A ne, samo ne još jedna tema o tome. Stvari su više nego očigledne, napraviš grupu svi mi koji pljujemo Boga, a onda pominješ sveštenike, SPC, Vladike, politiku itd. Niđe veze, sve je do ljudi, vazda bilo i biće.
No eto, praznici su, pa da se izbaci to iz sebe.![]()
Last edited by Ulix; 09-01-18 at 07:13.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Sad strucnjaci na Rtcg pokazuju uporedne cijene goriva sa zemljama iz okruzenja,ali nisu naveli Bosnu gdje je 40 centi jeftinije gorivo.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Baci pogled ovdje, evo nas uz bok sa Švicom
http://srb.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/
The more things change, the more they stay the same.
Možda se iza ovog Rakuna krije glavom i bradom a bogomi i kikicom Slavko Kalezić?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako mi je danas fino krenuo dan pa bolje da sam osta u krevet da spavam... Vrhunac svega aj reko sad cu da kupim pivo odmorim uru odgledam nesto iskuliram malo i sve ce bit OK... Kupih bocu, dolazim kuci, popih 2-3 gutljaja vidim nesto mi cudan ukus, ja na rok a ono 11/2017 pa koji sam ja maler to nema nidje...
-Ima li stan kupatilo? (Dala sam oglas za izdavanje za garsonjeru u zgradi- novogradnja)...
Ne, gospodjo, no mi to radimo iza zgrade...ili u prvu sipkovinu...
Sell the Vatican, Feed the World!
Da ti je znat' kakva mi pitanja postavljaju...
Da si druga, pa da to zapisujes i izdas knjigu kad podjes u penziju, da se napunis para.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Stvarno se trudim da budem ljubazna i profesionalna, ali s nekima ne mozes, dzaba...
Kad umjesto da zatvorim pop-up zatvorim browser sa 10 tabova :hammer:
Imam adblocker ali kad su u pitanju reklame tipa aliexpress treba mu nekih 1-2 sekundi da ih zatvori, ja taman idem da kliknem X i umjesto da zatvorim reklamu zatvorim chrome
Dobro sto se moze uci u history/recently closed pa lagano vratim sve![]()
Odes na 'Reopen last browsing session' i vrati ti sve tab-ove odjednom, tacno onako kako su bili prije zatvaranja.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kad počeste sa browserima nervira me praktično mjesečni update Firefoxa. Usrali su ga do te mjere da sam nekoliko puta umjesto njega koristio IE
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ha ha tacno.
Kakav pakao jutros na šte srca.
kad uđem u kafanu i poznajem pola kafane, i onda se igramo nepoznavanja...
Gladan, a majka spremila suljpaNe kažnjavaj me ovako
![]()
Majka spremila..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks