Ovo je projekat, ako sam ja dobro shvatio i dobar posao je napravljen. Pitanje je kakve su ambicije i dokle se misli da se ide.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Pa eto, vidi se da se može, ali ne treba žurit niđe, sve je to proces.
A sto bi smo bili protiv pojacanja nije mi jasno ako moze nas igrac u redu ako ne daj stranca.Mislis da zvezda ne bi dovela bar jos pet igraca kad bi joj moglo biti kao prethodnih godina samo da osvoji ABA ligu?Igrac na poziciji petice nam je potreban i ako ga mozemo dovesti dovedimo ga.Od viska kvaliteta glava ne boli.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo se opet provlači priča DA ili NE dovoditi pojačanje...
Kao prvo, budžet kluba je u rangu prethodnih sezona, jer igrači koji su sad u timu ne igraju za sitniš... Pa i ti velikomučeni prekvalitetni crnogorski igrači.
Ako ćemo da analiziramo tim, vidi se da glavnu riječ drže stranci - Gordić, Gibson i Landry. Od crnogorskih igrača samo Ivanović daje ogroman doprinos, Barović je mogao da su ga povrede zaobišle.
Ostali su neka sredina, neko čak dosta slabije, dok neko ponekad iznenadi.
Realnost je da postoji trener, koji je napravio tim, naravno da će i apetiti porasti ako se vidi da možeš da igraš i s najboljim.
Ako trener smatra da ne može da igra zacrtano s ovakvim centrima, onda i treba da se dovede igrač.
Ako ste se upecali na Bokanovu priču da je cilj opstanak i ostale gluposti, to je vaš problem!
Pitanje koje treba da se provlači, zašto dežurni kritičari ne daju 2 eura da podrže crnogorske igrače... Samo o tome treba da se priča, a ne frka oko mogućeg dovođenja centra.
Budućnost je i više nego sjajna ove sezone, bitno je zadržati ovaj tim za sljedeću sezonu plus 1-2 pojačanja. Ima dosta mladih igrača (sve crnogorci što je pohvalno) tako da su kod njih te varijacije u formi sasvim normalna stvar. To treba istrpiti i ovi će momci biti sve bolji i bolji. Naravano Džikić mora ostati na klupi
Naravno da Dzile ostaje i mora... To ne dovodim u pitanje...
ali poenta je sledeca... ako se uzme prvo mjesto na kraju ABA lige (bice tesko ali se moze) onda prije ili kasnije dolazi dvomech za Zvezdom..
Jesmo li ih dobili 2x? jesmo... ali ajmo biti realni, mnogo su jaci igracki od nas... i kad bude stani pani, tesko da cemo izvuc seriju... makar tako mislim...
Ali isto tako, sigurno smo blizi po kvalitetu ove godine nego prosle njima, kad ovo kazem mislim da je manja razlika... mi nesto bolji, CZ osjetno slabija...
Jedno dobro pojacanje, ali stvarno pojacanje, koje ce se uklopiti u sve ovo i moze se desiti cudo da izborimo EvroLigu sto da ne...
F.C.F.
Meni je ovo najljepša sezona i ne bih niti jednog igrača više dodao. Imamo najveće pojačanje u povratku Barovića.
Radije bi da iduće godine igramo eurokup sa sličnom ekipom nego da igramo evroligu u ekipi kakva je bila pretrošle.
Ništa bez da se digne PDV na 23%.
pazite Budućnosti fali unutra kvaliteta, Zvezda se dobila zahvaljujući sjajnoj trici i slobodnim, a zamislite samo da je trica podbacila pretprošlo kolo? Zvezda bi glat uzela.
Tako da ako se želi ganjati titula i Euroliga mora se unutra nešto uraditi.
Ja sam uvijek za napredak da se ide na više, stagniranje nije dobro. Fino bi bilo dobaciti do eurolige pa ako ništa zbog vas podgoričana da se u PG igra euroliga (Morača bi krcata bila u tim mečevima).
Zar nisi ti pisao ekavicom s početka? Kriza identiteta?
Meni je ova ekipa premila pa kako god da se sezona zavrsi, volio bih zbog njih da naprave sto bolji rezultat a ja nijesam imao neka velika ocekivanja ni na pocetku sezone tako da sto god da se desi do kraja ja sam zadovoljan. Ne slazem se da prosle ekipe i ova isto kostaju, ako je iko odje skuplji igrac to je Landry dok je ostatak ekipe svi tu nedje u istom cjenovnom rangu mimo ovih mladjih igraca.
Rok za dovodjenje igraca istice u petak i do tad treba da se odluce oce li dovoditi nekog ili ne, Dzikic nije tip koji ce da kaze treba mi taj i taj igrac dovedite mi ga, takav je kroz citavu karijeru covjek je na kraju trener a ne menadzer, tako da to treba da odluce u upravi treba li im ko do kraja sezone ili ce se drzati price da se igra sa domacim igracima pa dokle se stigne.
nisam ja navijač Zvezde (moj tim igra ABA2 ove sezone) samo volim pratiti košarku ali iskreno bi volio da uzme ovo Budućnost, dodijalo više Zvezda je da je prvak i ne počne sezona već se zna ko je šampion.
Što se tiče prve utakmice koju je Budućnost dobila, to je bio početak sezone, novi trener, skoro komplet novi tim i neuigran. Ovo sada od Zvezde izgleda mnogo bolje, sad koliki su dometi vidjećemo. Samo sam htio reći da ako dovede Budućnost nekog jakog unutra po meni 95% osvaja ABA ligu
Misko Raznatovic je tweetovao
Iako je tesko poverovati u to, u BUDUCem periodu od 3 meseca, bice mnogo vise pravednosti! #BeoBasket
Da li je mislio na ovoga
https://en.wikipedia.org/wiki/Justin_Doellman
Nadam se da nije , bivši igrač.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Hahahahaha opet ih je Miško uradio. Kakvi levati majko mila. Volio bih da me Doelman demantuje , ali čisto sumnjam.
Doellman je bio ubedljivo najbolji igrač u Barsi prošle godine. Ne treba suditi unaprijed![]()
Doellman dolazi! Fenomenalan igracnadam se da ga povreda nije "usporila"
![]()
Ako nije, odlicno pojacanje.
Meni je sumnjiv , jer izlazi iz povrede i odavno nije odigrao ništa.
High risk , high reward
I to se nije dovela 5tica prirodna nego slicno lendriju.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks