti je bolje....![]()
Samo jednu "manu" treba pratiti, prije turbine ima jedno sito u cijev od ulja, ako se ne mijenja ulje redovno to sito se nakupi prljavstina i blokira dovod ulja i crkne turbina. To sito može da se kupi posebno i zamijeni, preventivno, i jeftino je.
Provjeri stanje zasicenosti filtera cestica i kolicinu aditiva(dijagnostikom), dizne ne orave problema do 300k. Jeftin za održavanje, i fino pogrece manja auta, ima ga i u 508 sa 120ks, probao sam ga u 3008 sa robot automatikom i ide fino, i ako je taj automatik kudjen dosta. 3008 vrti do 200kmh sa tim motorom, pa mu ni tu ne fali snage.
Poslato s Jadrana
Gdje nac pumpu od centralog (locirana u gepek) za a3 8L?
uzelac toskic ivanovic
Vec pitao, nemaju.
https://www.dodaj.rs/images/vo42M.jpg
Zna li ko pasuje li od A4-ke mozda?
Last edited by Sharpz; 25-01-18 at 13:06.
vidi katoloski tvoj pa onda uporedis vidis na koja se auta ugradjivao
Zna li ko koliko mogu bit brembo kočnice za Fabiju mk1?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ko ti je to presvlacio i koliko para?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kia stinger koju neki tu ne vole
Kakva je deblcina Dag...
Takumi jesi gledo ovaj meme? Vristao sam
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks