Ovako farovi nijesu crni na one vanove od “150k”
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ovako farovi nijesu crni na one vanove od “150k”
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Čitao sam nedje na net, trećom nedje uzbrdo do 4rpm jedno 15taak minuta, i rijesen problem. Koliko je to tacno ne znam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo kakav ja problem imam vec neko vrijeme.
Passat b5 TDi 81kw, procuri mi bosch pumpa, bosista mi sredi to, ali posto nije imao dijagnostiku bio sam poslom do Novog Pazara i covjek mi tamo podesi bosch na fabricka podesavanja, auto nerealno kako je dobro islo, i ja budem "dokojan" sto bi se reklo, odlucim da mu zatvorim EGR skroz, jos vise se osjeti razlika neko vrijeme, znaci prva, druga, treca gume skripe, kojom god brzinom da idem samo nagazim malo papucicu odma "skace", i tako vec neko vrijeme dok mi nije puklo crijevo od turbine prema interkuleru, zamjenim njega, auto pocne slabije da vuce.
Posto sam opet bio "dokojan" odlucih da promjenim filter vazduha i da skinem cijelu kutiju od filtera da je operem (gdje dodje protokomer), naravno protokomer nisam dirao nista samo ga otkacio sa onog dzeka, operem, vratim, auto ne ide kako treba, nema vise tu snagu. E sad sumnjam da sam polomio jednu "tipku" na dzek od protokomera, kad budem u CG kuci, slikat cu na sta tacno mislim, e sad gledao sam na jednog istog passata taj dzek, i na njega je polomljena ta jedna zadnja tipla, sumnjam da to tako ide fabricki.
Nista, rekoh moZda nesto opet do bosch pumpe, opet bio slucajno do Novog Pazara, provjeri covjek kaze se je ok sto se tice bosch pumpe ali pokazuje gresku protokomer?
E sad prije mozda 10tak dana, skinem ja Granu od EGR operem je vratim, auto opet dobilo onu snagu kao i prvi put, podjem na EKO i sipam 10e, znaci samo sto sam krenuo osjetim da opet auto ne ide kako treba.
Znam da je predug tekst, ali, sta vi mislite da treba da uradim?
Moze li bit da mi je protokomer crkao? Ponekad ga baca u safe mode. Do 160 ubrzava dosta dobro, na 160 prekine turbo i baci ga u safe mode.
Planirao sam da podjem nedje do Pg kod nekog ko dobro poznaje vw (iako ne znam kod koga jer nisam iz Pg), da mi rijese problem.
Uzmi 2T ulje (ulje za dvotaktol) i uspi u rezervoar na 20l goriva 0,2l 2T ulja.
Zahvaljuj mi poslije.
Gdje kod nas ima da se kupe konektori sa pinovima za kablove, naravno za automobile?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Dobar elektricar blizu Trebinja? Ocu da stavljam štopove od novijeg pa da to fino ugradi
Ili dje kod nas otići? Marovic?
Ima li ko preporuku za majstora vodoinstalatera. Pojavila mi se neka vlaga u stan u hodnik pa ne znam ni odakle je ni sto da radim..
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
sto uzet od sijalica h7, a da boja vuce na bijelo ili mozda malo na plavo...nesto malo... samo da nisu zute....
a da su opet bolje od ovih "obicnih" i dje?
4300k ili 5000k
Mobilend u centar pored sport vizna i hipotekarne.
Idi kod bola filozofa
Ja sam stavio ove led za hladnjakom i evo par mjeseci sam zadovoljan, probao sam i xenone ali nista, doduse stavio sam led kratko h7 i led dugo h4, za kisu su bomba a tek na suvo..
Edit: Imas ih kod Alije, h7 su me kostale 18 eura sa postarinom, h4 sam uzeo u kompezaciji za xenon i dodao jos 10e.
Last edited by HaRRy; 10-01-18 at 23:24.
Ja sam uzeo stopove od passata b5+ ugradio ih na b5 (karavan), vjerovao ili ne, covjek mi je trazio 500 dinara, dao sam mu 5e, a zavrsio je za 15min-20max.
Nemoj da odustajes zbog tog jednog elektricara, to moze bilo koji elektricar da uradi, samo treba da promjeni redosled zica na konzoli gdje dodju sijalice.
@harry verovatno nisi cuo koji auto vozi i da taj auto ima preko 45modula ili kompjutera na sebi...od can gereta pa do fahrernetz gereta pa na dalje.....tvoj pasat b5 ima 3-4 ukupno...![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks