Ja sam sipa' jedno 3 mjeseca bas na tu pumpu, bio zadovoljan, cak mi je i potrosnja manja bila. Zadnja dva punjenja pocelo auto da se gusi do 2000 obrtaja, sipah na eko na zlaticu posle toga, sve normalno...
Ja sam sipa' jedno 3 mjeseca bas na tu pumpu, bio zadovoljan, cak mi je i potrosnja manja bila. Zadnja dva punjenja pocelo auto da se gusi do 2000 obrtaja, sipah na eko na zlaticu posle toga, sve normalno...
Pa da napravimo jednu pricu oko toga dje se preporucuje sipat dizlo a dje benzol?
S obzirom da vozim dizelaču poslednjih par godina, trudio sam se sipati na Eco pumpama generalno. Osim naravno kad sam u Tivtu, tad sam furao Inu.
Navodno Ina dobavlja nekim pumpama po PG u zadnje ali ne znam sto da mislim o tome... Kad sam cuo za to otisao sam do pumpe pored Deltw (c&c ili kako joj je ime) i to je bilo ok... Vratio sam se jos par puta tamo ali mi se cini da to nije bilo vise to..
U medjuvremenu sam sipao na raznim Petrolima, hip-shopovima ali stvarno ne znam gdje bi trebalo ako izuzmemo Inu u Tv..
A da se razumijemo ni tamo vise nije gorivo kao lupam 2012g.
Ajmo neki savjeti ako vas ne mrzi da kucate.
Dizel Petrol kod Alliance-a, CMC kod Delte, Eko na Zlaticu ili kod Vodovoda i to je otprilike to sto se tice PG.
Ubedljivo najbolji je na Zaton u Ba ali to jednom u po godine kad me put nanese tamo.
sipajte po malo atf dextron3 u naftu i onda vi je svejedno dje ste je usuli
Povremeno uspem Liqui Moly aditiv, gorivo rijetko kad spuštam ispod pola i to je to.
Ja kad sam Miluna majstora pitao za Atf u naftu, samo se nasmijao i rekao ko te to nauči.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ljudi...Vidjeo sam Takumi-a sinoc kako tamo sipa i svirao sam mu.Iz ciste zebanvije sam sve ono napisao. Haos oko gor iva se napravi. Ahhaahhaha
Sent from my Le X620 using Tapatalk
jesi bio s nekim passatom karavan?
Prema tome, šta da ti kažem?
Jes 90%
E pa pakao, prosli tank na petrol na autobusku mi se ucinje dobar, sinoc fulirah auto losije ide, otvoreni put potrosnja 7l ne znam.... uzas![]()
a cujem da neko svira kad vidim pasata sa sjever tablama reko evo ga inglišmen in nujok
Prema tome, šta da ti kažem?
U br je vise rozajaca no u rozaje
p9lite
Bar zovu rozaje na pjenu od mora
p9lite
Onda da ti ja pojasnim da sam okoreli podgoricanini d ame nikako ne brkate jer cu vas uzdit
![]()
Sent from my Le X620 using Tapatalk
A Podgoricu zovu Pljevlja sa semaforima i kruznim 🤣🤣🤣 sahmat
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Danas u Trebinje nafta 0,94€
26 centi po litru jeftinije nego kod nas.
Ja usuh dizel na Jugopetrol kod Vodovoda sinoc i odmah -2l na potrosnju kroz grad u odnosu na Petrol kod Alijansa u prvih 50km.
Minus 2? Je li to moguce? Napunicemo i tamo, nismo odavno...
Nego sad imam problema, full mi je tank![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks