A onda je ona vidjela da je pogrijesio sto ga salta u S pa ga ufati za ruku...nastavice se...
Ubacio ga je veli u s. A ovaj jedino sto je htio je da isprazni debelo crijevo i to je to. Kakve rucice menjaca i s i cuda ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
A onda je ona vidjela da je pogrijesio sto ga salta u S pa ga ufati za ruku...nastavice se...
Sad gledah obrtaje, nije on salta s... bez ako je vec bio u S![]()
Kako je jeben akvaplaning, pogotovo pri velikim brzinama...u 90% slucajeva prvo zadnjin kraj pobjegne i bas se tesko vrace...
Ovoga je spasio ESP odma da vam recem...On jeste dobro kontrirao, ali da nije bilo esp-a zadnji kraj bi nastavio da se njise kao ljuljaska do monenta kad izgubio potpuno kontrolu i izokretao se...Esp koci svaki tocak posebno, kontrolise snagu i pokusava da "ankerise" auto i da ga vrati u normalnu putanju...Da je manje korekcije radio, manje bi drame bilo.Ne znam vidite li na klip, da je auto htjelo da se ispravi posle prve kontre uz pomoc esp-a
Cim je auto pocelo da bjezi, mogao je da salta i da nabada gas i da radi sta oce, ali auto ima svoj mozak sve dok je esp u radu
Bizbi jesi li znao da automatika mozes na 200 da presaltas u rikverc i nista nece da se desi? Ti pomjeris polugu, ali kompjuter nece prebacit brzinu.Nego ti vozis tu analognu tehnologiju iz osamdesetih.
Last edited by Laz; 20-01-18 at 19:09.
ne svi samo svabenzi koji ne mogu napravit motor a da ne zagadjuje
Prema tome, šta da ti kažem?
Ma svi varaju, vazda ce dizlo zagadjivat vise...Dizlo nema svecice, vec kompresija pali smjesu i vazda ostane nesto ne sagoreno i to izlazi na auspuh...djabe dpf i tecnosti razno razne
Odbrojani su dani dizelu, ali ne mislim da ce to bit bas odma kako tvrde...Vec u narednih 10-15 godina...
Elektricna vozila punom parom napreduju, samo baterije da usavrse...Guglaj graphene battery
Zivio AUDI, GOSPODAR PRSTENOVA! haahhahaahahhahahahaha
Takumi kako objasnjavas denso elektroniku i sw. Koji neprepoznaje da je egr blokiran i da auto ostetno drugacije radi i da ima ispod 100tisuca km. Pride je sve katranisano u usisnoj i oko ventila u glavi motora kakav je tu japaner programirao sw?![]()
Nisam tu da branim ni swabenzije ali eto me to tisti kako![]()
jel to na japanera
Prema tome, šta da ti kažem?
Jea na tojoti xx slucaja...
Jaris juce trokira i daje check misfiring od svih dijagnoza koristen ir laser...![]()
Ne odgovaraj na provokacije, japancu se ne moze nista desiti lose.
Ja i on mislimo isto znamo da je sumrak i da sunce zalazi za brijeg ali opet pricamo da je tek zora svanula...![]()
![]()
Injection ne izmisljaj... to se na toyoti ne moze desiti....![]()
![]()
Novi q5 je vrh.
Kakva macka od auta
f6
I sto te kosta 50.000e
f6
50k biće osnovni model 2.0t s tronic...sa dobrom opremom 70k.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks