Evo sad čitam da su bile izmjene i dopune ZOBS - a i da je promijenjena kazna od 50 e do 120 e
Isplati li se voditi sudski spor? U yapisniku su mi naveli da sam se parkirao dje je znakom obiljezeno kao nedozvoljeno parkiranje kao i da je uvidjaj zapocet u 11 i 50h a zavrsen u 11 i 57h
Meni su je recimo napisali iza capital plaze na trotoar uz ogradu od gradilista, ne postoji nidje znak da je zabrnjeno parkiranje na trotoaru...platio sam no sad nesto dumam
p9lite
Treba da postoji znak...?
#fakenews
Okle znam, davljenik se za slamku hvata...pricamo.o poziciji na sudu ima li osnova da se cojek.tim bakce...
p9lite
Ja sam bio u sud u petak po cetvrti put, zbog kazne za pojas...opet se momci u plavom nisu pojavili
A u sudnicu je prica o baklavama i kolacima, to je sprdnja...Veli mi suTkinja "aj idi ti kuci, pa cemo ti poslat poziv opet"
Last edited by Laz; 22-01-18 at 21:17.
imate garazu ispod gintasa for free
Prema tome, šta da ti kažem?
Fri 1h ili 3h nesto od toga dvoje..
a prije bi iz centra dosha pijeske no da se parkiram u onu deponiju :???:
Nasložio 8 komada × 50€ = 400€
Ili u roku od 8 dana 35€ = 280€ u budžet CG
![]()
Neka je svaka imcast.
Prije neki dan mislim da je bio cetvrdak ili petak _ ponaslagali su tu jedno 50auta min_ od 2 i nesto do 3i50 jer sam bio tu kad su posli.
Parkiraju se ili skrecu?
Skrecu nego harry izgleda ne zna![]()
Kao sto znaju u njegosevu nakon 18h
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Najveca je glupost sto su zatvorili ulicu od 18h mislim.
A tuda cu uvijek prolaziti pa neka cekaju na kraju ulice jer ne znaju ko dolazi.
Za pjesake 'veli' da setaju posle 18h sou.
Lijep je parking preko puta čirsa.i pogled naravno.
![]()
Ja mislim da se treba zaliti, jer oni ovo probaju pa ko uplati - uplati...
Vise sam za to da se vodi sudski postupak godinama!
Evo mi je stigao opet(po peti put) poziv za sud zbog iste kazne za pojas...Dokle ce da ide ovo?
Evo 4 puta sam izlazio, i ni jednom se momci u plavom nisu pojavili, kazna 30 eura...Ne daj boze da se za sta vise sudimo
Idu izbori, moraju se nekako finansirat
Pa i ja sam mislio da je 3x maksimum..
Ja sam 3x zbog pauka isao i cao![]()
Meni rece sudija da se zakon promijenio, oni zapravo ne moraju ni da dodju da bi on donio odluku...
Ali ih ovaj poslednji put pozivaju direkt preko komandira njihovog
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks