Svaki dan je dobar za upiranje.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ismijah se sam sa sobom
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Lijepo ja tada napisah za novu godinu.
Ona prva je katolicka ova druga je pravoslavna :-)
E crna zemljo moja...
This time next year we'll be millionaires
Majka kojoj je umrla dvoipogodišnja kćerka: "Hvala i Milu Đukanoviću što je došao da izjavi saučešće..."
kakvi smo, super smo...
Fino od Mila.
Kojim imenom treba nazvati osobe koje ovakve stvari koriste za promociju.
Petparacki portal. Moze pisati svasta kao i Svet ili Skandal. Cisto sumnjam da je ikome palo na pamet od te familije da ovako nesto javno kaze.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
:d:d:d
https://legalfling.io/
Would you use the ‘Yes to Sex’ app? Controversial software creates legally-binding contracts for consensual sex before one-night stands
Aplikacija za potvrđivanje da želite dobrovoljno da se isklepećete sa nekim... i tako izbjegnete moguće optužbe za seksualno uznemiravanje/silovanje, itd...
Last edited by ASC; 16-01-18 at 15:04.
Da li ste znali da su ljudi u stvari goli ispod odjece??
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Kakva ce navala biti u Deltu kad podjele ove vaucere sa instagrama![]()
pakla ovoga, ja ne vjerujem da se ljudi pale na ovo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
O cemu se radi?
prvih 1000 ili 5000 ljudi koji zaprate Deltu na instagram i onda objave na stori i taguju taj nalog dobijaju 100e. i naravno sva Podgorica se napalila
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prije par dana je telenor davao po 5e vaucera. Naredne nedelje ocekujem da ce ljetopis podjeliti mercedese.
Kako mi je milo sto sam van svih tih 'hepening'-a...
(inace hepening je postala crnogorska rijec, ako niste znali)
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
meni je najjaca crnogorska rijec difolt (default)
Ladno ovo izbaci na fb
Casti mi sam mislio da je normalna dok smo studirali... Kako je kompleks drma majko mila jer zivi u neko selo u Zeti, 360 momaka je promijenila do sad i od svakog zahtijeva (vjerovatno jer vidim da je sa svakim nedje putovala) da je vodi po inostranstvu, tripuje se da je ptica skitnica, ne moze nedje poc sto se nece slikat itd.
I da kazem. Cura je prelijepa u svakom smislu, tijelo, cufa, bez greske. Ali mozga bez i zato je treba samo falusom po glavi bit
Last edited by Tripleta; 17-01-18 at 16:35.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
On bi, ali mu ne moze bit
Nisam pitao. Ali samo joj treba ponudit da putujemo zajedno van cg i zavrseno bi bilo sve jer zudi za tim da izbaci sliku s putovanja. Vulve daje za putovanje GARANTUJEM
Last edited by Tripleta; 17-01-18 at 21:11.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks