No1e!
Dobar mec.
Kako je lijepo vidjeti Novako ponovo na AO.
No1e!
Odgledah snimak Rudzerovog meca - covjek leti po terenu i definitivno je prvi favorit AO.
36 godina..
Nole sektasu Monfils te voza.
Dobice ga monfiljs...![]()
Eo je pa Momo napravi Nolo sektas brejk sa nulom. Zali se i na povredu Momo.
Bravo Nole sekto!
Ne izgleda lose Novak cak i na ovakav zaropek. I kad je bio najjaci ovakve temperature je veoma tesko podnosio tako da sam optimista blagi. Samo da odma ne obnovi povredu,dva meca je dobio posle pola godine pauze,sve preko je bonus.
Prizeljkujem titulu normalno ali opet kazem i da izgubi u trecem kolu dobro je,vratio se a sezona je tek pocela.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ono su uzasni uslovi. Sta znoja izadje iz onog kukavca Monfilsa on sad trba nadoknadit jedno 15 litara tecnosti![]()
Zale se igraci na vrucinu kao da su pod prisilom tamo odvedeni ili kao da moraju slicno sezoncima na plantazama svojim porodicama hleb doma da donesu...
"S obzirom na to da ima novi način serviranja, kao i pritisak zbog toga što nije igrao dugo - ovo je bio pravi test i on je pokazao koliko brzo napreduje".
Toliko je Agasi zadovoljan da je dao i prognozu...
"Ne mogu to da sakrijem... Neko bi morao da osvoji tri seta protiv njega, a to je... baš baš teško uraditi", odlučan je bio Amerikanac koji misli da Novak može i do sedme titule u Australiji.
Ajmo No1e.![]()
Pa svi su igraci dosli za zbog titule pa logicno da se i Novak nada,ima ih vise ovdje no svi ostali zajedno
Lijepo mu se otvara,sledeci je Korejanac pa najvjerovatnije Tim i onda u polufinalu klasik sa Federerom.
Ne vidim da bi to bilo neko cudo da ih sve preskoci i stigne u finale a onda ko sto ponese.
Igra dobro,izgleda dobro i udarci ga sluze-do sad se nije prenemagao cim pocne mec sto me prosle godine izludjivalo.
Optimista sam i za turnir i za sezonu samo da se ne povrijedi.
Raspade se Kirgios pred naletom Dimitrova![]()
Osvaja ovo Djokovic.![]()
Cunga lunga dominira.
Novaku se u prethodnom meču vidjelo da je ipak trebao da preskoči AO. Ovaj koreanac je odigrao meč života , kretao se fantastično, udarao lopticu kao da igra Vavrinka u najboljem izdanju i zasluženo počistio Novaka. Bio je težak meč za gledanje.
Lakat yebeni,izgleda ce opet pauza.
...
Morao se na lakat izvaditi, očekivao sam da će da preda meč kad je u drugom setu gubio 3:0. Neće na operaciju, nego će opet "antiinflamatornim ljekovima" ako se dobro sjećam konferencije za štampu na kojoj je najavio pauzu... Komentari tipa protivnik je odigrao partiju života protiv Novaka su se izlizali,kao i Radekova frizura u boxu i Jelenini tvitovi u toku meča. Na Rg opet o laktu...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Teniski lakat... :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Stari folirant. Boli ga *****. Izmalerisa ga biznismen iz podgorice
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks