Pa to moras da odradis. Ne moras da platis sjediste, dobices neko random
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Pa to moras da odradis. Ne moras da platis sjediste, dobices neko random
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ma brate znam da ne moram, putovao sam sa drugim kompanijama i kad rezervisem kartu stize mi na email cijela karta ja je isprintsm i to je to, ovamo je to drugacije. Kad se podje na chek-in otvara mi da kupim vecu kilazu, sjediste, itd.
Ovamo ne mogu nac ono da mi stigne karta na email da bi je isprintao, ne salju nista.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa 2dana pred let mozes da se cekiras vj i odlazni i dolazni.
I nudi ti sve to samo kliknes da ne zelis i nastavis proceduru..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Nijesam siguran moze li i odlazni i dolazni odjednom, vec se i na povratne letove odnosi ono 2 dana unaprijed (kolegi sam doduse prije skoro godinu pomagao oko online chekiranja pa jedino ako je Ryan sto mijenjao). Kod Wizz-a moze oba odjednom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bg Tivat Bgd..moze li se rezervisat na foru??povoljno,hvala
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
https://www.ryanair.com/gb/en/useful...heck-in-online
Early check-in is open 30 days from the time of departure and is available with the purchase of a seat. Standard
(free) check-in is open 4 days from the time of departure.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A ni kod wizera ne moze odmah u oba pravca da se cekira osim ako ne platis dodatno.
Ko kaže?
Ja kupio povratne karte, chekirao prije puta i odlazni i povratni let, online, a ništa nisam doplatio. Plaća se check in na aerodromu, online je free...
Bitno je samo da su oba leta u narednih 30 dana, mislim, ili 15, ne mogu se sjetiti.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jel to to ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yap... Imas njihovu aplikaciju, da skines boarding na tel, da ne moras da printas...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mora li kod wizz-a da se placaju sjedista ili mogu oni neko random da ti daju?
Poslato sa kompresora
Ja nisam morao, kupovao sam 3 puta za različite destinacije karte preko aplikacije, ne ideš na odabir sjedista, samo produzis na plaćanje..
Čuo sam od drugih da su za određene letove morali da odaberu i plate sjediste, da li je to stvarno tako, ili je zbog njihovog neznanja, nisam siguran...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja sam 3x letio s njim, nikad nijesam birao sjedista i uvijek smo sjedjeli zajedno gdja i ja...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sad prvi put nisam koristio odstampanu kartu nego bording kartu pokazah na telefon sa njihove aplikacije,krajnje simpaticno sto ti je tehnika![]()
Ne moras da biras sjedista. Moze da se cekira u oba smjera.Karta mora da se odstampa jer kod nas na aerodrom nema mobilno ocitavanje karata.
Vise ptice na granu ovo znaju.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Kod svih low costera daju da se sjedi jedno do drugog free osim kod Ryanaira ali mozes da dokupis... Od 2e pri samoj kupovini karte do 5-8e kasnije u zavisnosti koje ces sjediste. Cekiranje je 2 dana prije leta free a 30 dana ako oces da platis i da izaberes cool mjesto ali za sat ipo, 2 leta nema potrebe za tim.
Nemaju svi stampac, pa neka ona pjesadija na gate-u otkuca par slova... kada vec nisu sposobni da naprave online checkin na sajtu aerodroma i citace sa mob
Citac s mob postoji isti je bar code kao na printovanoj A4 karti poenta ustede i cjene karte je upravo to da putnik odradi vecinu posla jer je i placanje low cost kompanije takodje minimalno... pa ryan ima svoje stepenice da ne bi placao tu uslugu aerodromu...
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Stampa se bording pas a ne karta. Karta je u elektronskoj formi.
Ne moras da placas ako neces nego izaberes drugu opciju Random
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks