Page 38 of 92 FirstFirst ... 283435363738394041424888 ... LastLast
Results 926 to 950 of 2285

Thread: Suplementacija/Ishrana

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    687
    Thanked in
    366 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Sto mislite o The nutrition Amino Whey Hydro 3,5 kg za 54 eura,definitivno best buy,sto se tice kvaliteta,nisam siguran,pa zna li ko sto vise ?
    Dobar je,ja sam uzeo od lesnika,cokolada mi je teska bila ali ja sam zadovoljan,mada meni vise sluzi kao dodatak ishrani nego neko navacivanje mase,mada vidjeh da su reklamirali nesto 9000g za 50-60€ e sad zaboravih koja kuca bjese,ako se sjetim postavicu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

A ja sam popio 2 kutije,ukus je dobar,nego rekoh da uzmem neki "poznatiji" brend za svaki slucaj ali vidim 54 eura za 3,5 kg,a sastav 24 gr proteina na 28 gr praha,nerealno. A citam dosta pozitivnih kritika i vidim da ga neki poznati bilderi reklamiraju (ioako nije to bas neko mjerilo,sve je to marketing),ali ne procitah neke negativne kritike.Za svaki slucaj da cujem i vase misljenje,sto znam

Thanks Thanks Given 
    1,327
    Thanks Thanks Received 
    2,801
    Thanked in
    1,307 Posts

Vala cu da probam onaj Battery Whey...znam da nije neki, ali se nadam da nije bas totalno smece

A za pre-workout se odlucih za Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout...Iz razloga sto je bas jednostavna formula, svi sastojci su klinicki dokazani...I ima 175mg kofeina sto mi odgovara jer treniram malo kasnije (dok ostali imaju 250-350mg)..Mada se i ovaj moze duplirat kome treba

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Battery je odlican za ulozeno dobijeno.

Evo drug koji je fitness instruktor kaze da je odlican za rekreativce. Samo ko hoce na binu i cuda onda uzima najskuplje i najbolje.

A za nas obicne dobra ishrana i eto posle treninga protein i cao.

Ja sam ga jutros opet uzeo. Uzimao sam ga godinu dana. Pa sam batalio sve bio. I od danas opet poceo da treniram i da se hranim pametnije i bolje.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,327
    Thanks Thanks Received 
    2,801
    Thanked in
    1,307 Posts

bosspravi prijatelju aj nedje drugo skupljaj postove za oglase...

Uzeh ova dva cuda...Battery whey od cokolade i Optimum nutrition pre workout...
    Whey se dobro mijesa i ukusan je, a rezutate cemo vidjet...(mada ne planiram da nabacam masu, nego samo da zadrzim ovo misica sto imam)

A pre workout je fantazija...Ukus Fruit Punch vrhunskii(nesto izmedju visnje i jagode, malcice "gust" mene nekako podjseca na Bravo od jagode ali mnogo ukusniji)
    Posle 10 minuta osjetim peckanje beta alanina...Koncentracija i izdrzljivost na nivou, a nema onih trzaja i cuda sto ja zovem "sizofrena cijepanja"
    Svaki sastojak po meni doziran odlicno...
    Uglavnom vrijedi svaki cent!(a jeftiniji od MF Assaulta, Redweiler itd)

Last edited by Laz; 10-01-18 at 13:27.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Meni je od cokolade nikakav.

Cookie and cream je odlican i vanila.

Ja uzeh ovaj

Jos bcaa

Thanks Thanks Given 
    1,327
    Thanks Thanks Received 
    2,801
    Thanked in
    1,307 Posts

ja sam prije ovoga pio USN Dynamic Vanila-Cimet 2 mjeseca, pa mi je dosadio taj ukus(odlican je ali dosadi svakako)

Mada vidjeh da ovaj Battery ima veliku paletu ukusa

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by Laz View Post
    bosspravi prijatelju aj nedje drugo skupljaj postove za oglase...

Uzeh ova dva cuda...Battery whey od cokolade i Optimum nutrition pre workout...
    Whey se dobro mijesa i ukusan je, a rezutate cemo vidjet...(mada ne planiram da nabacam masu, nego samo da zadrzim ovo misica sto imam)

A pre workout je fantazija...Ukus Fruit Punch vrhunskii(nesto izmedju visnje i jagode, malcice "gust" mene nekako podjseca na Bravo od jagode ali mnogo ukusniji)
    Posle 10 minuta osjetim peckanje beta alanina...Koncentracija i izdrzljivost na nivou, a nema onih trzaja i cuda sto ja zovem "sizofrena cijepanja"
    Svaki sastojak po meni doziran odlicno...
    Uglavnom vrijedi svaki cent!(a jeftiniji od MF Assaulta, Redweiler itd)

Taj Platinum PRE je dobar, ispio sam ih nekoliko, ali će te proći taj efekat nakon nekih 10ak dana, kad se tijelo prilagodi kofeinu...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    1,327
    Thanks Thanks Received 
    2,801
    Thanked in
    1,307 Posts

a standardno, tako je za svaki pre-workout...ali makar ima finu dozu dobrog kreatina...

Cak i onaj najjeftiniji german forge pre booster mi je davao rezultate prve dvije nedelje, posle nista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Battery je odlican za ulozeno dobijeno.

Evo drug koji je fitness instruktor kaze da je odlican za rekreativce. Samo ko hoce na binu i cuda onda uzima najskuplje i najbolje.

A za nas obicne dobra ishrana i eto posle treninga protein i cao.

Ja sam ga jutros opet uzeo. Uzimao sam ga godinu dana. Pa sam batalio sve bio. I od danas opet poceo da treniram i da se hranim pametnije i bolje.

Reci drugu instruktoru da to sto je rekao veze s mozgom nema. Cus samo ko ice na binu uzima... Najbolje a ujedno je i nasjkuplje uzima svako ko moze to sebi da priusti, prije svega jer placa za kvalitet, znaci nidje veze je li rekreativac ili profi. Ne kazem da je bateri los ali sto bi ja gatao ako vec imam pare da kupim kvalitetniji proizvod koji i nije mnigo skuplji kad naleti snizenje a cesto naleti.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Nije bila prica ko ima ili nema. Nego da battery nije smece. Nego da je odlican proizvod za te pare i da mi rekreativci ne bi osjetili neku wow razliku ako bi uzeli nesto sto je sam vrh. I ja da imam doboljno jeo bih najskuplje meso i ne bi mi ni trebao whey.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

battery je dobar po sastavu (za te pare) ali ako vam ukus valja onda imate baš čudan ukus
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Nije bila prica ko ima ili nema. Nego da battery nije smece. Nego da je odlican proizvod za te pare i da mi rekreativci ne bi osjetili neku wow razliku ako bi uzeli nesto sto je sam vrh. I ja da imam doboljno jeo bih najskuplje meso i ne bi mi ni trebao whey.
    Е ово је мени глупост...
    Боље је куповат' месо, било које, а не веј, крај приче
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    battery je dobar po sastavu (za te pare) ali ako vam ukus valja onda imate baš čudan ukus
    Ja pijem Batteru Gold izolat od čokolade, ukus mi je extra O ukusima se ne raspravlja haha.
    Mada vec dva mjeseca, nekako me mrzi da pijem kad se vratim sa treninga, sad se vrnuh treningu nakon svih prežderavanja pa ću ponovo protein.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Moja preporuka sto se tice proteina:
    http://m2.proteini.si/?redirectfromw...d=654&akcija=0
    Toplo vam preporucujem da zaobidjete suplementaciju proizvodjaca Battery i Nutrend.Olimp,Iron Max i Optimum Nutrition bez zamjerki

a za pre workout i dan danas fale horse power,mada pricaju ljudi da je znala glava da ih boli od njega...
    Last edited by Randy Orton; 11-01-18 at 20:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledam po yt neke praktične recepte sa dosta proteina i uh, i masu ljudi koristi tikvu iz konzerve i bjelanca iz flase/tetrapaka. Ima li toga kod nas da se kupi?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    Toplo vam preporucujem da zaobidjete suplementaciju proizvodjaca Battery i Nutrend.Olimp,Iron Max i Optimum Nutrition bez zamjerki

a za pre workout i dan danas fale horse power,mada pricaju ljudi da je znala glava da ih boli od njega...
    Cek preporucujes ON pa kazes da ga zaobidjemo, pa odluci se

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,439
    Thanked in
    1,347 Posts

Nije to rekao, rekao je za bateri i nutrend

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Pojasni malo to...
    Ja od Nutrenda trenutno pijem bcaa... a prije toga sam pio Olimpove bca, sve su bile neke grudvice kroz prasak... kad sam popio veci dio shvatio sam da se sve pri dnu kutije stvrdnulo, sigurno 1/5 kutije...
    A kazu za Nutrendov N1 da je odlican...

Ironmaxx sam pio orije par godina kad sam poceo ozbiljnije da treniram i nesto nijesam odusevljen bio... kao da imaju dosta hemije... a mozda sam bio malo skeptican jer sam do tada izbjegavao suplemente
    Last edited by karamazov; 17-01-18 at 00:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Amino hydro whey lesnik i cookies odlicni!
    Battery whey vanila (meni) mnogo los ukus.
    Myprotein choco- nut, ok ukus.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Ja od battery uzimam vanilu jer mi bas odgovara. Vidim dobili su novi ukus nutela.

A uzimao sam protein od vise proizvodjaca. Jedino me od USN i Battery ne boli stomak i ne nadimam se.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Pojasni malo to...
    Ja od Nutrenda trenutno pijem bcaa... a prije toga sam pio Olimpove bca, sve su bile neke grudvice kroz prasak... kad sam popio veci dio shvatio sam da se sve pri dnu kutije stvrdnulo, sigurno 1/5 kutije...
    A kazu za Nutrendov N1 da je odlican...

Ironmaxx sam pio orije par godina kad sam poceo ozbiljnije da treniram i nesto nijesam odusevljen bio... kao da imaju dosta hemije... a mozda sam bio malo skeptican jer sam do tada izbjegavao suplemente
    Od firme Battery sam koristio kofein,kreatin,pre workout i nikakvu promjenu osjetio nisam(ali bas nikakvu)bacene pare.Koristih jedno vrijeme Gainer,prvo sam koristio Serius Mass od Optimum Nutrition-a,pa onda Olimpov Gain Bolic 6000,pa Nutrendov Mass Gain 14(bio na akciju za black friday,tad se zajebah i nikad vise).sto se tice Serius Mass(najljepsi ukus,topivost odlicna,sastav najbolji sto se tice Gainera na proteini.si.rezultati solidni.
    Olimpov Gain Bolic(ukus OK,topljivost dosta dobra,jma kreatina u sebi sto odma povecava dnevni unos tecnosti)Sastav:srednji.Rezulati dosta dobri.
    A ovaj Nutrendov nema potrebe komentarisat,ukus cokolada+kakao(ukus bzv skroz,pio ga sa mlijekom ili vodom)sastav ispod prosjeka.rezultati ocajni.bolje da sam sve pare popio

Poslije ovog Nutrendovog gainera reko sam sebi,od sad samo najskuplje(ne mora to da bude mjerilo)ali ovako covjek uzme nesto jeftinije da proba i vidis da nema nikakvih rezulata i da si bacio pare.
    Last edited by Randy Orton; 17-01-18 at 13:56.

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

Od firme Battery sam koristio kofein,kreatin,pre workout i nikakvu promjenu osjetio nisam(ali bas nikakvu)bacene pare.Koristih jedno vrijeme Gainer,prvo sam koristio Serius Mass od Optimum Nutrition-a,pa onda Olimpov Gain Bolic 6000,pa Nutrendov Mass Gain 14(bio na akciju za black friday,tad se zajebah i nikad vise).sto se tice Serius Mass(najljepsi ukus,topivost odlicna,sastav najbolji sto se tice Gainera na proteini.si.rezultati solidni.
    Olimpov Gain Bolic(ukus OK,topljivost dosta dobra,jma kreatina u sebi sto odma povecava dnevni unos tecnosti)Sastav:srednji.Rezulati dosta dobri.
    A ovaj Nutrendov nema potrebe komentarisat,ukus cokolada+kakao(ukus bzv skroz,pio ga sa mlijekom ili vodom)sastav ispod prosjeka.rezultati ocajni.bolje da sam sve pare popio

Poslije ovog Nutrendovog gainera reko sam sebi,od sad samo najskuplje(ne mora to da bude mjerilo)ali ovako covjek uzme nesto jeftinije da proba i vidis da nema nikakvih rezulata i da si bacio pare.
    Ne dolaze promjene od suplementacije nego od pravilnog treninga/ishrane/odmora.

Nema toga proteina,kreatina, pre workouta koji će te "napucat" jer im to nije svrha, već su dodaci ishrani kako im i samo ime kaze.

Vidim mnogi ovdje i dalje mjesaju suplemente i steroide.

Sto se tice brenda Battery, skroz okej brend za rekreativce kao i za malo naprednije vježbače, jer to je ipak SUPLEMENT.

Sportski pozdrav, osss.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by Fitnespro View Post
    Ne dolaze promjene od suplementacije nego od pravilnog treninga/ishrane/odmora.

Nema toga proteina,kreatina, pre workouta koji će te "napucat" jer im to nije svrha, već su dodaci ishrani kako im i samo ime kaze.

Vidim mnogi ovdje i dalje mjesaju suplemente i steroide.

Sto se tice brenda Battery, skroz okej brend za rekreativce kao i za malo naprednije vježbače, jer to je ipak SUPLEMENT.

Sportski pozdrav, osss.

kako ne dolazi promjena?
    pa ako nema promjena,nema ga svrhe konzumirat?
    ili sam ja lud
    Znam odlicno sta su steroidi a sta suplementacija.
    I ne ocekuje covjek ne znam sta sad od suplementacije,ali nekog pomaka mora bit.
    A ovo za battery necu komentarisat,jer su testitani mnogo skuplji brendovi pa nisu imali pola stvari koje pise da imaju.a ne najjeftiniji brend Battery

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

kako ne dolazi promjena?
    pa ako nema promjena,nema ga svrhe konzumirat?
    ili sam ja lud
    Znam odlicno sta su steroidi a sta suplementacija.
    I ne ocekuje covjek ne znam sta sad od suplementacije,ali nekog pomaka mora bit.
    A ovo za battery necu komentarisat,jer su testitani mnogo skuplji brendovi pa nisu imali pola stvari koje pise da imaju.a ne najjeftiniji brend Battery
    Ima svrhe konzumacija samo ako je ta konzumacija ispraćena sa svim ostalim navedenim gore ako nije, onda ni marke kao "USN" i ostale, ne pomažu ništa.

Uglavnom, suplementacija je luksuz za bogate, ko ima novca pored izdvojenog za dobru ishranu, teretanu i sve propratno, da uloži i u neki dodatak ishrani.

Oće li ovaj nam dobri PDV i to zakačit? 🤔🤔😂😂

Page 38 of 92 FirstFirst ... 283435363738394041424888 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)