View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 6 of 163 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast
Results 126 to 150 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Što se tiče priče koju pročitah da je Milica čista
    Petar Đurišić je samo maska, ona je pravi vlasnik Katela

Mislim da je Krivi jedan od rijetkih političara koji je čist, a možda se varam
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Najmanje je iskompromitovana sem sto su ona i muzic o jadu zabavili zemlju sa montenegro erlajnzom.
    istina, inače sam htjela napisati a joj je velika mana muž, ali ne napisah jer shvatih da su oni razvedeni...mada to ne znači ništa, nijesu bili kad je on postao direktor...

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Sve i da je tako i da ona postane predsjednica, prva dama bi bila naobičnija bijesna džukela, a mora ga svuda sa sobom vodit.
    i imali bismo najgrđu prvu damu na svijetu bijelom
    Ne znam što da vam kažem narode, razumijem vaš bijes i razumijem da sve što ima veze sa dps-om vama ne valja (blago rečeno, ne bih bila opasna ka gando, on bi ne sve pobio) ali ja nikad nijesam rekla da nijesam glasala dps, jesam, a isto tako nikad nijesam rekla da i dalje glasam dps, pogotovo ne da podržavam ovo ludilo koje se dešava posle 2006. isto tako mnogo sam puta rekla da ja nijesam političar i nemam u sebi ni trunke loših osjećanja prema bilo kojem čovjeku i najsrećnja bih bila da živim u zemlji đe nije 600 iljada ljudi opsjednuto politikom i misle da mnogo znaju i na osnovu toga što misle da znaju i da bi umjeli mrze mene ako sam rekla da sam simpatizer ove ili one opcije....ja neću uzvraćati uvredama vama koji mislite da imate mozga mnoooogo više nego neki drugi...lijepo je misliti za sebe da si human, pametan, lijep, najbolji....lijepo je palamuditi po forumu iza ekrana svog kompjutera i vrijeđati ljude, onako na gomilu Pusica Gandu posebno pošto je ovo potonje mahom njemu upućeno jer toliko safre izbača ako je neko ikad zaokružio dps da imam neko javljanje da je bio najveći podržavač dps-a ikad ( ka ona fora za latentne homoseksualce....ovo je latentni podržavalac dps-a 100%)...ali eto, možda griješim

Zaboravih dodati da ja samo volim mnogo moju zemlju i mnogo bih voljela da je moja zemlja najsređenija na svijetu i da ima 600 hiljada stanovnika koji je vole koliko ja!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Što se tiče priče koju pročitah da je Milica čista
    Petar Đurišić je samo maska, ona je pravi vlasnik Katela

Misliš da je Milica sposobna za to? Ja čuh drugo, ali more bit d griješimo i ti i ja
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Pusica Gandu posebno pošto je ovo potonje mahom njemu upućeno jer toliko safre izbača ako je neko ikad zaokružio dps da imam neko javljanje da je bio najveći podržavač dps-a ikad
    Smio bih velike pare uložiti na to. Ne no je najbolje da je jedini privatnik u Crnoj Gori(i to u turizmu) koji ga nije glasao, barem dok mu nisu nabili poreze
    Čudi me da ne tvrdi na je na predsjedničkim Milo vs. Momir glasao za Momira
    Last edited by Rakun; 19-01-18 at 00:34.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Smio bih velike pare uložiti na to. Ne no je najbolje da je jedini privatnik u Crnoj Gori(i to u turizmu) koji ga nije glasao, barem dok mu nisu nabili poreze
    Čudi me da ne tvrdi na je na predsjedničkim Milo vs. Momir glasao za Momira

Sto se tice Mila i Momira imao sam 12 godina kad su se rastalili. Sto se tice ostalih sve sam ih zaokruzivao i ispostovao Liberalnu partiju i Pzp i Pozitivnu kad su tek poceli i SDP kad su se makli od Dps-a i Lekica za pre$ednika, nikad niciju clansku uzeo nijesm i svi su izdali. Ali nikad glasao Zlo...Jedina partija koju u zivotu ne bih zaokruzio da mi zavisi zivot od toga je DPS, da mi je za spas djeteta bih, ali bih sebi poslije otkinuo ruku iz ramena kojom sam zaokruzio.
    Oni su sve ono protiv cega se treba boriti i istrijebiti, oni su probudili najgore i navikli na najgore. Oni su Zlo i muka i okov ove zemlje i naroda!
    Drago mi je da se vidi kakvo imam misljenje prema ljudima koji tu partiju podrzavaju, nije problem - glasali smo za nezavisnost nijesu to oni donijeli.
    Ali pored svega sto su do sada uradili, pored svakoga dana nove afere, da neko ima ko ce da ih zaokruzi - nikako mi nije jasno jer to ne moze osoba koja voli CG i ne moze pametna osoba nikako. Ako nista prije neku noc je bio Kushevija onaj na TV, ko moze poslije toga doci i sam sa sobom zaokruziti partiju - ne moze biti normalna osoba nikakom

Nego ja sam ostrascen to je problem... Nije problem sto su sve ponijeli sto nije bilo zavareno za zemlju

Jesam li ostrascen ?
    Jesam i ponosim se time.
    Ponosim se sto nikad niko iz moje uze familije nije doprinio sistematskom unistavanju najljepse zemlje svijeta. Ponosim se sto mogu da kazem da nijesam milov Crnogorac i ponosim se sto cu jednog dana moci da sjedim i da se smijem kao sto sam se smijao svetu marovicu.
    Ponosan sam sto se na svoj nacin a i odje izmedju desetina ostalih mjesta vec preko deceniju borim za oslobodjenje od okupacije. Ponosim se sto nijesam sam u tome nego nas je sve vise kako godine prolaze...
    Ponosan sam sto sam Crnogorac - castan i prkosan po cijenu svega.
    Eto da se razumijemo...
    Last edited by Gandalf_White; 19-01-18 at 01:24.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Gledam ovaj snimak gostovanja na HRT i stvarno je sramota da neko ko je pokrivao značajne funkcije u državi ima takav stav kao da ga isledjuju a on sve mora da negira pa ispade da je beskućnik !!! Ajde da je neka tv iz CG pa da eskivira neku kradju ali ovo je bzv ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

Varaš se. Mada, što jes jes, ima različitih nivoa prljavštine. Sve i da sam ne smrdi, 18 godina biti pokriven smradom i reći da ne smrdiš teško da može da bude.

Inače, Milica je Momirov čoek bila, a oprost grjehova za muža zbog pronevjere desetina miliona maraka prve crnogorske avio-kompanije Monter bila je cijena da podrži Mila prilikom cijepanja dps-a. Ako se iko pokojnog Montera uopšte i sjeća.

I nije tačno da je Đurišić imao platu 10000 eura. Imao je 10001.

Usput, ne slažem se sa Gandovom konstatacijom da čovjek ne može voljeti Crnu Goru i glasati dps. Previše dobrih ljudi glasača dps-a poznajem. Ja bih rekao da čovjek ne može da voli Crnu Goru i da voli dps. To mi djeluje mnogo bliže istini. Doduše, rezultat glasa za dps jednako vrijedi, bilo da dolazi iz ljubavi ili iz nekog drugog razloga.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,048
    Thanks Thanks Received 
    6,295
    Thanked in
    2,927 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Postoji nesto sto se zove :

- Saucesnik ili pomagac u izvrsenju krivicnog djela

Tako da recimo ako dvojica siluju curu a treci gleda i ne prijavi on odgovara kao saucesnik.

E gospodja P. Djurisic je upravo to. Ona je tu od samog pocetka, od osnivanja
    Kada već porediš sa ovom situacijom da kažem da nije tačna u smislu da je samo posmatrač iako nije učestvovala u samom činu, ali je tu djevojku dovela do te pozicije da ova dvojica... Zato ni naknadno nije i neće dignuti glas.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Varaš se. Mada, što jes jes, ima različitih nivoa prljavštine. Sve i da sam ne smrdi, 18 godina biti pokriven smradom i reći da ne smrdiš teško da može da bude.

Inače, Milica je Momirov čoek bila, a oprost grjehova za muža zbog pronevjere desetina miliona maraka prve crnogorske avio-kompanije Monter bila je cijena da podrži Mila prilikom cijepanja dps-a. Ako se iko pokojnog Montera uopšte i sjeća.

I nije tačno da je Đurišić imao platu 10000 eura. Imao je 10001.

Usput, ne slažem se sa Gandovom konstatacijom da čovjek ne može voljeti Crnu Goru i glasati dps. Previše dobrih ljudi glasača dps-a poznajem. Ja bih rekao da čovjek ne može da voli Crnu Goru i da voli dps. To mi djeluje mnogo bliže istini. Doduše, rezultat glasa za dps jednako vrijedi, bilo da dolazi iz ljubavi ili iz nekog drugog razloga.
    Krivi je najpotpuniji i najelitniji politicar u CG. Postovan i kredibilan. Prelomio je u jednom trenutku i rekao dosta je bilo. Evo nezavisnost, evo Nato vrijeme je da se radi nesto drugo.
    DPS je pokusao da mu unisti partiju i djelimicno su uspjeli ali i pored toga kao opoziciona partija uspjeli su da uzmu 5% na proslim izborima sto je uspjeh za partiju koja nikada nije imala preko 20-25k glasaca.
    Kada je krenuo rascijep partije organizovali su tim ljudi da mu iskopa finansije i lise plata i honorara nijesu nasli nista - inace bi citali o tome.
    Njegov problem i problem SDP je sto su usli previse u politicki elitizam, ne bave se obicnim narodom,konkretnim problemima i rjesenjima vec "visokom" politikom. Iskreno mi je zao zbog ovakvog odnosa jer na zalost jedna prava Crnogorska partija ne moze preko 3-5% sto je tuga u zemlji gdje Srpska koalicija uzima 20%.

Sto se tice ljubavi prema zemlji i glasanja DPS-a.
    Ako stavis svoj licni i sitni interes ispred interesa svih nas ili drzave. Ako prodas svoj glas, misljenje i svoje ja za posao/legalizaciju objekta/socijalnu pomoc ti precutno podrzavas sva nepocinstva koja su tvojoj zemlji radjena 29 godina.

Pocevsi od sramnog rata za mir, preko gasenja SVIH fabrika, prodaje sve zemlje kumovima, braci i "strateskim" investitorima, korupcije, unistavanja ekologije do sveta marovica. Samo jedna jedina stavka bi bila dovoljna da osoba prelomi.
    Apsolutna je laz da se nema za koga glasati. Srbi imaju SNP kao umjerernu struju, bosnjaci i albanci opozicione nacionalne partije, gradjanaski blok ura demokrate sdp, makar nam partija ne manjka.
    Lako je otici na utakmicu CG i dici zastavu, okaciti na FB "Crna Goro volim te", pjevati crnogorske pjesme na svadbi. Ono sto je malo teze i sto je prava zrtva je prelomiti i reci Dosta je bilo pa da ste mi iz kuce.

Gledao sam sinoc Mila kako prica iz Ulcinja. Iz grada dje Njemacka treba da se umijesa i stiti solanu kao nacionalni rezervat da njegov drugar ne bi to izbrtonirao, dje se bagerima raskopava korito bojane jer su pusteni bravi da vade pijesak do iznemoglosti, dje nema 20 legalnih objekata i dje je pravio ko je stigao i sta je stigao, iz grada dje koalicija DPs i albanske partije nije funkcionisala 4 godine jer ne pricaju izmedju sebe i gledaju ko ce vise ponijeti.

Umjesto da prica kako popraviti, srediti on za lokalne izbore ponavlja pricu koju svi DPSovci trve na drzavnom nivou ;

U Ulcinju se spasava drzava, ukinuce nezavisnost i Nato, povuci ce priznanje kosova, a iza njega se smjeska jedna ljudska splach Lljoro Nrekic, covjek koji je za 10 godina vise raskucio Ulcinj nego svi okupatori zajedno zadnje 100....

Ne mogu se takvi ljudi podrzati i voljeti CG nikako

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

Zamisli, ne drvi svako visoku politiku, nego se gleda kako da se preživi. Lako se busat u prsa junačka i poštena kada se osnovne životne potrebe mogu zadovoljiti bez problema. Većina ljudi u Crnoj Gori nema taj luksuz. Pokušavaju da se prilagode kako znaju i umiju.

Što se Krivog tiče, on je malo bio umislio da je Tito pa je za tih 18 godina sve moguće privilegije koristio do maksimuma. Nije mu krivi dio zapošljavanja rodbine i prijatelja, samo je na taj način milionsku štetu napravio, pa neka nije sve u njegov džep otišlo. Otišlo je u džepove porodice i prijatelja. Istina, ako ništa nije sklonio za crne dane, to je samo zato jer nije mislio da će crni dani da dođu. Samo se sjeti svih predizbornih skupova kada je, zajedno sa dps-om, uživao u blaćenju i ponižavanju ostalih političkih partija. Nije to bilo samo „čekam nezavisnost i nato pa moram da trpim“, nego je čovjek bio vrlo srećan da radi što radi. Kako mu je i porodična kuća proizvod bespravnog otimanja tuđe imovine, ne bih dalje o njegovom poštenju. Slavko Perović i, pogotovo, Miško Đukić mogu dosta toga da ti kažu o poštenju Krivog Krivokapića. Da si samo rekao da je manja bitanga od dpsovskih, pa bismo nekako tu i mogli da završimo priču.

Što se tiče ima se za koga glasat, iskustvo mi ne dozvoljava da povjerujem u prednost jednih u odnosu na druge. Iskreno vjerujem da se niko od političara sa naše scene ne bori za promjenu sistema, već se bore za promjenu kontrole nad istim sistemom. Skorije sam službeno dolazio u kontakt sa članom jedne opozicione partije koji je baš visoko pozicioniran. Odavno gadnije, nesposobnije, lažljivije i korumpiranije stvorenje nisam upoznao. Klasična štetočina, ali ima talenta za priču. I svoje nadređene uspijeva da prevesla i da krivicu za štetu koju pravi svaljuje na druge. Usput i napreduje. Kasnije sam malo proguglao da vidim je li kad imao kakve izjave. Naravno da jeste, a razumio je ono što priča taman koliko razumije i posao kojim se bavi. To je samo jedan primjer, a ima ih gomila.

Nisu samo dpsovci dokazani degenerici, daleko od toga. Od isluženih ljudi nikoga nema sa kredibilitetom, a mislio sam da nam je jedna generacija pripravnika bila dovoljna da vidimo da pripravnici ne treba da vode državu.

Daleko od toga da mislim da svako mora da razmišlja kao ja, ali manite me priče ovi bolji, oni gori. Nije ni čudo što ima bivših glasača, uključujući i glasače LSCG, koji su toliko ogorčeni da bi sad i uždili državu zato jer je dps skrojio po svojoj mjeri. Ima ih i na ovom forumu. Ne slažem se sa njima, ali ih razumijem.

Na kraju, da ne bih bio potpuno off topic, treba li jedno govedo od Marka Milačića da predstavlja državu Crnu Goru? Makar bi za to protokolarno mjesto trebalo da se nađe jedna osoba koja bi bila reprezentativna. Nije da je u pitanju partija pa da znamo da jedan ok lik ne može da ima uticaja na gomilu otimača od karijere.
    Last edited by NHM; 19-01-18 at 12:07. Reason: i na pogrešnom mjestu

Thanks Thanks Given 
    2,048
    Thanks Thanks Received 
    6,295
    Thanked in
    2,927 Posts

Evo, raspisani za 15 april.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Zamisli, ne drvi svako visoku politiku, nego se gleda kako da se preživi. Lako se busat u prsa junačka i poštena kada se osnovne životne potrebe mogu zadovoljiti bez problema. Većina ljudi u Crnoj Gori nema taj luksuz. Pokušavaju da se prilagode kako znaju i umiju.

Što se Krivog tiče, on je malo bio umislio da je Tito pa je za tih 18 godina sve moguće privilegije koristio do maksimuma. Nije mu krivi dio zapošljavanja rodbine i prijatelja, samo je na taj način milionsku štetu napravio, pa neka nije sve u njegov džep otišlo. Otišlo je u džepove porodice i prijatelja. Istina, ako ništa nije sklonio za crne dane, to je samo zato jer nije mislio da će crni dani da dođu. Samo se sjeti svih predizbornih skupova kada je, zajedno sa dps-om, uživao u blaćenju i ponižavanju ostalih političkih partija. Nije to bilo samo „čekam nezavisnost i nato pa moram da trpim“, nego je čovjek bio vrlo srećan da radi što radi. Kako mu je i porodična kuća proizvod bespravnog otimanja tuđe imovine, ne bih dalje o njegovom poštenju. Slavko Perović i, pogotovo, Miško Đukić mogu dosta toga da ti kažu o poštenju Krivog Krivokapića. Da si samo rekao da je manja bitanga od dpsovskih, pa bismo nekako tu i mogli da završimo priču.

Što se tiče ima se za koga glasat, iskustvo mi ne dozvoljava da povjerujem u prednost jednih u odnosu na druge. Iskreno vjerujem da se niko od političara sa naše scene ne bori za promjenu sistema, već se bore za promjenu kontrole nad istim sistemom. Skorije sam službeno dolazio u kontakt sa članom jedne opozicione partije koji je baš visoko pozicioniran. Odavno gadnije, nesposobnije, lažljivije i korumpiranije stvorenje nisam upoznao. Klasična štetočina, ali ima talenta za priču. I svoje nadređene uspijeva da prevesla i da krivicu za štetu koju pravi svaljuje na druge. Usput i napreduje. Kasnije sam malo proguglao da vidim je li kad imao kakve izjave. Naravno da jeste, a razumio je ono što priča taman koliko razumije i posao kojim se bavi. To je samo jedan primjer, a ima ih gomila.

Nisu samo dpsovci dokazani degenerici, daleko od toga. Od isluženih ljudi nikoga nema sa kredibilitetom, a mislio sam da nam je jedna generacija pripravnika bila dovoljna da vidimo da pripravnici ne treba da vode državu.

Daleko od toga da mislim da svako mora da razmišlja kao ja, ali manite me priče ovi bolji, oni gori. Nije ni čudo što ima bivših glasača, uključujući i glasače LSCG, koji su toliko ogorčeni da bi i sad uždili državu zato jer je dps skrojio po svojoj mjeri. Ima ih i na ovom forumu. Ne slažem se sa njima, ali ih razumijem.

Na kraju, da ne bih bio potpuno off topic, treba li jedno govedo od Marka Milačića da predstavlja državu Crnu Goru? Makar bi za to protokolarno mjesto trebalo da se nađe jedna osoba koja bi bila reprezentativna. Nije da je u pitanju partija pa da znamo da jedan ok lik ne može da ima uticaja na gomilu otimača od karijere.
    Prvo da maknemo sa vlasti izvor problema pa onda puno lakše sredjujemo ostale stvari !!! Državni tužilac i njegov tim se čekao 5-6 god. da bi radio na zloupotrebama državnih funkcionera a on ne da ništa nije uradio nego evo 2 god. se ufatio za opoziciju i pokušava da od ništa napravi nešto ili bolje rečeno zamlaćuje narod i prima platu za opstrukciju funkcije koju pokriva !!! Ne postoji druga partija u CG koja bi mogla da ima kontrolu sistema kakvu ima DPS od podzemlja do obrazovnih institucija i zbog toga nema govora o tome da bi ih mogli naslijedit !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Prvo da maknemo sa vlasti izvor problema pa onda puno lakše sredjujemo ostale stvari !!! Državni tužilac i njegov tim se čekao 5-6 god. da bi radio na zloupotrebama državnih funkcionera a on ne da ništa nije uradio nego evo 2 god. se ufatio za opoziciju i pokušava da od ništa napravi nešto ili bolje rečeno zamlaćuje narod i prima platu za opstrukciju funkcije koju pokriva !!! Ne postoji druga partija u CG koja bi mogla da ima kontrolu sistema kakvu ima DPS od podzemlja do obrazovnih institucija i zbog toga nema govora o tome da bi ih mogli naslijedit !!!
    Pokusah par puta da iskucam nesto slicno ali si ti to dobro objasnio...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

Ja upravo opisah da u praksi nailazim na isti vid ponašanja, u skladu sa uticajem koji ljudi imaju. Ali dobro, svako ima svoj rezon.

Usput, za Pipuna i Mandića se ne pokušava od ničega napravit nešto, nego od nečega nešto više. No to nije tema.
    Last edited by NHM; 19-01-18 at 11:31. Reason: razmak

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Pokusah par puta da iskucam nesto slicno ali si ti to dobro objasnio...

Od 7,299 postova nedje sam morao pogodit suštinu
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,793
    Thanked in
    1,600 Posts

dobar je night... ja sam neutralan, realna prica ajmo prvo da maknemo dps pa cemo vidjet za ostalo, boljitak CG na prvom mjestu, treba nam nestranacka licnost...

onda pauza, zarez,

ne dirajte pipuna i mandica sve vam ebem namjestate im itd itd...
    f6

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Dokle je nauka napredovala kad ono od Brajovića raspisuje izbore ej axaxaxxaxa

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Brajke predjednik skupstine, Migo gradonacelnik glavnog grada.. smak je blizu!
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Dokle je nauka napredovala kad ono od Brajovića raspisuje izbore ej axaxaxxaxa
    Šta ćeš, napretku uvijek prethode promašeni pokušaji.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Brajke predjednik skupstine, Migo gradonacelnik glavnog grada.. smak je blizu!
    I onaj imitator gospodara , bivsi voditelj u pokusaju postao parlamentarac jado moj. Poslanik čoče...aaxaxa.. pa ona sa šeMširom isto. E smak ne nastao nema kud više

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Hoces da kazes da je Krivi promasaj, a Brajke napredak?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

Ne, kažem da nismo napredovali. Goveđa glava je promašaj.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Brajke zvani napredak... Napredan kao Andrijevica i Murinu đe imaju veliki broj vjernika

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ne, kažem da nismo napredovali. Goveđa glava je promašaj.
    Sta mislis, moze li to biti zbog toga sto nismo mijenjali vlast? Ili treba kao ti da iskreno vjerujemo da su svi isti?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

Pozdravi iz Ukrajine.

Već sam rekao da svako može da vjeruje što god oće. A i zakleo bih se da sam govorio i o svom iskustvu, ne samo o vjerovanju.

Page 6 of 163 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)