Dobro bi bilo da se 5ca pogleda na dijag. Imaju moduli za komfort i moduli u vratima a umrezeni su can sabirnicom...neko ko se petlja i bavi moze da napipa kvar oko tog...
Je li imao ko slucaj da na Golfu 5 brave polude skroz?
1. Na daljinsko ne zakljucava vec samo otkljucava
2. Gepek vrata se ne mogu otvorit izvana vec samo kroz gepek
3. Suvozaceva nikako ne zakljucava osim na onaj hepek na profilu vrata
Nedje sam cuo da i ovo ima veze, pa evo ako znaci i ovih par informacija ista: lijevi retrovizor ne pomjera na prekidacu i ne pali svijetlo u kabini kad se vrata otvore. Svijetla na prekidacima rade, prozor radi i otvara vratanca od rezervoara na dugme.
Stay salty.
Dobro bi bilo da se 5ca pogleda na dijag. Imaju moduli za komfort i moduli u vratima a umrezeni su can sabirnicom...neko ko se petlja i bavi moze da napipa kvar oko tog...
A da odes na dijagnostiku da vidis ima li gresaka?
Moze da bude vlaga u kontrolnom modulu,loš kontakt neđe na spojevima...
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Sinoc uzeh auto, znao sam za ovo, nego da pitam je li se sretao ko ranije sa ovim, prije no se razletim po majstora. Hvala momci
Stay salty.
Gm?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
slicno nesto kao kod mene na a4 b7 kad otvoris suvozaceva vrata ne mozes raditi sa staklom ni preklopiti retrovizor niti su se vrata aut,zakljucavala posle 3 sek.staklo i retrovizor kad zatvoris vrata posle 3 sec,rade normalno na dihagnostici nema nista gde nisam isao burazar mi siftverski resi zakljacavanje a ostalo nista tako na registraciji imam problem pa sam im rekao ako ga rese debelo castim, da napomenem kabal od struje u redu dolazi do prekidaca i dalje ne kad su vrata otvorena reaguje tek posle 3 sec,kad se vrata zatvore
smile if you fucked today
Da nije problem u žicama u stubu od vrata?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ove dane cu ga povest kod elektricara/ekektronicara pa nek' se igraju. Ako je neko rijesio ovakav problem zaista bih cijenio da pojasni malo.
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
pa nije jeftino
polovan 70-100 eura i mora da bude identican
Prema tome, šta da ti kažem?
Nasao sam kod koga cu da presvucem volan kožom. Međutim, ono što mi nije jasno je da li je problem da sam skinem volan ili moram kod nekog majstora. Gledam dosta klipova na youtube - djeluje prilicno jednostavno tako da nisam siguran.
Ima li neko neki savjet sta je najbolje?
P.S. Megan 2 karavan je u pitanju
otisla mi je glava upravljaca na megan patku.
da li je bolje odraditi reparaciju u bar ~160e sa godinom garancije
ili naci polovnu po mogucnosti dobru za 100e?
hvala
dobru a polovnu
ko se bavi prodajom djelova za tojotu osim vm motorsa (balse) i scekica?
treba mi senzor radilice za 2.2dcat
Probaj u Nacional auto. Nemam broj ali ga mozes naci na netu
nadjoh broj
zvacu sjutra
hvala
ima li dje otpad za japanere?
cuo sam sa ima nedje u radanovice otpad za tojote
Nadji dje je pa cu ti ja poci da vidim ima li to sto ti treba ili da uzmem ili kako god.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks